honza71 Odesláno 26. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Pavlos napsal: Správný riviera playboy volí tyhle: (Riviera Chronographe XXL) Ahoj, mě se ze serie RIVIERA víc líbí modely CLASSIC pro ženský. Ale taky nejsem žádnej riviera playboy, tak možná proto.
Baker Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 honza71 napsal: Tak když bude mít někdo zájem porovnat cenu konkrétního modelu, není problém. Honzo poslal jsem Ti SZ.
honza71 Odesláno 26. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Baker napsal: Honzo poslal jsem Ti SZ. Už tam máš odpověď.
Románek Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Odesláno 27. května 2009 honza71 napsal: Ahoj, jasně, že budu nakupovat mimo ČR . Mám belgický ofico ceník. Tak když bude mít někdo zájem porovnat cenu konkrétního modelu, není problém. Ahoj Honzo, mužeš mi, prosím Tě, napsat, kolik v Belgii stojí BM myslím Classima execut. s s malým GMT ciferníkem u 12 a ukazatelem rezervy nátahu u 6. Bílý ciferník na hnědém řemeni (přesné označení neznám). Díky Roman
honza71 Odesláno 27. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2009 Románek napsal: Ahoj Honzo, mužeš mi, prosím Tě, napsat, kolik v Belgii stojí BM myslím Classima execut. s s malým GMT ciferníkem u 12 a ukazatelem rezervy nátahu u 6. Bílý ciferník na hnědém řemeni (přesné označení neznám). Díky Roman Ahoj Romane, tak B&M model CLASSIMA EXECUTIVES s malým GTM ..... (zkrátka jak si ho popsal) + datumem na trojce mají kód 8693 a stojí 2.720,- ojro. Velikost 39mm. H
lib Odesláno 27. května 2009 Nahlásit Odesláno 27. května 2009 honza71 napsal: Ahoj Romane, tak B&M model CLASSIMA EXECUTIVES s malým GTM ..... (zkrátka jak si ho popsal) + datumem na trojce mají kód 8693 a stojí 2.720,- ojro. Velikost 39mm. H OT: Konečně ti chlapíci v Bruselu k něčemu jsou! Smysluplná práce! Díky!
honza71 Odesláno 28. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2009 lib napsal: OT: Konečně ti chlapíci v Bruselu k něčemu jsou! Smysluplná práce! Díky! Ahoj, nemám zájem "vylepšovat" pověst/kredit těm bruselským darmožroutům. Nejsem z jejich řad. Pro mě je EU jedno velké neštěstí.(a to jsem teď byl hodně slušnej) Ale sám za sebe rád pomůžu. Zdravím vás magůrci !
klobadysek Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Jsem strasne zamilovany : a tady bude zitra koncit aukcicka, a pokud se nedostane do nejakych pro me neprijatelnych vysek, mam problem. Prodejce se trochu zdraha hodit do placu detailni fotky a doklady (viz otazky). Nerad bych se nachytal. Poradite nekdo?
PhoeniX Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 klobadysek napsal: Poradite nekdo? Pokud bych neměl jistotu a převládala u mě sebemenší pochybnost, nic bych nebral. Tobě poradím to samé. Jinak zajímavě udělaný skeleton.
klobadysek Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 PhoeniX napsal: Pokud bych neměl jistotu a převládala u mě sebemenší pochybnost, nic bych nebral. Tobě poradím to samé. Jinak zajímavě udělaný skeleton. Cena teto limitky u novych se pohybuje v radu $5000, SH tak polovinu, to ze jeden den pred koncem teto aukce to nedosahlo $1000 asi naznacuje vahani kupcu, co myslis?
Traveller Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 Nedávno jsem zahlíd jedny na Aukru. Celkem se mi líbily...
Wizard Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 klobadysek napsal: Cena teto limitky u novych se pohybuje v radu $5000, SH tak polovinu, to ze jeden den pred koncem teto aukce to nedosahlo $1000 asi naznacuje vahani kupcu, co myslis? Podíval jsem se a máš tam jednoho vlčáka, který přihazuje. Jinak ticho po pěšině, ale to nic neznaméná, podle mých zkušeností rozhoduje maximálně posledních pět minut. Ta poslední je nervy drásající, jo, jo, jak dobře to znám .
PhoeniX Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 klobadysek napsal: Cena teto limitky u novych se pohybuje v radu $5000, SH tak polovinu, to ze jeden den pred koncem teto aukce to nedosahlo $1000 asi naznacuje vahani kupcu, co myslis? Už to co píšeš - že se to nevyvíjí standardně - by pro mě byl pádný argument pro pozorování z povzdálí. Teď všeobecně, pokud se pro mě věci netváří "normálně", jak je u nich dobrým zvykem, jdu od toho. Mám rád jistotu. Ale možná jsem jen špatný stratég a radím Ti blbě. Třeba se jich borec "jen" potřebuje zbavit, je s ním "jen" špatná komunikace, lidi taky cukaj a ta majda kolem Tě prostě mate. Třeba by to byl dobrej kauf...
Wizard Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Odesláno 28. května 2009 PhoeniX napsal: Už to co píšeš - že se to nevyvíjí standardně - by pro mě byl pádný argument pro pozorování z povzdálí. Teď všeobecně, pokud se pro mě věci netváří "normálně", jak je u nich dobrým zvykem, jdu od toho. Mám rád jistotu. Ale možná jsem jen špatný stratég a radím Ti blbě. Třeba se jich borec "jen" potřebuje zbavit, je s ním "jen" špatná komunikace, lidi taky cukaj a ta majda kolem Tě prostě mate. Třeba by to byl dobrej kauf... Aukce se strašně špatně odhadují, ale v tomto případě máš asi pravdu. Nemá příliš mnoho prodejů a navíc neprodává jen hodinky. Souhlasím s Tebou, šel bych od toho, sám nakupuji jen od obchodníků s vyšším feedbackem, který nesmí klesnout pod 99,5% a kteří prodávají výhradně hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se