Onisan Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Starý Primky nebrat a nový jsou buď předražený (ty z Eltonu) a nebo ne moc vkusné (ty z MPM) ... každopádně hodinky s nápisem PRIM na ruce vypadají podivínsky... a lacině
Frantik Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Starý Primky nebrat a nový jsou buď předražený (ty z Eltonu) a nebo ne moc vkusné (ty z MPM) ... každopádně hodinky s nápisem PRIM na ruce vypadají podivínsky... a lacině No ale na mě vypadaj fantasticky
cigi Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 (upraveno) Žádný primky nevypadaj na ruce tak lacině jako napodobeniny legendárních bé uhren od jakékoli firmy. tedy Frantík je vyjímka - na něm jdou i ta béčka :D Žádný primky nevypadaj na ruce tak beznadějně obyčejně jako nejnaleštěnější seika s kalibrem 6R15 s desetiletým náskokem Upraveno 3. června 2009 uživatelem cigi
VS Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Žádný primky nevypadaj na ruce tak lacině jako napodobeniny legendárních bé uhren od jakékoli firmy. tedy Frantík je vyjímka - na něm jdou i ta béčka :D Žádný primky nevypadaj na ruce tak beznadějně obyčejně jako nejnaleštěnější seika s kalibrem 6R15 s desetiletým náskokem Slyšeli jste slovo boží. Amen
Návštěvník tolja Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 aby si někdo nemyslel, že mám něco proti Seiku, na ruce mám 6139 viz strašné foto mobilem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 aby si někdo nemyslel, že mám něco proti Seiku, na ruce mám 6139 viz strašné foto mobilem Ty vo.e, nosí Alphy a vydává to za Seika.
Onisan Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 No ale na mě vypadaj fantasticky Vzhledem k tvým rozměrům si každý rozmyslí se podívat byť jen úkosem a sarkasticky se usmát :D :D
PavelK Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 ... by mě zdeprimovalo. To zní jako antichronoterapie. Nemohu si odpustit tuhle off-topic poznámku: že by cigiho něco de-PRIMovalo (rozumím tomu tak, že by odložil všechny PRIMky), to zní až neuvěřitelně.
cigi Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 (upraveno) Konečně nekdo, kdo umí číst :D !! Až nabudu toho přesvědčení ...... Pěkný ruský seika, toljo !! Upraveno 3. června 2009 uživatelem cigi
skalis Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Tak treba 68 je muj oblibenej stroj. Asi budu za vola, ale je to tak. Ma vsechno, co potrebuju - tri rucky (preferuju centralni vterinovku) a datum, vic nezadam. Kdyby ho udelali z dnes pouzivanych materialu a s dnesnimi tolerancemi a kvalitou, tak bych si ho s radosti poridil. Tedy pokud bych na nej mel .
docent_tecka Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 (upraveno) Par postrehu: - videl jsem u jednoho manazera primky spartaky v bilem zlate, v korunce monogram, k tomu manzetove knoflicky ve stejnem designu jako korunka (tvar+monogram), krasny temne modry cifernik - musim rict, ze na mne to pusobilo pozitivne - kdysi jsem brachovi poridil do londynske "citi" pavouky v prekrasnem stavu, plasticky cifernik (daval jsem tady i fotky) - vysvetlil jsem mu, jakouze zachovalou vzacnost mu sveruji a tak si je bere jen vyjimecne ve dnech, kdy mame nejaky vyznamny cesky statni svatek. Vetsina kolegu pry vzdy zbystri a zajimaji se, co to jsou za super vintage hodinky (pro rypaly - nemysli to skodolibe. Jen doplnim, ze bezne se u nich v "citi" nosi trosku vyssi liga. - pritelkyne ma krom cervenych igenu (v barve jednoho rychleho auta ) taky kompletne bile bauhausy a vypadaji hodne dobre. - kamarad jde v soboru na "white sensation party" - http://sensation.com/index.php/world/news/...h-republic.html - prisel za mnou, zdali bych mu neslozil nejake pekne bile hodinky - jestli se to povedlo, posudte sami. suma sumarum - myslim, ze primky ostudu neudelaji (cekal snad nekdo neco jineho? ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. června 2009 uživatelem docent_tecka
Gorg Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Žádný primky nevypadaj na ruce tak beznadějně obyčejně jako nejnaleštěnější seika s kalibrem 6R15 s desetiletým náskokem To raven: Upozorňuju, že tohle řekl člověk, pro kterého je kvalita PSEUDOKRITÉRIUM!
docent_tecka Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 (upraveno) Toljo, tys nepoučitelný, kolikrát ti to máme s docentem přednášet včetně názorných ukázek - bohužel ciferník je vyměněný, ty úplně první primky neměly nápis 17 rubínů, ale jenom samotné trošku větší a neforemnější bochánkové logo. napis na tech hodinkach je 15 rubinu.... ale jak napsal tolja, po te show, co jsem mel moznost videt (bochanek nebochanek) ti ty dva rubiny odpoustim Upraveno 3. června 2009 uživatelem docent_tecka
mechano Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Ty vo.e, nosí Alphy a vydává to za Seika. Mě se to zas jeví jako Hamiltóny
mechano Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Nemohu si odpustit tuhle off-topic poznámku: že by cigiho něco de-PRIMovalo (rozumím tomu tak, že by odložil všechny PRIMky), to zní až neuvěřitelně. DePrimovat Cigiho ? To by potřebovalo nejmíň nějakou odsířovací, nebo dezinfekční, nebo dokonce dekompresní komoru
Návštěvník Kamil Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Mě se to zas jeví jako Hamiltóny Ale fotka je to pěkná. S tou by mohl i na Aukro a vydávat je za PP.
Návštěvník tolja Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Ale fotka je to pěkná. S tou by mohl i na Aukro a vydávat je za PP. Hele brzdi, já svoje srdcovky Seika neprodávám
Gorg Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 (upraveno) - kamarad jde v soboru na "white sensation party" - http://sensation.com/index.php/world/news/...h-republic.html - prisel za mnou, zdali bych mu neslozil nejake pekne bile hodinky - jestli se to povedlo, posudte sami. Docente tyhle primky samozrejme maji zajimavej a netradicni vyraz.... Pasek bych zrejme volil trochu jinej...tenhle mi prijde malinko nepatricnej, ale asi je ladenej do stylu te akce.... Ovsem na akci samotne by to podle vsech indicii nemuselo bejt marny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. června 2009 uživatelem Gorg
Onisan Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 - kdysi jsem brachovi poridil do londynske "citi" pavouky v prekrasnem stavu, plasticky cifernik (daval jsem tady i fotky) - vysvetlil jsem mu, jakouze zachovalou vzacnost mu sveruji a tak si je bere jen vyjimecne ve dnech, kdy mame nejaky vyznamny cesky statni svatek. Vetsina kolegu pry vzdy zbystri a zajimaji se, co to jsou za super vintage hodinky (pro rypaly - nemysli to skodolibe. Jen doplnim, ze bezne se u nich v "citi" nosi trosku vyssi liga. To je asi jako když já přijedu na party kde parkují samé Porsche, Ferrari, a Bentley se svým Mini S (nechci primky přirovnávat ke stylovosti Mini, ale jako alegorie...) a samozřejmě se u mého auta seběhne spousta pipinek a dělá "jééé" a u přítomných chlapů co přijeli v autech za 10ti násobky ceny také cti netratím... ale je to bráno mezi nima jako výstřednost... :)
Frantik Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 To je asi jako když já přijedu na party kde parkují samé Porsche, Ferrari, a Bentley se svým Mini S (nechci primky přirovnávat ke stylovosti Mini, ale jako alegorie...) a samozřejmě se u mého auta seběhne spousta pipinek a dělá "jééé" a u přítomných chlapů co přijeli v autech za 10ti násobky ceny také cti netratím... ale je to bráno mezi nima jako výstřednost... No vidis, jak pekne jsi to pochopil. A Mini je vlastne taky predrazena obycejna kraksna, ktera si hraje na kultovni auto a snazi se navazat na slavu sveho predchudce. A presto ma neco do sebe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se