Sage Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2011 Na te kuzi mozna, ale s tim tahem se mi vubec nelibi. Jsou to takove hodinky z Humpolce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sennori Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 S tim remenem fakt super. Ten kovovej tah me tolik neoslovil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Kde skončily tyhle hodinky, já je chci ! A nejlíp na tý kůži od Simona ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 (upraveno) Mám takový mlhavý dojem, že ode mne šly k sibiřanovi. edit: kde byly další týden už netuším Upraveno 7. února 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Díky za tip. Kdyby se jich chtěl někdo zbavit za rozumnou cenu, tak beru hned ! Nemusí být kovový tah, ale chci verzi 1000 WR / heliový ventil - silnější sklo - BIG DATE ne 200WR ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 jojo, ma je jeden kluk vode me z garaze, zeptam se ho, jestli ho uz nevomrzely.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 jojo, ma je jeden kluk vode me z garaze, zeptam se ho, jestli ho uz nevomrzely..Super díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Super díky. Pozri sem : http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/22604206/Hamilton-Below-Zero-Chrono-nove-pc-1590e-vymza-iphone4s5.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se