Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to tu viac krát popísané.

Nové nerez-si kúp na nosenie,staré-pôvodné patria do zbierky./Aj tie občas prevetrám/

• Odpovědi 902
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno

Přátelé, kamarádi, prosím nevíte, kterému hodináři v Ostravě a okolí dát k opravě Igeny? Včera jsem je vzal na ruku a bohužel už jsem je nenahodil. :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Taky mám jednu barevnou kombinaci již dříve renovovaných Igenů do nerezu - tenkrát po dodání jen holého strojku 68.3 komplet renovace v Eltónu za necelých 10Táců. Tyhle s barevně vínovým ciferníkem nosím tedy do vinárny.

P.S. Jinak klídek, ta flaška na prvním foto, to je jen obrázek na papíře. :)

Edit: Slovosled.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Mipa
  • po měsících...
Odesláno

Do zátiší se to dnes moc nehodí, tak dám foto sem. :)

Patnáct minut domlouvání a byl tam.... 

Odesláno

Ahoj - to se ti bude asi schánět hodně špatně, spíš kupit nějaké opravdu šeredné celé na případné náhr. komponenty :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...