kave2 Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 (upraveno) Ahojte, som tu uplne novy a potrebujem poradit ohldom kupi hodiniek. najprv sa mi strasne zapacili tieto carrery, ale cena 2560 EU sa mi zda trochu vela. po dlhsom hladani som nasiel tieto aquaracery len s kovovym naramkom. cenu este neviem, v utorok sa pojdem spitat,dufam ze budu lacnejsie ako carrery. s kupov som chcel este pockat ale este jeden tyzden mam sancu si ich kupit o 21.5% lacnejsie[bez dane-specialna akcia vdaka Volvo ocean race] viac sa priklanam k aquaracerom, su viac casual a aj odolnejsie. carrery su viac elegantne. viete mi pradit nejaku alternativu? Upraveno 30. května 2009 uživatelem kave2
honza71 Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Ahoj, tak ty první hoďky se mi taky moc líbí a i tu cenu bych zvládl, ale je to k ničemu, protože mi neseděli na ruku. No a od Aquaracer se mi líbí něco jiného. Mě se na hodinkách nelíbí lupa. Na žádných !!! Hodně štěstí při výběru a pak se tu pochlub, až to upečeš! H
Baker Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Ja bych volil prave ty aquaracery, moc se mi libi ta luneta (i kdyz bude asi neprakticka). Foto: jwkunkle/WUS
kave2 Odesláno 30. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2009 (upraveno) Baker napsal: Ja bych volil prave ty aquaracery, moc se mi libi ta luneta (i kdyz bude asi neprakticka). Foto: jwkunkle/WUS teraz som uplne popleteny. tieto sa mi pacia viac ako cierne. na ruke to vyzera inac. mam co robit do utorka :-] Upraveno 30. května 2009 uživatelem Baker
Senseeei Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 Pockaj kym nebudes mat na carrery. Myslim ze to cakanie za to stoji, a mas to co chces najviac
kave2 Odesláno 2. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2009 (upraveno) tak som si ich dnes bol kupit ale mam mensi problem. ako som ich kupil, som si isiel sadnut na kavu a tam som zbadal ze hore na rame je skrabanec a celkom hlboky. niekde medzi cislami 11 a 12. tak som ich zobral naspat a ziadal o vymenu. zial druhe nemali takze musim pocka max. 3 dni kym donesu nove do obchodu a potom si ich pojdem vyzdvihnut. uz sa nemozem dockat kedy budem moct nosit, su velmi krasne. Upraveno 2. června 2009 uživatelem kave2
jnm Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 kave2 napsal: tak som si ich dnes bol kupit ale mam mensi problem. ako som ich kupil, som si isiel sadnut na kavu a tam som zbadal ze hore na rame je skrabanec a celkom hlboky. niekde medzi cislami 11 a 12. tak som ich zobral naspat a ziadal o vymenu. zial druhe nemali takze musim pocka max. 3 dni kym donesu nove do obchodu a potom si ich pojdem vyzdvihnut. uz sa nemozem dockat kedy budem moct nosit, su velmi krasne. Nerad bych ti zkazil radost z nových hodinek, ale ty tvoje původní vyhlídnutý v GB seženeš za mnohem míň, než uvádíš. Třeba tady je mají za 1600 liber, což je cca 1850 euro, počítám-li správně. A ten obchod vypadá docela solidně. V USA bys je pak možná měl ještě lacinější...
Maker Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 jnm napsal: Nerad bych ti zkazil radost z nových hodinek, ale ty tvoje původní vyhlídnutý v GB seženeš za mnohem míň, než uvádíš. Třeba tady je mají za 1600 liber, což je cca 1850 euro, počítám-li správně. A ten obchod vypadá docela solidně. V USA bys je pak možná měl ještě lacinější... to jnm: sorry, mozno som to prehliadol- ale cenu na Aquaracer nepisal. Pisal o Carrerach. anyway pacia sa mi a gratulujem
gougy Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 jnm napsal: Nerad bych ti zkazil radost z nových hodinek, ale ty tvoje původní vyhlídnutý v GB seženeš za mnohem míň, než uvádíš. Třeba tady je mají za 1600 liber, což je cca 1850 euro, počítám-li správně. A ten obchod vypadá docela solidně. V USA bys je pak možná měl ještě lacinější... Počítáš i clo, riziko, záruku, servis, třeba i možnost té bleskurychlé výměny v případě vadného kusu? A k tématu - gratuluji ke kráskám od TH, upřímně, nečekal jsem, že budou levnější než Carrery. ARacery jsou dost slušné hodinky (mám zkušenost s jejich dědečkem:))
nAscA Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Zaruka i servis (pokud je radne vyplneny zarucak) by mel platit uplne stejne at jsou zakoupene kdekoliv.
Baker Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 jnm napsal: Nerad bych ti zkazil radost z nových hodinek, ale ty tvoje původní vyhlídnutý v GB seženeš za mnohem míň, než uvádíš. Třeba tady je mají za 1600 liber, což je cca 1850 euro, počítám-li správně. A ten obchod vypadá docela solidně. V USA bys je pak možná měl ještě lacinější... Mas ten obchod overeny ? Nakupoval jsi tam ? On ten internet, je plny dobry cen, kdyz chvili hledas, ale jistota jaksi chybi.
cody Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 kave2 napsal: tak som si ich dnes bol kupit Paradni hodinky, gratuluju. Rad bych videl nazivo datum na devitce... At slouzi!
farářskej Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Zrovna na ty Aquaracery v černým jsem dneska koukal u Dušáka - jsou moc hezký a líbí se mi, mám pro tuhle modelovou řadu slabost... akorát nechápu systém obrácenýho data, já bych si s nima furt připadal jako že stojím před zrcadlem
jnm Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 (upraveno) Maker napsal: to jnm: sorry, mozno som to prehliadol- ale cenu na Aquaracer nepisal. Pisal o Carrerach. anyway pacia sa mi a gratulujem Vždyť já taky odkazuju na Carrery. Nebo si nějak nerozumíme...? Baker napsal: Mas ten obchod overeny ? Nakupoval jsi tam ? On ten internet, je plny dobry cen, kdyz chvili hledas, ale jistota jaksi chybi. Nenakupoval a ověřený ho nemám, ale chystám se k tomu, právě u tohodle obchodníka. Obecně jsem ale optimista. Což může být způsobeno i tím, že zatím nemám negativní zkušenost Upraveno 2. června 2009 uživatelem jnm
ppprochy23 Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Slušná volba, gratuluji. Při prodeji přes internet je nižší cena, která je zase vyvážena vyšším rizikem, že nebude vše o. k. Tady je každá rada drahá...
kave2 Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2009 dakujem chalani. uz sa neviem dockat ked ich budem mat. dufam ze vo stvrtok uz budu. potom ich nafotim a hodim sem fotky.
kave2 Odesláno 4. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2009 vzhladom k tomu ze su to moje prve automaty vas chcem poziadat o radu ohladom udrzby, starostlivosti, co by som nemal robit atd. viem ze bicyklovanie im neprospieva... dik moc.
kave2 Odesláno 7. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2009 (upraveno) tak uz ich mam, su krasne. nejake fotky Upraveno 7. června 2009 uživatelem kave2
mik@ Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 no nakoniec vyzeraju tie hodinky celkom dobre, minuly tyzden som ich v prahe videl vo viacerych prevedeniach a su celkom zaujimave. Su to pomerne bytelne hodinky oproti aq 300m. Co by som ale nezvladol je ten datum na 9 a lupa... Az na tvojich fotkach som si vsimol ako je riesene logo a velmi sa mi to paci... Tak nech ti sluzia, gratulujem...
Micey Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Jsou moc hezký, nemít tu lupu tak pro mě asi nejhezčí Tagy. Kromě Monac "Gulf" samozřejmě, to jsou kočičky:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se