ricous Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 pandice73 napsal: .......priste to udelame celorepublikove Prosím pěkně kdy už bude to příště? Já že zruším všechny vyšetření, vysadím prášky, vyberu z účtu, doma nahlásím týden školení a vyrazím...
Kalifx Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Pánové, já si nemoh pomoct... tohle chtělo komiks.
Z. Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Kalifx napsal: Pánové, já si nemoh pomoct... tohle chtělo komiks.
Návštěvník salamio Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 (upraveno) Bombááá! Upraveno 12. března 2010 uživatelem salamio
bandicoot Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 (upraveno) kalife, super, jsi kreativní démon Upraveno 12. března 2010 uživatelem bandicoot
spiderer Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Kalifx napsal: Pánové, já si nemoh pomoct... tohle chtělo komiks. Tak tohle je fakt v pr*eli :lol2:
Leclerc Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Verše byly výborný... , ale tohle je snad ještě lepší!!
flagolo Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Kalife Ty jsi ďábel. Jdu pohledat, pozmenšovat a napostovat onen dokument ze života štírků v našich klimatických podmínkách.
Z. Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 flagolo napsal: Kalife Ty jsi ďábel. Jdu pohledat, pozmenšovat a napostovat onen dokument ze života štírků v našich klimatických podmínkách. Řekl bych že se tu rodí docela dobrej kreativní tým. Nezaložíme nějakou Chronomag Visual Agency...?
flagolo Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Z. napsal: Řekl bych že se tu rodí docela dobrej kreativní tým. Nezaložíme nějakou Chronomag Visual Agency...? No já už jenom pohmatem... Což taky vlastně není až tak špatná perspektiva
flagolo Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Tak tady je několik štírků. Jen sakra nevím kterej, dozajista svobodnej člen to vlastně fotil.
spiderer Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Jsem zvedavej co vyrobi Kalif z tohohle
Z. Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Štírek je inspirativní. Karlovarská abstrakce.
tombed Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 móóc pěkný, kerejpak chlapi ji pocintal tílko?
spiderer Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Asi Kalifx kdyz ji prednasel ty basnicky Skoda ze jsem uz potom vyrazel domu a nestihnul ty sprosty
Kalifx Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 spiderer napsal: Asi Kalifx kdyz ji prednasel ty basnicky Skoda ze jsem uz potom vyrazel domu a nestihnul ty sprosty Co to plácáš? Mé básně byly neskutečně decentní a neuvěřitelně krotké... Škoda jen, že už jsem měl mozek velmi potemnělý požitým chlastem, protože jsem si zrovna v momentě, kdy jsem chtěl přejít na jambickej pentametr, zlomil poslední funkční mozkový neuron...
Návštěvník salamio Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Kalifx napsal: Co to plácáš? Mé básně byly neskutečně decentní a neuvěřitelně krotké... Nekecej, co si matně pamatuju, tak Bukowski hadra! I Fazer se červenal...
spiderer Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Kalifx napsal: Co to plácáš? Mé básně byly neskutečně decentní a neuvěřitelně krotké... Škoda jen, že už jsem měl mozek velmi potemnělý požitým chlastem, protože jsem si zrovna v momentě, kdy jsem chtěl přejít na jambickej pentametr, zlomil poslední funkční mozkový neuron... Prema prkena Pandice povidal dneska do telkefonu neco jinyho Na to ze jsem tam potom uz nebyl to mam dobre zmapovany ty chlivaku
Kalifx Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 (upraveno) spiderer napsal: Prema prkena Pandice povidal dneska do telkefonu neco jinyho Na to ze jsem tam potom uz nebyl to mam dobre zmapovany ty chlivaku Hele, já si na nic nepamatuju... Vono je to takhle lepší Upraveno 13. března 2010 uživatelem Kalifx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se