budo Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/smrtel...uje-milion.html
Gilius Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 odesláno.....ten klučina si to zaslouží....... bohužel...takových lidí je spousta a nemůže se pomoci každému....život je někdy pěkná kur*a......
candát Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Zdravím, podle včerejší reportáže, se záměr podařil a peněz se vybralo dost. Před chvílí jsem posílal nějakou tu stovku na povodně na novojičínsku.
Karki Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Když člověk vidí podobné věci,tak si rázem uvědomí a přehodnoti co jsou starosti a problémy.Rázem si uvědomuju,že moje problemy jsou vlastně prkotiny.Taky jsem něco poslal.
Traveller Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Zdravím, podle včerejší reportáže, se záměr podařil a peněz se vybralo dost. Před chvílí jsem posílal nějakou tu stovku na povodně na novojičínsku. Díky za přispění - o víkendu jsem byl v Jeseníku n.O. s nějakým oblečením a je to tam jak po tsunami. Nějaké foto z okolních obcí zde Číslo konta Jeseníku zde: 1760110389/0800 var. symbol 5212 majitel účtu: Obec Jeseník nad Odrou
Baker Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Mazec v Hodslavicich. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jiriskopal68 Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Díky za přispění - o víkendu jsem byl v Jeseníku n.O. s nějakým oblečením a je to tam jak po tsunami. Nějaké foto z okolních obcí zde Číslo konta Jeseníku zde: 1760110389/0800 var. symbol 5212 majitel účtu: Obec Jeseník nad Odrou Jsem z Moravy, a na povodně 1997 si dobře vzpomínám, každá pomoc byla dobrá, za sebe posílám něco do kasičky, snad nás bude více.
Gilius Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 sice si už nemohu moc utrhnout,ale aspoň dva litry jsem poslal......... Těch lidí postižených povodněmi je mi strašně líto....... musel to být děs/běs........ EDIT-pokud to vyjde,přijedu přiložit pařátek k dílu........
jiriskopal68 Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 KU**A a pak někam pošlete peníze http://www.novinky.cz/domaci/172616-banka-...ane-penize.html
Baker Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 KU**A a pak někam pošlete peníze http://www.novinky.cz/domaci/172616-banka-...ane-penize.html To jsem cetl, je to mazec, to se muze stat v kocorkove a u nas.
jiriskopal68 Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 To jsem cetl, je to mazec, to se muze stat v kocorkove a u nas. A nejlepší je ten poslední odstavec, že banka připravila pro postižené povodní výhodné úvěrové balíčky
911 Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 zas je potreba se na to koukat z obou stran. navic clanek je zase tendencne upraven. jeste rano, tam byla citace starosty, ze musi splacet uver a ze ted vlastne neplati ani jistinu ale jen uroky a ze je to sileny. tak to pardon, ale pokud nechci platit, tak si nepujcuju. jen proto, ze je tam povoden, tak jim prece tu pujcku neodpusti. beru, ze tohle prevedeni penez bylo nestastny, ale pan starosta to v hlave taky nema v poradku.
PhoeniX Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 Na fotkách je to pohroma. Ve skutečnosti si takhle poházený auta ani neumím představit.
Baker Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 zas je potreba se na to koukat z obou stran. navic clanek je zase tendencne upraven. jeste rano, tam byla citace starosty, ze musi splacet uver a ze ted vlastne neplati ani jistinu ale jen uroky a ze je to sileny. tak to pardon, ale pokud nechci platit, tak si nepujcuju. jen proto, ze je tam povoden, tak jim prece tu pujcku neodpusti. beru, ze tohle prevedeni penez bylo nestastny, ale pan starosta to v hlave taky nema v poradku. Spis bych to videl jako systemovou chybu, kdyz uz zadam o pomoc, tak si zridim na to jiny ucet, nez bezny provozni. Rekl bych, ze to neresil clovek, ale pocitac, proste se na uctu, kde jsou dluhy objevily penize a system si je stahnul. Chybu bych v tomto pripade videl na strane starosty, na druhou stranu dluzno rici, ze pokud tam byla takova pohroma, asi nemel cas tyto veci resit.
jiriskopal68 Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Odesláno 1. července 2009 zas je potreba se na to koukat z obou stran. navic clanek je zase tendencne upraven. jeste rano, tam byla citace starosty, ze musi splacet uver a ze ted vlastne neplati ani jistinu ale jen uroky a ze je to sileny. tak to pardon, ale pokud nechci platit, tak si nepujcuju. jen proto, ze je tam povoden, tak jim prece tu pujcku neodpusti. beru, ze tohle prevedeni penez bylo nestastny, ale pan starosta to v hlave taky nema v poradku. Jasně,souhlasím,ale na tohle má být vždy speciální účet, lidi tam posílají peníze na pomoc lidem v nouzi, a ne na splátku úvěru, je to kocourkov jak již bylo zde trefně zmíněno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se