tiboon Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Je tomu poměrně nedávno co jsem objevil server chronomag a s chutí se začetl do spusty článků a debat zde na fóru. Od malička jsem byl velkým fandou hodinek vlivem mého tatínka, který si pořizoval hodinky Heuer a tento styl mi učaroval. Poslední kus, který jsem na jeho ruce vídal je tento. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: heuerautavia.com Zakoupeny v roce 1977 za 3.900,- Kčs v Klenotech na Václavském náměstí Čas plynul láska k hodinkám zůstala, ale peněz se nedostávalo, nebo dostávalo, ale šli na počítače, auta pak snubní prsteny, no znáte to... Své choutky jsem ukájel občasným nakupováním chronografů s quartzovým strojkem značek Citizen nebo tak podobně až nakonec loni v létě přeskočila první jiskřička a v Egyptě jsem koupil Hanowy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Opět s quartzovým strojkem Pak ovšem přišla rána z čistého nebe, chronomag a prozření. Následně velký zmatek, spousta nových slov, názvů, značek, modelů a mé postupné propadání do hlubiny chronománie. Prátelé, snad si toto oslovení v mém prvním příspěvku mohu dovolit, máte mě na svědomí ;o) Dnešního dne jsem se stal šťastným majitelem Hamiltonů X-Wind, samozřejmě je to zde naprosto notoricky známý typ, přesto mi to nedá a přiložím vlastni fotografii Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Táta byl nadšen a jeho Autavie, ačkoli jsou v úžasném stavu, téměř identickém jako na fotce nahoře (sklíčko má pár lehkých škrábnutí a vnější okraj lunety je mírně obroušen nošením) si udělají výlet na renovaci Lidi, máte mě na svědomí a snad úplně nezchronomagořím Pěkný den všem a spousty radostí z pěkných hodinek Tiboon
New X-Bob Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 pěkný úvod při vstupu na chronomag. A Tiboone, už sem nechoď, protože jinak tě chronomagoření nemine
grakij Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 @Tiboon uz jsi ztraceny a nas pekne fotky
XXXfazerXXX Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Hezky jsi to napsal---srdecna gratulace
New Milis Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Nástup máš důstojnej, taky se připojuju ke gratulacím. Nicméně k tomu obávanému zchronomagoření u Tebe cítím silnej náběh. No, na X-Windy se bude dobře navazovat, neboj.
Gilius Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 náááádherný Hujerky........!!!!!! Přiznám,že Hamiltony mne moc neberou.....ale....Chronobundus v Tobě již zapustil drápky....máš se nač těšit
Kalifx Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 (upraveno) S ohledem na datum registrace a číslo člena ti skládám hlubokou poklonu. Tak dlouho v "ilegalitě" a pak takovej nástup. Gratuluju k hodinkám a ať se množej. Upraveno 5. června 2009 uživatelem Kalifx
tiboon Odesláno 5. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Díky za přivítání a tak jak Vy tušíte i ja cítím, že je se mnou amen
Návštěvník Tada Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Díky za přivítání a tak jak Vy tušíte i ja cítím, že je se mnou amen Neboj, přežiješ to... Projeví se snad jen nutkavá potřeba mít více rukou (abys to všechno stíhal nosit) a finanční bilanci to také poznamená...
spiderer Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Gratulace, vitej a uzivej si propuknuvsi nemoc
Emil Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Je tomu poměrně nedávno co jsem objevil server chronomag a s chutí se začetl do spusty článků a debat zde na fóru. Od malička jsem byl velkým fandou hodinek vlivem mého tatínka, který si pořizoval hodinky Heuer a tento styl mi učaroval. Poslední kus, který jsem na jeho ruce vídal je tento. Zakoupeny v roce 1977 za 3.900,- Kčs v Klenotech na Václavském náměstí Čas plynul láska k hodinkám zůstala, ale peněz se nedostávalo, nebo dostávalo, ale šli na počítače, auta pak snubní prsteny, no znáte to... Své choutky jsem ukájel občasným nakupováním chronografů s quartzovým strojkem značek Citizen nebo tak podobně až nakonec loni v létě přeskočila první jiskřička a v Egyptě jsem koupil Hanowy Opět s quartzovým strojkem Pak ovšem přišla rána z čistého nebe, chronomag a prozření. Následně velký zmatek, spousta nových slov, názvů, značek, modelů a mé postupné propadání do hlubiny chronománie. Prátelé, snad si toto oslovení v mém prvním příspěvku mohu dovolit, máte mě na svědomí ;o) Dnešního dne jsem se stal šťastným majitelem Hamiltonů X-Wind, samozřejmě je to zde naprosto notoricky známý typ, přesto mi to nedá a přiložím vlastni fotografii Táta byl nadšen a jeho Autavie, ačkoli jsou v úžasném stavu, téměř identickém jako na fotce nahoře (sklíčko má pár lehkých škrábnutí a vnější okraj lunety je mírně obroušen nošením) si udělají výlet na renovaci Lidi, máte mě na svědomí a snad úplně nezchronomagořím Pěkný den všem a spousty radostí z pěkných hodinek Tiboon V roce 1977 byl prumerny plat 2462 Kcs, to znamena, ze autavie byly za 1,6 nasobek prumerneho platu. Roce 2008 byl prumerny plat 23542 Kc (23542 *1.60 = 37668 ) takze dneska by meli byt za 37700 a na foru (sekce prodej) jsou temer ty same za 1200 ? ( 31000 Kc ). To je uzasny, jak drzi cenu. Zajimalo by me, ktere dnesni hodinky standardni produkce se budou moci po 32 letech pochlubit tim samym... (prumerne platy viz www.csu.cz)
vraby Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Taky tě vítám.Na úvod slušně vybavený.Můžu jen tiše zavidět a doufat že se taky časem dopracuji k něčemu dalšímu.Já tu začal:
Návštěvník Snow Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Včera na srazu jsem měl možnost se poprvé na vlastní oči seznamit s legendárními Autaviemi, které mi půjčil Kupa24. Tiše obdivuji Autavie Orabge Boy, které má v Prodejním vláknu zdr a teď jsem tady objevil další Autavie, copak je to za model. Také jsem si vzpomněl, že Baker hledá nějaké vzácné Autavie, nevzpomínáte ojských psal, mně se jeho příspěvek nepodařil najít. Díky. Začínám se obávat, že budu muset své příští nákupy přehodnotit a podívat se ponějakých zachovalých Autaviích. Bohužel pro mě mě zajímají zrovna ty nejdražší, tedy Bundeswehr a Jo Siffert. Heuer Bundeswehr 3H ( zdroj http://www.mwrforum.net/forums/showthread.php?p=85028 ) Heuer Jo Siffer ( zdroj http://www.chronocentric.com/forums/chrono...mes%3Bread=7957 ) Upraveno 16. října 2009 uživatelem Snow
Chumpus Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Snow: Nad těmi druhými jsem dlouho "slintal"... Ale nechal jsem si zajít chuť, akorát bych se trápil. Plán nákupů měnit nechci.
gougy Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Snowe, ty Bundeswehr jsem neměl vidět, to bys kamarádům neměl dělat Když se něco na wishlistu dostane těsně za X-33, je to nebezpečné..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se