Dantechno Odesláno 15. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2010 Tak zmena, dorazim. Spajdy , posli mi prosim v SZ telefoni cislo at se nemineme...
Dantechno Odesláno 15. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2010 Z dnesniho obeda v KV.... Ja, Fazer a Spajdy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jakubisko Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 Trochu fádní kombinace. Samá černo-stříbrná
Návštěvník YPO Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 bože, to zase bude osm stránek fotek IWC s trenýrkama 1
Dantechno Odesláno 15. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2010 Trenyrky jsme mu zabavili - aby se cestou zpatky tak nepotil Trochu fádní kombinace. Samá černo-stříbrná Cely ty dve hodiny byly fadni ... samy kecy o hodinkach a tak...
XXXfazerXXX Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 bože, to zase bude osm stránek fotek IWC s trenýrkama co mam sem nacumujes...di si do sveho vlakna...Kdo z nas prazaku nosi malicky a rypak nahoru...nebo jak se ty setkani mistni elity menujou
Návštěvník YPO Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 co mam sem nacumujes...di si do sveho vlakna...Kdo z nas prazaku nosi malicky a rypak nahoru...nebo jak se ty setkani mistni elity menujou toho nejlepšího z prahy si už dnes viděl - nic lepšího tady neexistuje
Dantechno Odesláno 15. července 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2010 toho nejlepšího z prahy si už dnes viděl - nic lepšího tady neexistuje toho nejlepšího z prahy si už dnes viděl - nic lepšího mimo tady neexistuje 1
spiderer Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 Trochu fádní kombinace. Samá černo-stříbrná Byla to hrozna nuda, ale svickova se susenymi rajcatky nemela chybu bože, to zase bude osm stránek fotek IWC s trenýrkama Vyseru se na tebe a nic ti nenafotim, ja to delal jenom kvuli tobe
bandicoot Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 To zas bude v prodejní inzerci patnáctero čepic Breitling, obrandované propisky, igelitky, držáky hajzlpapíru, ponožky......následovat bude nákupní horečka "koupím vše od IWC" Spajdy, dobrý, v reálu jsou výborně strohý a profi - jsem zvědavej jak dlouho ti vydrž hodinky bez velkého MI.
spiderer Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 To zas bude v prodejní inzerci patnáctero čepic Breitling, obrandované propisky, igelitky, držáky hajzlpapíru, ponožky... ...následovat bude nákupní horečka "koupím vše od IWC" Spajdy, dobrý, v reálu jsou výborně strohý a profi - jsem zvědavej jak dlouho ti vydrž hodinky bez velkého MI. Kdepak, Breitling picovinky si zatim necham, uvazuju, ze si casem koupim do nepohody Breitling Colt GMT a k tem by se to celkem hodilo Od IWC nic shanet nebudu, uz jsem zlenivel a IWC toho nema tolik, navic relativne dobre dostupnyho.. Taky jsem zvedavej jak dlouho mi vydrzej, zatim se mi jeste porad libej
Návštěvník YPO Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 hele XXX tuc ratatata - dneska sem za tebou jel, ale zapomněl sem adresu, tak sem se na točně u electroworldu votočil a jel zpátky - tak příště no (jo - mám u tebe talíř za naftu)
bandicoot Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Si nedostal ode mě sms? Odesláno v 11:05.
Návštěvník YPO Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Si nedostal ode mě sms? Odesláno v 11:05. dostal, ale na mobil co jsem měl doma - né z kterého jsem ti volal
bandicoot Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 (upraveno) Já se poseru. Promiň byl jsem rád že se mi nějak podařilo odeslat vizitku. Pardon... edit: nojo já tam u tebe někde úplně dole v profilu mám ještě "číslo do auta" Upraveno 9. srpna 2010 uživatelem bandicoot
Návštěvník YPO Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 Já se poseru. Promiň byl jsem rád že se mi nějak podařilo odeslat vizitku. Pardon... edit: nojo já tam u tebe někde úplně dole v profilu mám ještě "číslo do auta" to je jedno já tam zase příští rok jedu
Návštěvník YPO Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 pěkný hodinky... našel sem je v kyberjeskyni
Peta-Biker Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 (upraveno) našel sem je v kyberjeskyni zdar soudruhu, hele, tys je pučoval kibimu - on teď v tom posledním cvakání taky fotil nějaký totem Upraveno 9. srpna 2010 uživatelem Peta-Biker
Návštěvník YPO Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 zdar soudruhu, hele, tys je pučoval kibimu - on teď v tom posledním cvakání taky fotil nějaký totem ze zásady nikomu nic nepůjčuju - vlastně jenom holohhovi - ten jenom kroutí lunetou dokud tam není 2mm vůle
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se