spiderer Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Mame byt v 18:45 u nalevny, tam nas bude dle slov Premy cekat odvoz do penzionu, ubytujem se a budeme mit odvoz do hospody, no a potom po bujarem vecirku si objedname tago do hotelu za lidovku a bude vymalovano
flagolo Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Poslušně hlásím že dorazím kolem osmé. Musím hlídat hřích mládí. Schovejte mi kousek prasete a palačinku.
Dantechno Odesláno 11. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2010 flagolo napsal: Poslušně hlásím že dorazím kolem osmé. Musím hlídat hřích mládí. Schovejte mi kousek prasete a palačinku. Vem fotak at mame krasnou vzpominku
flagolo Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Dantechno napsal: Vem fotak at mame krasnou vzpominku Člověče vidíš to, foťák asi nevezmu, malý zrcadlo je mimo provoz a Dsko bych pak v opici asi nedotáhnul domů
Kalifx Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Tož já asi nedorazím. Po dovolený jsem sice odpočatej, ale zároveň zavalenej prací. Vypadá to bledě.
Z. Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 flagolo napsal: Člověče vidíš to, foťák asi nevezmu, malý zrcadlo je mimo provoz a Dsko bych pak v opici asi nedotáhnul domů Já něco vezmu. Nevyfotit Fazerovo pohoštění by byl hřích. O štírech ani nemluvě... Spiderer už určitě potřebuje aktualizovat avatar.
spiderer Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 Z. napsal: spiderer už určitě potřebuje aktualizovat avatar. Ano to potrebuju! Kalifx napsal: Tož já asi nedorazím. Po dovolený jsem sice odpočatej, ale zároveň zavalenej prací. Vypadá to bledě. Jeste porad mas cas se rozmyslet, tak cca do 15 hodin mi kdyztak zavolej
spiderer Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Tak nedorazi ani Bertik, omlouva se, ale pracovni povinnosti byly silnejsi nez navsteva Varu = plyne z toho alespon i jedna mala pozitivni vec a to, ze Richard muze prevzit puvodne pro Bertika rezervovane ubytovani
ricous Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 No já už mám domluvenou postel, v tom by nebyl problém. Navíc je ve hře ještě možnost, že bych jel se členem chronomagu "na otočku" kolem půlnoci domu. Ale raději přenocuju.
ricous Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Teď mi volal člen Jančus, že by se po pražském srazu rád zůčastnil i vyhlášeného varského - tak pokud to není problém...
pandice73 Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 ricous napsal: Teď mi volal člen Jančus, že by se po pražském srazu rád zůčastnil i vyhlášeného varského - tak pokud to není problém... A kde by mel bejt TEN problem??????
ricous Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 No že za něho podávám přihlášku já (nemá teď přístup na net) na poslední chvíli a že tu nehýří příspěvky. Ale aspoň uvidíte letušku-chlapa
spiderer Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 ricous napsal: ..letušku-chlapa Ja bych radsi letusku-slecnu
Dantechno Odesláno 12. května 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Jenom chci pripomenout, ze sraz ma byt o hodinkach ! Ne ze se prijedete jen nazrat a vozrat drzky !!! :-) Vemte svoje nejlepsi kousky s sebou...
Bert Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 spiderer napsal: Ja bych radsi letusku-slecnu Ale jdi, Ty brepto .....
spiderer Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Dantechno - s vama se o hodinkach bavit neda, tak co tam mame delat Bert - tak samozrejme na prvnim miste pritazlivosti jsi ty
ricous Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Kalifx napsal: Tož já asi nedorazím. Po dovolený jsem sice odpočatej, ale zároveň zavalenej prací. Vypadá to bledě. Hele Jančus jede ještě v noci nach Prag, ráno v 6 někam letí. takže by tě mohl vzít zpátky. Kdyžtak mi zavolej na 774 190470. R.
ricous Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 Poslušně hlásím, že jsem už na místě a nikdo tu není, zatím...
Z. Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Odesláno 12. května 2010 ricous napsal: Poslušně hlásím, že jsem už na místě a nikdo tu není, zatím... Ty seš teda rychlej. Ale vydrž, on se někdo zjeví. Já tedy až tak kolem půl osmé...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se