Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

potřeboval bych poradit ohledně výběru "potápěčských" hodinek na takové to koupání a sem tam drsnější zacházení (hospody, zahálka, nezřízené pití alkoholu, útěky požárním schodištěm před manželem milenky, atd.). Už dlouho mám vybrané Seiko SKX007, ale nevím, jestli těmto požadavkům nevyhoví lépe nějaký quartzík (Traser apod.). Co na to rada starších? Nechci nic moc velkého, mám ruce jako hůlky na dráždění opic.

Díky za jakoukoliv reakci

Odesláno

Mam Traser Supersport a krome toho, ze toho se mnou dost zvladnou (10km denne na kolobrnde do prace, bazen, sem tam hory, hospoda lehci zahradni prace, ryby, oslintavani od ditete...) tak i pekne vypadaji (vec vkusu, ale me se libi) a neplanovane se z nich staly hodinky na bezne noseni kamkoliv. Jen si nejsem jistej tema milenkama, ale pokud vyzkousim, dam vedet :-)

Nejsou sice za tisicovku, ale za akcni peniz v oblibenem webshopu hrajou hodne muziky.

Odesláno
To jo, jen jsem se chtěl ujistit. Třeba ale hodinky "do lihu" neznamená, že se s nimi pokaždé musí upadnout pak večer po akci na chodník :)

jestli Casio (do 1.500,-), tak třeba

http://www.hodinky-koscom.cz/Casio-EF-125D-1A-I7621.html

Tak přesně ty má kamarád a na živo jsou to moc pěkný hodinky.

Odesláno

no, ja to doporuceni pojmu chlubive. prave mi dorazily na stul Citizen Promaster:

citizen_ny0040.jpg

mel jsem je na ruce pred objednanim dvakrat, ale pripadaji mi najednou trosicku mensi? no nic, to chce zvyk. Nicmene bych je za tu cenu doporucil uplne kazdymu. Me na nich okamzite dostala korunka na osmicce, to je neco tak praktickeho a pohodlneho!

takze do hledacku bych krome SKX007 (ktere jsou taky super) pridal i tyhle.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...