mengelis Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Košili velikosti 38 má snad jedině chcípáček jako je spiderer a já :-) úplně normální velikost
little_w Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Jestli tvojí pani ty hodinky sednou, tak bych od ní teda nechtěl dostat facku. :-))))) ja neznam nikoho, komu by takovyhle prerostly hodinky vylozene "sedly". me zena nebije, tak nevim. chtel jsem tady postnout jeji fotku s hodinkama, ale vy byste ji stejne cuceli jenom na kozy, takze nic! ;-)
zdr Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Tie hamilton sa pacia aj mojej Ale ta cena je mimo 3t jedine ze by to YPO myslel v EUR alebo USD . Inac na ebay idu za 700-800 USD.
lolohh Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 :-))))) ja neznam nikoho, komu by takovyhle prerostly hodinky vylozene "sedly". me zena nebije, tak nevim. chtel jsem tady postnout jeji fotku s hodinkama, ale vy byste ji stejne cuceli jenom na kozy, takze nic! ;-) Jestli má kozy větší než hodinky, tak asi jo
little_w Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Jestli má kozy větší než hodinky, tak asi jo ma :-)
Diamondking Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Ty vole,ještě že ta moje nechce žádné hodinky,to je normální maras...
spiderer Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Košili velikosti 38 má snad jedině chcípáček jako je spiderer Debile Ja mam 40 nebo 41, vlastne ani uz nevim, ale 38 to neni
lolohh Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 ma :-) Tak jí vyfoť jen ruku, taky bych chtěl vidět, jak to vypadá. Debile Ja mam 40 nebo 41, vlastne ani uz nevim, ale 38 to neni To víš, že jo...
Návštěvník YPO Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 otazka je, kam to chce pani nosit. to by mě taky zajímalo pozitivní je, že ty hamiltony jsou prý OK - tak už jenom najít ekvivalent na elektriku
LITE Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 2 hodiny do konce: http://cgi.ebay.co.uk/Hamilton-Ladies-Jazz...%3A1%7C294%3A50
gougy Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 to by mě taky zajímalo pozitivní je, že ty hamiltony jsou prý OK - tak už jenom najít ekvivalent na elektriku Tohle by OK nebylo? (nic mi to neříká, ale konzervativní, přesto dost veselé) Jinak původní téma, co skončilo Bčkama, se mně naštěstí netýká, já to své zlato musím do hodinek nutit a krom několika vyjímek ji nikdy nic nezaujalo.. vydařené vlákno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 ja bych rad ty hodinky videl Tak jí vyfoť jen ruku, taky bych chtěl vidět, jak to vypadá. To víš, že jo... mirne OFF TOPIC, ale slusnost je odpovedet... to vite ze jo, kluci, co bych pro vas neudelal. fotil jsem to v sobotu, a z asi deseti vysly jen dve... ono to neni zrovna lehke, vyfotit to tak, aby to bylo nenapadne... slovo "hodinky" se u nas stava dost vybusnym tematem k hovoru. takze vyrez hodinek na ruce: (je to vyrez z tehle) a ta druha povedena je tady (HODINKY JSOU V PRAVEM DOLNIM ROHU!!!):
Návštěvník Kamil Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 .........HODINKY JSOU V PRAVEM DOLNIM ROHU!!! Moc dobrý, aspoň jsem se po ránu trochu zasmál.
gougy Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 ma moc krasny ... hodinky A jak jsou kulatý a VELKÝ, tak to má vypadat
lolohh Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 to vite ze jo, kluci, co bych pro vas neudelal. fotil jsem to v sobotu, a z asi deseti vysly jen dve... ono to neni zrovna lehke, vyfotit to tak, aby to bylo nenapadne... slovo "hodinky" se u nas stava dost vybusnym tematem k hovoru. Moc hezký fotky Hodinky jsou opravdu trochu větší. Já už doma slovo "hodinky" nemůžu vůbec říct. Resp. můžu, ale nesmím očekávat odpověď ani žádnou jinou reakci.
Gilius Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 a vyřiď manželce,že jí to moc sluší.......
little_w Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 A jak jsou kulatý a VELKÝ, tak to má vypadat jo, fakt velky hodinky Moc hezký fotky Hodinky jsou opravdu trochu větší. Já už doma slovo "hodinky" nemůžu vůbec říct. Resp. můžu, ale nesmím očekávat odpověď ani žádnou jinou reakci. a vyřiď manželce,že jí to moc sluší....... diky, vsechno vyridim. manzelku komplimenty jiste potesi (jako ze se hodinky libi a tak) a tema "hodinky na 100 zpusobu" zase dostane prijemny nadech... a urcite bude zase na nejakou dobu tolerovano! ;-)
Gilius Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 co nekdy vyfotit tema - neco jako "co delaji potapeci po vecerech"...? wolle...chlastaj......znám jich spoustu......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se