Kalifx Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Dají se někde v ČR vidět hodinky této značky? Dost se mně zamlouvá tento model a chtěl bych se ně čistě ze zajímavosti kouknout... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj/source: Schwarz Etienne
New X-Bob Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 zkus se zeptat Snowa, on si jedny S-E kupoval a určitě o nich ví dost.
Baker Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Koukam, ze te zase svrbi penezenka Jsou pekne, vis neco o cene ?
Baker Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Pod 5 tisíc USD to nebude. Diky Kamile.
Kalifx Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2009 (upraveno) Koukam, ze te zase svrbi penezenka Jsou pekne, vis neco o cene ? Tak tak, jak říká Kamil... našel jsem internetový ceny kolem 5 500 - 6 000 USD. Takže žádná láce. Peněženka mě nesvrbí Teď už nějaký čas nedám ani korunu... Pokud bych chtěl hned nakupovat, tak si rozhodně koupím ty tvoje Brajtle. Jen se mně opravdu hodně líbí a chtěl bych vidět, jestli stojí za to na ně třeba šetřit. Třeba tady Upraveno 3. června 2009 uživatelem Kalifx
Kalifx Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Jedny jsou v sekci Prodej Já vím Franto, ale mě zajímaj jenom tyhle. Ty co prodává Snow jsou pěkný, ale pro mě bohužel moc malý a navíc bych chtěl speciálně tohle rozvržení subdialů.
cigi Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Tyhle s tou (asi) DD nástavbou jako graham jsou mi blízké. Ale příliš usedlé - počkám si pár desetiletí
Gilius Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Když už tu padla zmínka o těch,co prodává Snow....osobně se divím,že zůstávají nepovšimnuty. Jsou to hodně našlapané hodinky s výborným kalibrem(ano,jsou menší-osobně to považuji za plus).......a jsou za "hubičku". Bohužel si je nemohu dovolit......jinak bych je od něj okamžitě vzal. I když nejsou číslíčkové.......
Kalifx Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Když už tu padla zmínka o těch,co prodává Snow....osobně se divím,že zůstávají nepovšimnuty. Jsou to hodně našlapané hodinky s výborným kalibrem(ano,jsou menší-osobně to považuji za plus).......a jsou za "hubičku". Bohužel si je nemohu dovolit......jinak bych je od něj okamžitě vzal. I když nejsou číslíčkové....... Je to škoda. Možná případné kupce odrazuje ne tolik známá značka, možná menší průměr (ale o tom pochybuju, protože je tady spousta lidí s útlým zápěstím)... Nevím. Ale ty hodinky vypadají opravdu výborně. A za tu cenu?
Gilius Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Já to prostě nechápu....jsou to hodinky okolo 2000 euro....třeba je to krizí....protože značka až tak neznámá není(když ji znám i já )......škoda. Ale sorry,za OT,reagoval jsem jen proto,že tu byly zmíněny.
boo-beek Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Nevim, cim to je - resp. vim, ze v mem pripade je to aktualnim nedostatkem prostredku. Ty hodinky jsem videl nazivo a jsou neuveritelne podareny. Takhle perfektne zpracovanou 7750 jsem jinde nevidel...
Návštěvník Snow Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Nevim, cim to je - resp. vim, ze v mem pripade je to aktualnim nedostatkem prostredku. Ty hodinky jsem videl nazivo a jsou neuveritelne podareny. Takhle perfektne zpracovanou 7750 jsem jinde nevidel... No jo vlastně, já Ti je ukazoval, když jsme kafovali a snažili se ukouřit k smrti.
Gilius Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 v mem pripade je to aktualnim nedostatkem prostredku. njn...v mém taky.....ony jsou neuvěřitelně levné,ale pro mne momentálně nedostupné...... sic to tu vypadá,jakže Snowovi "tlačím"......ale......tohle je výbornej kup.....!!!!!
boo-beek Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 No jo vlastně, já Ti je ukazoval, když jsme kafovali a snažili se ukouřit k smrti. Jojo Ve vyhledu par tydnu bych se zase mel objevit v okoli, mohli bysme to zase zopaknout
Návštěvník Snow Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Jojo Ve vyhledu par tydnu bych se zase mel objevit v okoli, mohli bysme to zase zopaknout No bezva, budu se těšit .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se