Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  pandice73 napsal:
.......priste to udelame celorepublikove

Prosím pěkně kdy už bude to příště? Já že zruším všechny vyšetření, vysadím prášky, vyberu z účtu, doma nahlásím týden školení a vyrazím... :thumbsup_anim:

Návštěvník salamio
Odesláno (upraveno)
:lol2: Bombááá! :lol2: Upraveno uživatelem salamio
Odesláno
  flagolo napsal:
Kalife Ty jsi ďábel. Jdu pohledat, pozmenšovat a napostovat onen dokument ze života štírků v našich klimatických podmínkách.

Řekl bych že se tu rodí docela dobrej kreativní tým. B) Nezaložíme nějakou Chronomag Visual Agency...?

Odesláno
  Z. napsal:
Řekl bych že se tu rodí docela dobrej kreativní tým. B) Nezaložíme nějakou Chronomag Visual Agency...?

No já už jenom pohmatem... Což taky vlastně není až tak špatná perspektiva :thumbsup_anim:

Odesláno
  spiderer napsal:
Asi Kalifx kdyz ji prednasel ty basnicky :) Skoda ze jsem uz potom vyrazel domu a nestihnul ty sprosty :(

Co to plácáš? Mé básně byly neskutečně decentní a neuvěřitelně krotké... Škoda jen, že už jsem měl mozek velmi potemnělý požitým chlastem, protože jsem si zrovna v momentě, kdy jsem chtěl přejít na jambickej pentametr, zlomil poslední funkční mozkový neuron...

Návštěvník salamio
Odesláno
  Kalifx napsal:
Co to plácáš? Mé básně byly neskutečně decentní a neuvěřitelně krotké...

Nekecej, co si matně pamatuju, tak Bukowski hadra! I Fazer se červenal...

Odesláno
  Kalifx napsal:
Co to plácáš? Mé básně byly neskutečně decentní a neuvěřitelně krotké... Škoda jen, že už jsem měl mozek velmi potemnělý požitým chlastem, protože jsem si zrovna v momentě, kdy jsem chtěl přejít na jambickej pentametr, zlomil poslední funkční mozkový neuron...

Prema prkena Pandice povidal dneska do telkefonu neco jinyho :thumbsup_anim: Na to ze jsem tam potom uz nebyl to mam dobre zmapovany ty chlivaku :lol2:

Odesláno (upraveno)
  spiderer napsal:
Prema prkena Pandice povidal dneska do telkefonu neco jinyho :thumbsup_anim: Na to ze jsem tam potom uz nebyl to mam dobre zmapovany ty chlivaku :lol2:

Hele, já si na nic nepamatuju... Vono je to takhle lepší :)

Upraveno uživatelem Kalifx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...