ricous Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Odesláno 3. března 2010 4Fazer: super, se mnou počítej (dorazím na 22:30, o to dýl vydržim) P.S. Hodinky si pro sichr ani brát nebudu...
XXXfazerXXX Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 ricous napsal: 4Fazer: super, se mnou počítej (dorazím na 22:30, o to dýl vydržim) P.S. Hodinky si pro sichr ani brát nebudu... Jasne ve stredu te cekame a na hodinky hod bobek,stejne uz na ne nikdo neni zvedavej...................................jo kdybys mel peknou sestrenici tak ji vem sebou
Gilius Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 mám takej pocit,že bude stačit gumová panna
XXXfazerXXX Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 Gilius napsal: mám takej pocit,že bude stačit gumová panna To,ze ses moderator te neopravnuje, pindat nam do naseho zapadoevropskeho vlakna.Tohle se menuje- Sraz Chronomagu - Karlovy Vary -ne Potkali se v Zaporozi nebo jak se ty velkomesta u vas na vychode menujou..........................................jinak gumova pani je na prd.Musi se pred pouzitim davat na topeni,jinak studi a hrozi pripadne prostuzeni napichovace.Da se to vyresit napustenim teplou vodou,ale to uz je lepsi pouzit Dantechna,ten se alespon zezacatku skube.
flagolo Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 Fazere člověče já ted dvakrát nebyl a popravdě se začínám bát přijít. Na co jste se to dali kucí ?
spiderer Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 Fazer, ty tvoje hlasky me jednou zabijou
Gilius Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Odesláno 4. března 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: To,ze ses moderator te neopravnuje, pindat nam do naseho zapadoevropskeho vlakna.Tohle se menuje- Sraz Chronomagu - Karlovy Vary -ne Potkali se v Zaporozi nebo jak se ty velkomesta u vas na vychode menujou..........................................jinak gumova pani je na prd.Musi se pred pouzitim davat na topeni,jinak studi a hrozi pripadne prostuzeni napichovace.Da se to vyresit napustenim teplou vodou,ale to uz je lepsi pouzit Dantechna,ten se alespon zezacatku skube. Jakýho "západoevropskýho"??? Ty vole,dyť je to tam u vás samej rusák.......umíš Ty vůbec eště Česky??? Nebo je to samé spasíbo a dasvidánja......???? A chtěl jsem ušetřit Dantechna další nepříjemné zkušenosti(vo tom cukání něco poudal),tak jsem Ti nabídnul gumopannu. Vždyť Ty to v tu pokročilou hodinu stejně nepoznáš,na co vlastně lezeš.....
Dantechno Odesláno 4. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2010 Ja se necukal schvalne - on me povalil na stul kde mel rozhazeny ty jeho fasounsky Mutrkrojcy. To strasne bodalo do zad..... Jinak vsechny srdecne zvu na nas varsky sraz. Nebojte se - bude to fajn.
pandice73 Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 Jo jo,dnes mame s Fazerem takovej mikrosraz.Jdem si testnout,jak nam ve stredu pujde ta konzumace
flagolo Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 pandice73 napsal: Jo jo,dnes mame s Fazerem takovej mikrosraz.Jdem si testnout,jak nam ve stredu pujde ta konzumace Je mi to jasný, máte depreeese a tlak na prsou. Tak se moc nevožer
XXXfazerXXX Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Neco sem nasel ......Neudek 2005....Dantechno jevi prvni priznaky Chronobundusu....................premejsli nad vyberem modelu z rady G-Skok
Návštěvník salamio Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Tak se do toho vašeho Azbukistánu taky podívám. Trvalo mi to dlouho, protože jsem tomu tentokrát musel obětovat rodinnou pohodu, synovo štěstí, kariéru a budoucnost zatím nenarozeného dítěte. Musím vam tam ale přijet zvednout morálku a mandle. Zatímco jste se posledně zmohli akorát na impotentní hlasování a nějakou bezduchou rezoluci, ostatní tady za vás nasazovali své nicky a sundávali hodinky ve jmému lepších zítřků. Jen prosím nepiju vodku, tak budu pivo prokládat sto gramy ferentu, jestli tím teda nebudu vyloučen ze slušné společnosti přátel obrázkového písma. Kdyby zase někdo chtěl vzít z Prahy a druhý den zpět, dejte vědět. Případným spolujezdcům slibuju, že vyndám všechna CD a dám tam jenom Harryho Jamese ? ideální doprovod na cestu zpět. Při nástupu žesťové sekce budete ještě rádi vzpomínat na Čokovoko i na Dybbuk, nevděčníci . Užijete si bravura playing style that made his trumpet work identifiable .
NIGHTinGALE Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 Salamio, tak dlouhej příspěvek jsi napsal, ale zásadní sdělení se nějak vytratilo, ne? Určitě všechny zajímá hlavně to, zda se přidá i Salamína...
Dantechno Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2010 salamio napsal: Tak se do toho vašeho Azbukistánu taky podívám. Trvalo mi to dlouho, protože jsem tomu tentokrát musel obětovat rodinnou pohodu, synovo štěstí, kariéru a budoucnost zatím nenarozeného dítěte. Musím vam tam ale přijet zvednout morálku a mandle. Zatímco jste se posledně zmohli akorát na impotentní hlasování a nějakou bezduchou rezoluci, ostatní tady za vás nasazovali své nicky a sundávali hodinky ve jmému lepších zítřků. Jen prosím nepiju vodku, tak budu pivo prokládat sto gramy ferentu, jestli tím teda nebudu vyloučen ze slušné společnosti přátel obrázkového písma. Kdyby zase někdo chtěl vzít z Prahy a druhý den zpět, dejte vědět. Případným spolujezdcům slibuju, že vyndám všechna CD a dám tam jenom Harryho Jamese ? ideální doprovod na cestu zpět. Při nástupu žesťové sekce budete ještě rádi vzpomínat na Čokovoko i na Dybbuk, nevděčníci . Užijete si bravura playing style that made his trumpet work identifiable . Tak tvoji navstevu vitam, abych ti to dokazal , zkusim si jako dukaz sepnout vlasy do gumicky.
Návštěvník salamio Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 NIGHTinGALE napsal: Salamio, tak dlouhej příspěvek jsi napsal, ale zásadní sdělení se nějak vytratilo, ne? Určitě všechny zajímá hlavně to, zda se přidá i Salamína... Ne-e. Moc by ráda (zrovna včera mi zmáčela rukáv slzami při diskusi o tom, že já furt jezdím na nějaké srazy a ona nic), ale máme to těžké s hlídáním.
XXXfazerXXX Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 salamio napsal: Ne-e. Moc by ráda (zrovna včera mi zmáčela rukáv slzami při diskusi o tom, že já furt jezdím na nějaké srazy a ona nic), ale máme to těžké s hlídáním. Nic si z toho nedelej,vod ty doby co mam tohohle parchanta,tak se dostanem spolecne s mladou nejdal na tri dny do Jugosky-dyl to nechce nikdo hlidat....................este mi lidi tvrdej,ze se mu zacinam hrozne podobat
tombed Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 ty wole, Dan má dvojče... Jak se jmenuje? Vemeš ho někdy na sraz? Jednou stejně dorazím
XXXfazerXXX Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 tombed napsal: ty wole, Dan má dvojče... Jak se jmenuje? Vemeš ho někdy na sraz? Jednou stejně dorazím Do hospody chodime spolu bezne.Hodinu votravuje lidi,hodinu chlasta a pak ho dlouho musim ukecavat,aby tahnul domu......jmeno ma trosku delsi...Hans-Jurgen Tuki von Schindlwald..........jedna se o letecke eso
Návštěvník salamio Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 xxxxxfazerxxxxx: a vyzná se to eso i ve vaření? Zvládl by třeba vaječňák, francouzské brambory, knedlíky nebo upéct kapra?
XXXfazerXXX Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Odesláno 8. března 2010 (upraveno) salamio napsal: xxxxxfazerxxxxx: a vyzná se to eso i ve vaření? Zvládl by třeba vaječňák, francouzské brambory, knedlíky nebo upéct kapra? Urcite- je to sikula a ma dlouhodobou skolu od pana sefa Zdeněka Pohlreicha.Zrovna ted mi povidal vybornej recept na kapra,samozrejme mu ho vypravel sam Chef..................Ocistis celeho kapra,osolis morskou soli a okorenis rimskym kminem za vsech stran.Zevnitr peclive vylozis rybu cesnekem,platky masla ,listovym spenatem a brisni dutinu naplnis psim hovnem smichanym s cerstvou bazalkou a petrzelkou.Bicho ryby jednoduse sevres jednou delsi spejli.Kapra zabalis do alobalu a za staleho otaceni peces na drevenem uhli minimalne po dobu seti hodin.Po dopeceni rozbalis kapra z alobalu,kapra zahodis a sezeres to psi h...o,protoze to bude chutnat vzdycky lepe nez-li KAPR Upraveno 8. března 2010 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se