Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Koukam, ze te zase svrbi penezenka :) Jsou pekne, vis neco o cene ?

Tak tak, jak říká Kamil... našel jsem internetový ceny kolem 5 500 - 6 000 USD. Takže žádná láce.

Peněženka mě nesvrbí :) Teď už nějaký čas nedám ani korunu... Pokud bych chtěl hned nakupovat, tak si rozhodně koupím ty tvoje Brajtle.

Jen se mně opravdu hodně líbí a chtěl bych vidět, jestli stojí za to na ně třeba šetřit.

Třeba tady

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
Jedny jsou v sekci Prodej

Já vím Franto, ale mě zajímaj jenom tyhle. :) Ty co prodává Snow jsou pěkný, ale pro mě bohužel moc malý a navíc bych chtěl speciálně tohle rozvržení subdialů.

Odesláno

Když už tu padla zmínka o těch,co prodává Snow....osobně se divím,že zůstávají nepovšimnuty. Jsou to hodně našlapané hodinky s výborným kalibrem(ano,jsou menší-osobně to považuji za plus).......a jsou za "hubičku". Bohužel si je nemohu dovolit......jinak bych je od něj okamžitě vzal. I když nejsou číslíčkové.......

Odesláno
Když už tu padla zmínka o těch,co prodává Snow....osobně se divím,že zůstávají nepovšimnuty. Jsou to hodně našlapané hodinky s výborným kalibrem(ano,jsou menší-osobně to považuji za plus).......a jsou za "hubičku". Bohužel si je nemohu dovolit......jinak bych je od něj okamžitě vzal. I když nejsou číslíčkové.......

Je to škoda. Možná případné kupce odrazuje ne tolik známá značka, možná menší průměr (ale o tom pochybuju, protože je tady spousta lidí s útlým zápěstím)... Nevím. Ale ty hodinky vypadají opravdu výborně. A za tu cenu?

Odesláno

Já to prostě nechápu....jsou to hodinky okolo 2000 euro....třeba je to krizí....protože značka až tak neznámá není(když ji znám i já :lol2: )......škoda. Ale sorry,za OT,reagoval jsem jen proto,že tu byly zmíněny.

Odesláno

Nevim, cim to je - resp. vim, ze v mem pripade je to aktualnim nedostatkem prostredku.

Ty hodinky jsem videl nazivo a jsou neuveritelne podareny. Takhle perfektne zpracovanou 7750 jsem jinde nevidel...

Návštěvník Snow
Odesláno
Nevim, cim to je - resp. vim, ze v mem pripade je to aktualnim nedostatkem prostredku.

Ty hodinky jsem videl nazivo a jsou neuveritelne podareny. Takhle perfektne zpracovanou 7750 jsem jinde nevidel...

No jo vlastně, já Ti je ukazoval, když jsme kafovali a snažili se ukouřit k smrti.

Odesláno
v mem pripade je to aktualnim nedostatkem prostredku.

njn...v mém taky.....ony jsou neuvěřitelně levné,ale pro mne momentálně nedostupné......

sic to tu vypadá,jakže Snowovi "tlačím"......ale......tohle je výbornej kup.....!!!!!

Odesláno
No jo vlastně, já Ti je ukazoval, když jsme kafovali a snažili se ukouřit k smrti.

Jojo ;) Ve vyhledu par tydnu bych se zase mel objevit v okoli, mohli bysme to zase zopaknout ;)

Návštěvník Snow
Odesláno
Jojo ;) Ve vyhledu par tydnu bych se zase mel objevit v okoli, mohli bysme to zase zopaknout ;)

No bezva, budu se těšit :) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...