Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vzhledem k tomu ze si chci k 35-tinam nadelit tyto hodinky, procetl jsem cele vlakno o Tag Heuer a i prispevky o tom, ze Carrery bez kozeneho tahu nejsou ty poradne Carrery. Ktere z nize uvedenych byste vybrali jako ty NEJ? Diky za radu.

post-7357-1242990342.jpg

Odesláno (upraveno)

jedny z těchto (podle toho k čemu by víc byly, jestli do práce, k džínům atd.).

edit: a kůži bych si s dovolením objednal u místního mistra...

post-2655-1242991595.jpg

Upraveno uživatelem bandicoot
Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
  fantozzi napsal:
Vzhledem k tomu ze si chci k 35-tinam nadelit tyto hodinky, procetl jsem cele vlakno o Tag Heuer a i prispevky o tom, ze Carrery bez kozeneho tahu nejsou ty poradne Carrery. Ktere z nize uvedenych byste vybrali jako ty NEJ? Diky za radu.

Nejvíc Carrery jsou tyhle: 30b.jpg :thumbsup_anim:

Ale vážně. Těžko radit, každému se líbí něco jiného, je to na tobě. Osobně bych bral ty s druhým časem.

EDIT: A taky na kovovém tahu, řemen dokoupíš vždycky.

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

No ja myslim, ze ty "nejvice carrerovatejsi" Carrery jsou v cernem provedeni, navic chronograf a rozhodne byt tebou, koupim je na tahu. Ten k nim skvele sedi a muzes ho casem stridat za nejaky pekny remen. Dokoupeni remenu je za hubicku, zatimco za tah vyplaznes dodatecne velky penize. Takze z tveho vyberu nic!!

http://www.hodinky-koscom.cz/Tag-Heuer-CV2...794-I16290.html

Odesláno

Frantiku, my se koukám shodneme :-)

Možná k džínům bych šel do těch s červenými ručkami, ty mají trochu racing look, což je pro mě u Carrery žádoucí.

Jako univerzální bych ale taky bral ty první z mého postu.

Odesláno
  bandicoot napsal:
Frantiku, my se koukám shodneme :-)

Možná k džínům bych šel do těch s červenými ručkami, ty mají trochu racing look, což je pro mě u Carrery žádoucí.

Jako univerzální bych ale taky bral ty první z mého postu.

Ja se vzdycky trochu bojim tech cervenejch serepeticek, ze se to casem okouka a omrzi. Nicmene u tohoto modelu to vypada dobre.

Odesláno

Musim uznat ze Vami doporucovane jsou moc pekne - ale ta cena! Nejak vnitrne bojuji i s tema 41.310,- Kc (45.900 - 10% v jednom brnenskem obchodu) coz je muj strop :-)

Návštěvník Kamil
Odesláno
  fantozzi napsal:
Vyplati se TH kupovat v zahranici? Myslim nekde pobliz s osobnim odberem - AT, DE?

Zajeď si do Vídně, ušetříš a ještě si uděláš výlet. Někde tady je vlákno doporučující obchody v zahraničí nebo přímo ve Vídni.

Tady máš pár fotek.

Odesláno

Carrery bez chronografu nejsou carrery, dokkonce ani hujery !! :D :D Z těch skorocarrer bych volil twintime na krokodýlu, dát na ně rally řemen je prostě rouhání !!! Kupoval bych ve Vídni nebo Norimberku, Drážďanech a tak v blízkosti.

Odesláno (upraveno)

Viden je pro me z Moravy O.K. Zkusil jsem napsat o cenu 2 autorizovanym prodejcum, tak jsem zvedavy jestli odepisou. Usetri se cim? Pouze cenou, nebo vracenim DPH? Proclivat to nebudu!

Omlouvam se mozna za hloupe dotazy, ale v zahranici jsem jeste nikdy nic nekupoval :-)

Upraveno uživatelem fantozzi
Návštěvník Snow
Odesláno

Pro mě jsou z Carrer ty nejCarrerovatější ty, které si koupil nAscA.

Fotky jsem mu ukradl, doufám, že se nebude zlobit.

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

nikde jsem tu nenašel jak velký máš zápěstí. Carrery twin-time mají 43mm a když jsem je měl na ruce, působili na mě až "humpolácky".

Oproti tomu TH Aquaracer Day-Date, které mají také 43mm mi sedli jak prdel na nočník. Mám 19cm zápěstí, ale ona je spíš rozhodující

šířka ruky v zápěstí než obvod.

Jinak bez daně se venku i doma nakupovat dá. Jsme malá země a každý zná "někoho" kdo zná "někoho" kdo může atd. .

Když potřebuješ ušetřit, tak se neunáhluj a počkej si na slevy nebo nějakou super nabídku.

Upraveno uživatelem honza71

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...