docent_tecka Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 (upraveno) Docente tyhle primky samozrejme maji zajimavej a netradicni vyraz.... Pasek bych zrejme volil trochu jinej...tenhle mi prijde malinko nepatricnej, ale asi je ladenej do stylu te akce.... Ovsem na akci samotne by to podle vsech indicii nemuselo bejt marny... podminka znela - co nejbelejsi hodinky, takze proto ten pasek jinak souhlas - akce to muze byt zajimava... edit: to vypada, jako by to fotil kibi, ne? priznej se... Upraveno 4. června 2009 uživatelem docent_tecka
911 Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 panove, sensation, je to vyborna akce. doporucuju. kdo tohle posloucha, tak stejne zna.
bandicoot Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Kdysi jsem poslouchal bílou ligu... White sensation je asi něco lepšího když tak koukám na ty "posluchačky".
Gorg Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 panove, sensation, je to vyborna akce. doporucuju. kdo tohle posloucha, tak stejne zna. Ty ses účastnil?
911 Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Ty ses účastnil? kdysi jsem tam byl. ja muzu jak rock, tak house. je mi to jedno, kdyz je to fajn. kdyz se tam jde s fajn partou tak ani nevnimas tech 80% tupcu kolem. zbytek jsou normalni pracujici, pohodovy lidi. rozeznas je celkem rychle
Gorg Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 kdysi jsem tam byl. ja muzu jak rock, tak house. je mi to jedno, kdyz je to fajn. kdyz se tam jde s fajn partou tak ani nevnimas tech 80% tupcu kolem. zbytek jsou normalni pracujici, pohodovy lidi. rozeznas je celkem rychle Kde to bylo? Vubec jsem nic takovyho neregistroval...
911 Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Kde to bylo? Vubec jsem nic takovyho neregistroval... od roku 07 vzdy v sazka arene
Gorg Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 od roku 07 vzdy v sazka arene Tys tam byl loni nebo pred loni? Muzes popsat jak to tam probihalo? Hralo se jen z jednoho mista nebo z vice? Byli vpusteni jen lidi v bilem nebo se to tak nebere? Proste jestli to muzes shrnou z te osobni stranky ucastnika. PR me ted nezajima. Diky za ochotu...
911 Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Tys tam byl loni nebo pred loni? Muzes popsat jak to tam probihalo? Hralo se jen z jednoho mista nebo z vice? Byli vpusteni jen lidi v bilem nebo se to tak nebere? Proste jestli to muzes shrnou z te osobni stranky ucastnika. PR me ted nezajima. Diky za ochotu... krome bot a kabely/tasky musis mit vse bile. mensi loga nevadi. videl jsem ze pustili i bile triko s textem pres cely triko, ale nebyla to reklama. byl to nejaky text. dodrzuje se to. v dzinach modrejch te tam nepusti ani nahodou. vic nez slova se koukni a atmosfera je vyborna. my si tam vzdy vycistime hlavu od prace a clovek na vse uplne zapomene.
Luk Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 (upraveno) Toljo, tys nepoučitelný, kolikrát ti to máme s docentem přednášet včetně názorných ukázek - bohužel ciferník je vyměněný, ty úplně první primky neměly nápis 17 rubínů, ale jenom samotné trošku větší a neforemnější bochánkové logo. Tohle budou až ta druhá serie, číslo min. tak 30 - 100 tisíc, odhaduju :D - to bude prda, jestli jsou do desítky !!! sice jsem se zařekl, že se k původnosti primek už nebudu vyjadřovat, ale nedá mi to. Pár mých postřehů. Ciferník je opravdu až z mnohem pozdější doby. Protože ciferník hned po spartacích měl modrý potisk. A byl velice háklivý na vlhkost. Na obrázku původní ciferník, který mi kdysi říkal pane, po pokusu o setření prachu. ( né mojí rukou). Upraveno 4. června 2009 uživatelem Luk
Luk Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Jinak si myslím, že k obleku se hodí tzv. Prim traktor a určitě diplomat.
Jacoppo Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Tak jsem zatim toho nazoru, ze az narazim ne nejake primky, co se mi budou libit, tak je koupim a pak uvidim... Jinak se mi zacinaji libit cim dal vic vselijake vintage zalezitosti. Tak nejak me laka ta predstava, ze koupim 40-100 let stare hodinky, ze kterych se po mavnuti kouzelneho proutku (pripadne po nekolikamesicnim intenzivnim mavani:-D) stanou krasky. Mozna by bylo jednodussi skocit nekam do obchodu a koupit si nejakou tu novotu, ale tak nejak mi vetsina novych hodinek prijde (bez ohledu na znacku a cenu) tak nejak bez duse. Asi je to nejaka uchylka, protoze podobne to citim u aut (tady se to netyka stari, ale zeme puvodu). Ted jsem na netu ulovil obrazky tohoto... Nevim, jestli to jsou dobre hodinky, ale z nejakeho duvodu se mi libi... Nádherny Eterny...tyhle hodinky fakt že můžu... Mám doma jedny cibulky a nádherně tikaj :-)
911 Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 moje odpověď je PRIM Elegant procisti si SZ
hciq Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 moje odpověď je PRIM Elegant parádní ubrus Hobite
mengelis Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 parádní ubrus Hobite mám tě rád, bratře
JHonza Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Par postrehu: - videl jsem u jednoho manazera primky spartaky v bilem zlate, v korunce monogram, k tomu manzetove knoflicky ve stejnem designu jako korunka (tvar+monogram), krasny temne modry cifernik - musim rict, ze na mne to pusobilo pozitivne - kdysi jsem brachovi poridil do londynske "citi" pavouky v prekrasnem stavu, plasticky cifernik (daval jsem tady i fotky) - vysvetlil jsem mu, jakouze zachovalou vzacnost mu sveruji a tak si je bere jen vyjimecne ve dnech, kdy mame nejaky vyznamny cesky statni svatek. Vetsina kolegu pry vzdy zbystri a zajimaji se, co to jsou za super vintage hodinky (pro rypaly - nemysli to skodolibe. Jen doplnim, ze bezne se u nich v "citi" nosi trosku vyssi liga. - pritelkyne ma krom cervenych igenu (v barve jednoho rychleho auta ) taky kompletne bile bauhausy a vypadaji hodne dobre. - kamarad jde v soboru na "white sensation party" - http://sensation.com/index.php/world/news/...h-republic.html - prisel za mnou, zdali bych mu neslozil nejake pekne bile hodinky - jestli se to povedlo, posudte sami. suma sumarum - myslim, ze primky ostudu neudelaji (cekal snad nekdo neco jineho? ) ... Nááádhera
raven Odesláno 10. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Díky všem diskutujícím za názor. Až nějaké pěkné primky (vypadá to na traktor) uvidím, tak si je prostě koupím, ale spěchat na to nebudu. Škoda, že jsem nestihl zareagovat tady na fóru, někdo je měl na prodej. Zatím hodinky vyřeším něčím vintážním ze zahraniční provenience a také už vím, po čem půjdu výhledově, ale to je do jiného tématu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se