Bert Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna před 54 minutami, gentiana napsal: Proč jsem přesvědčenej, že se dělaly PRIM Igen s červenou vteřinovkou? Teď jsem prohlížel Krausovu knihu, a tam nemaj červenou vteřinovku ani jedny! Pokud je pro Tebe někdo Kraus, pak je to pan Kraus. Pokud jej znáš jako Davida, pak označení pan není nutné. Pokud nejsi úplný trouba, tak víš, že zde má svůj nick. A ještě jedna poznámka: Davidova knížka není katalog. Hledej tedy spíše v Liborově knížce.
gentiana Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna 2 hours ago, Bert said: Pokud je pro Tebe někdo Kraus, pak je to pan Kraus. Pokud jej znáš jako Davida, pak označení pan není nutné. Pokud nejsi úplný trouba, tak víš, že zde má svůj nick. A ještě jedna poznámka: Davidova knížka není katalog. Hledej tedy spíše v Liborově knížce. Takže lepší bude: "... páně Krausovu knihu ..."? Anebo snad: "... Páně Krausovu knihu ..."? Berte promiň, ale jsem přesvědčen, že podle pravidel českého pravopisu i podle etikety jsem zvolil uměřeně zdvořilou textaci. A btw, ptám se právě proto, že jsem nesežral Šalamounovo hovno.
Bert Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna před 5 hodinami, gentiana napsal: Takže lepší bude: "... páně Krausovu knihu ..."? Anebo snad: "... Páně Krausovu knihu ..."? Knihu pana Krause. S tím: "páně Krausovu" jsi to přehnal. Týden nebudeš Chronomagem vyrušován při studiu češtiny. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se