lub Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 kdyby to mohly byt oranzove na neoriginalnim tahu - fotky viz muj podpis...? Když si dojedeš na Petřiny, žádný problém. díky, pánové. nechci Vás nějak otravovat, myslel jsem, že bych se na ně kouknul v anonymitě nějakého obchodu.. :-) kibi: fakt super fotky, musím si udělat čas, abych si prošel celou fotogalerii. taky mám D70 i tu 50-tku, ale ještě se musím naučit fotit :-). Kamil: to bych si vlastně dojet mohl, jsem z Dejvic. kdyžtak dám vědět na SZ. lub
lub Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Odesláno 27. května 2009 diky kdybych ti s tim nejak mohl pomoct, rekni... to by bylo na dlouhou debatu
neon Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 ja som dal 4tu moznost - nepacia sa mi. neviem povedat preco. proste priliz masivne a tie indexi a rucicky su take...prapodivne. na tej limitke co som sem hodil nieco je, ale klasicke monstra idu uuplne mimo mna.
cody Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Uzasny hodinky. Myslim ze oranzove jsou vecne... Ale libi se mi snad vsechny baravne kombinace
stando Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Monstra su uplne super Najviac chutia mojej dcere.Ten vonavy oranzovy silikom do Bakera jej chuti najviac od doby,ked som ho nasadil ho nedala von z pusy
pavel23 Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Já bych jí to radši neučil, pak se budete hádat o počítač. Jinak velká gratulace k té fotce.
Juraj11 Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Tak nevím jak,ale dneska se mi povedl udělat mini škrábanec na sklíčku na Monstrech a vubec nevím jak-sice není vůbec vidět,ale vím že tam je a strašně mě to se........ a to sem myslel že je to nemožné
Gorg Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Tak nevím jak,ale dneska se mi povedl udělat mini škrábanec na sklíčku na Monstrech a vubec nevím jak-sice není vůbec vidět,ale vím že tam je a strašně mě to se........ a to sem myslel že je to nemožné Ja mam sklicko nastesti v cajku to i presto, ze monstra dostavaji zabrat. Zkusil bych se optat Kamila nebo Kubsona na safir...
farářskej Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 Tak nevím jak,ale dneska se mi povedl udělat mini škrábanec na sklíčku na Monstrech a vubec nevím jak-sice není vůbec vidět,ale vím že tam je a strašně mě to se........ a to sem myslel že je to nemožné To by mě teda zajímalo, jaks to dokázal. Za ty tři roky, co monstra prasím, se to nepovedlo ani mně... a ne že bych se nesnažil.
cigi Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 Ty blááááho to je skvělá fotka, Agáta bude number wan v naší hitparádě !! Seiko by za ni mělo zaplatit majlant šup s ní na bilbordy, protože je neuvěřitelně opravdová a bezprostřední, to už jsem dlouho neviděl. Gratuluju.
Iron Maiden Man Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Monstra jsou super. Mám černý přes rok a pořád se mi strašně líbí. Jinak ta fotka je bezva , jen nevim jestli s něma dokáže zvednout ruku:-)... Napadlo mě že by to mohla bejt dobrá kotva, když se třeba vaří nebo tak, aby se neodbatolila moc daleko
NIGHTinGALE Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Ta fotka je super, Agátu bych dal na titulní stránku připravovaného kalendáře.
911 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Ta fotka je super, Agátu bych dal na titulní stránku připravovaného kalendáře. jeste tu koluje jedna podobna. uz nevim kdo to byl, ale koupil si OP a hned to navesil na sveho maleho potomka. byla to uzasna fotka
HB63 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 (upraveno) Nemůžu říct,že se je zatracuju se vším všudy,ale když jsem se rozhodoval jaký potápky od Seika vyhrály 009.Tím ovšem neříkám,že časem nezměním názor.Takže za mě . Upraveno 12. července 2009 uživatelem HB63
zodiac39 Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Monstra su uplne super Najviac chutia mojej dcere.Ten vonavy oranzovy silikom do Bakera jej chuti najviac od doby,ked som ho nasadil ho nedala von z pusy Super foto nějak se mi začínají líbit Ty oranžové viděl jsem je naživo u Kibiho jsou super
fotokraken Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Kluci, vy jste mne tak zviklali, že jsem si já i kamarád objednali dvoje mostra black. Problém je v tom, že v WWW.azwatch měl pán jen jedny. Pak jsem na aukru narazil na toto: http://www.aukro.cz/item708216296_automati...0m_monster.html Enem si včilkaj nejsu istý, eslivá to nesú nejaké kopije či iné šméčka. Skókli by ste to? Nebo si mám radfši počkat od pana azwatcha ? Díky moc ogaři, napište páč je strašně chcu, chcu je moc jak sviňa!!!! Kraken
fotokraken Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 No právě, rozdíl 200 je směšný. Myslíte, že budou monstry k dostání? Nikde jsem to na netu nenašel. Jak je to vůbec s těmito hodinkami. Dodávají se oficiálně na náš trh. Nezlobte se za možná hloupé dotazy jsem jen začátečník, který si nechal říct. Dík.
filo-boxer Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Ja koupil TADY (oranzove) za 135 Eur vcetne posty, mohu jen doporucit! Samozrejme bez uctu, krabice...
farářskej Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 Oficiálně se sem nevozí, Seiko má takovou divnou regionální distribuční politiku, takže (pokud vím) monstra jsou OFICIÁLNĚ určený jen pro asijskej trh... Apropó - kdo z vás byl v úterý kolem 16:00 na Smíchovský pláži? Setkaly se tam dvoje monstra - moje černý a jeho oranžový. Takovej menší chlápek, trochu zrzavej. Byl tam se slečnou
Vladimír P. Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 S těma MONSTRAMA bych nestresoval, já jsem ty své taky koupil na azwatch a průběžně tam jsou pořád. Za chvíly se tam objeví znovu, zatím si kup ty SAMURAJE co tam nabízí, ty už brzo asi opravdu nebudou. Kdybych zrovna nemusel kupovat auto jdu do nich.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se