safi Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 (upraveno) Pár dnešních fotek. Aneb důvod, proč Ypo čeká na článek o Panerai Upraveno 8. června 2009 uživatelem Baker
Baker Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Sakra safi, v posledni dobe same lepsi kousky, ze ty mas pujcovnu.
safi Odesláno 8. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Baker napsal: Sakra safi, v posledni dobe same lepsi kousky, ze ty mas pujcovnu. Bohuzel zatim ne. Tohle bylo jen foceni...
Jakubisko Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Na tom dynku to je krev? Ani bych se nedivil. Byly by to hezke hodinky ala Upir z Feratu...
PhoeniX Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Jaké jsou subjektivní pocity/dojmy z hodinek. Dík.
911 Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 tak to je fajn, ze v Parizsky tohle dovoli. nebo to slo befelem ze shora a vyuzil jsi kontaktu samotnyho Jean Claudea z Baselu?
xbenny Odesláno 8. června 2009 Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Moc pekny. Jen ta datumovka kazi celkovy dojem :-(
safi Odesláno 8. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2009 (upraveno) PhoeniX napsal: Jaké jsou subjektivní pocity/dojmy z hodinek. Dík. Člověče, to je těžká otázka:-) U ICE Bang mě zaujala dobrá čitelnost navzdory různým použitým odstínům šedi. Big Bang Classic All Black mě zase zaujal svojí jednoduchostí - foto za chvíli. Jinak jsou to hodně nenápadné hodinky - nikoliv tvarem, nebo velikostí, ale barvou. Vnímáš, že někdo má na ruce něco velkého šedo-černého a tím to končí. Upraveno 8. června 2009 uživatelem ¨safi
safi Odesláno 8. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Jakubisko napsal: Na tom dynku to je krev? Ani bych se nedivil. Byly by to hezke hodinky ala Upir z Feratu... při focení jsem si toho nevšiml, tudíž se nezeptal :-) ale je zajímavé sledovat škrábanec na dýnku. Předpokládám, že dýnko bude z titanu.
safi Odesláno 8. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Baker napsal: Sakra safi, v posledni dobe same lepsi kousky, ze ty mas pujcovnu. Dneska jsem ještě chtěl jít fotit Panerai s kalibrem P9000, protože na té čtvrteční prezentaci nebyly dobré podmínky pro focení. Bohužel už je mezitím všechny vyprodaly Tak snad do týdne by měli mít nové modely.
safi Odesláno 8. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2009 Tentokráte s vyretušovanými výrobními čísly:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se