Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
přesně tak....inu západně dekadentní okázalé vystavování prostředků které člověk (ne)má dispozici :thumbsup_anim:

ovšem i tak se mi ta dekatentní zvrácenost buržoazní společnosti velmi, ale opravdu velmi líbí...

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
přesně tak....inu západně dekadentní okázalé vystavování prostředků které člověk (ne)má dispozici :thumbsup_anim:

:lol2: :lol2: :lol2: Člověče, kdybych při vyhodnocování libÍ/NElibÍ šel až k těmto úvahám, tak bych asi pořád ještě zjišťoval čas na mobilu.

(YPOVi děkuji za inspiraci "POlib" z vlákna Omega/Bond.)

Odesláno
ovšem i tak se mi ta dekatentní zvrácenost buržoazní společnosti velmi, ale opravdu velmi líbí...

že jsi to ty....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Nadhera, nadhera, nadhera... mozna bych radeji tak 2/3 tloustku pouzdra, ale mit na ne, asi nebrblam a kupuju :)

edit: Co je to tam za dirky ci vyrezy za remen u pouzdra?

Upraveno uživatelem JanBeles
Odesláno
Nadhera, nadhera, nadhera... mozna bych radeji tak 2/3 tloustku pouzdra, ale mit na ne, asi nebrblam a kupuju :)

edit: Co je to tam za dirky ci vyrezy za remen u pouzdra?

Nožičky jsou k pouzdru připojeny přes trubičku a přichyceny matkami. No a ta trubička je k pouzdru přichycena šroubky :thumbsup_anim:

Odesláno

Safi: díky za další porci fotek... z boku vypadají trochu jako UFO... ta výška vypadá dost brutálně, myslím, že při férovce

Primusy x dřevěná futra, musí nutně futra prohrát s vykousnutou dírou...

Odesláno
Safi: díky za další porci fotek... z boku vypadají trochu jako UFO... ta výška vypadá dost brutálně, myslím, že při férovce

Primusy x dřevěná futra, musí nutně futra prohrát s vykousnutou dírou...

Víš, že jsem to zatím nezkoušel a jsem celkem rád? :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno
Jaký se prosím skrývá kalibr, který Hanhart tajemně označuje HAN38 ? Díky.

Klasická ETA 7750. Některé části rotoru jsou zdobeny PVD. Takže si s tím museli asi velkem vyhrát.

Odesláno
Klasická ETA 7750. Některé části rotoru jsou zdobeny PVD. Takže si s tím museli asi velkem vyhrát.

Díky, ale přiznám se, že jsem trochu zklamán :( . Za víc jak 130000 jsem čekal něco lepšího, hodně jsem jsem o nich přemýšlel, teď jsem na vážkách.

Odesláno

Ne-e, to rozhodne neni KLASICKA 7750 ;)

Nevim presne, jake upravy na ni delaji (je pouzita jako zaklad), ale minimalne na prvni pohled jsou viditelne nektere veci:

1. bi-compax oproti tri-compax u klasicke ETA7750 (to je prdel, proste tam tu rucicku nedaji)

2. ciselniky vuci rucickam jinak, nez v pripade klasicke 7750 (to uz takova sranda neni)

3. nestejna vzdalenost ovladacich cudliku chrongrafu od korunky (nevim, jak to delaji, ale jsou na to dost pysni, takze to asi nebude uplne sranda)

;)

Odesláno
Ne-e, to rozhodne neni KLASICKA 7750 ;)

Nevim presne, jake upravy na ni delaji (je pouzita jako zaklad), ale minimalne na prvni pohled jsou viditelne nektere veci:

1. bi-compax oproti tri-compax u klasicke ETA7750 (to je prdel, proste tam tu rucicku nedaji)

2. ciselniky vuci rucickam jinak, nez v pripade klasicke 7750 (to uz takova sranda neni)

3. nestejna vzdalenost ovladacich cudliku chrongrafu od korunky (nevim, jak to delaji, ale jsou na to dost pysni, takze to asi nebude uplne sranda)

;)

Díky, potěšil si mě. Ještě dotaz, myslíš si, že je cena advekvátní ?

Odesláno
Díky, potěšil si mě. Ještě dotaz, myslíš si, že je cena advekvátní ?

Tezko rict... to je vecna otazka u cehokoliv, co se tu na foru resi. Podle me ano. Je to cena srovnatelna s cenou top modelu s ETA od Breitlingu, Omegy, ... a Hanhart pro me osobne ma mnohem vetsi koule ;)

Odesláno
Tezko rict... to je vecna otazka u cehokoliv, co se tu na foru resi. Podle me ano. Je to cena srovnatelna s cenou top modelu s ETA od Breitlingu, Omegy, ... a Hanhart pro me osobne ma mnohem vetsi koule ;)

Díky, jsi odborník, já jen začátečník a hodinkám nijak zvlášť nerozumím. Chtěl bych koupit hodinky za cca 150000 a o Hanhartu jsem moc nevěděl. Z modelu, který představil "safi jsem unešen. Myslel jsem si, že v této ceně dají koupit stroje z in-house kalibrem. Asi jsem se zmýlil :( .

Odesláno
Díky, jsi odborník, já jen začátečník a hodinkám nijak zvlášť nerozumím. Chtěl bych koupit hodinky za cca 150000 a o Hanhartu jsem moc nevěděl. Z modelu, který představil "safi jsem unešen. Myslel jsem si, že v této ceně dají koupit stroje z in-house kalibrem. Asi jsem se zmýlil :( .

In-house poridis i za 1000 CZK - Seiko 5 ;)

Jinak ano, v tehle cenen neni problem sehnat in-house, ale celkove muzes predpokladat puristictejsi hodinky (napr. pod 50K jsou Nomosy, ktere sice vychazi z kalibru Unitas, ale jsou tak neuveritelne prekopany, ze snad vsichni je povazuji za in-house.).

Do 150K s in-house chronografem se to ale bude tezsi. Nevim, jaka bude cena novych Breitlingu s in-house chronografem, ale tech 150K povazuju za nejnizsi moznou. Ale fakt nevim - neorientuju se v nich. Pripadne muzes vzit lehce jete JLC, kde by ses do tehle ceny mel vejit, stejne tak by ses mmel do limitu vejit se starsimi Daytonami, ... tech moznosti jsou v pripade jetych hodinek mraky - procti si forum, prohledni sekce "Poradte s koupi..." a "Pochlubte se...", kde nejake informace urcite nacerpas.

Nicmene, co se tech Hanhart tyka, tak u tohodle modelu je hodne vysoka cena za design a "technicistnost" pouzdra - obycejne letecke s timhle kalibrem stoji cca. 40-60% ceny techto. A z toho obloukem zpatky k predchozimu odstavci - In-house chrono za 150K je mozne, ale pochybuju, ze s takovym brutalnim designem. Pokud chces nejakou takovouhle silenost (jen v dobrym!), tak in-house za 150K asi nebude. :(

Návštěvník Snow
Odesláno

Pěkný kousek, přetažená cena, že jsi ho nerad vracel, viď ?

Odesláno

Znacka sympaticka, hodinky povedene a pekne.

Osobne me zatim moc nevzrusili, ale uznavam, ze nekomu kdo uvazuje o necem podobnem by mohli vyhovovat. Pak bych pochopil i cenovou hladinu. Rucicky chvalim, indexy meli byt mene napadne.

Pocitam, ze ja uz bych pri teto cene pokukoval po JLC z druhe ruky.

Nebo po Grand Seiko.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...