farářskej Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 (upraveno) Vyčkejte na lince, jednám o druhým kousku... :-) edit: druhej kousek bude v pondělí dopoledne. Jak vyřešíme předávku? Upraveno 25. září 2008 uživatelem farářskej
Bobr Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Gilius napsal: *slint**slint*.....a nemohl bys to naskenovat,prosím????? Mne by to dosti zajímalo,Bonda hodně můžu(i když mne pravověrní kamenují,páč Conneryho považuji až za druhého nej Bonda-nej je Brosnan).......a poslední blonďák suck. Mám stejnou prosbu. Dalo by se s tím něco dělat?
Gilius Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 farářskej napsal: Vyčkejte na lince, jednám o druhým kousku... :-) edit: druhej kousek bude v pondělí dopoledne. Jak vyřešíme předávku? pošta??? Samozřejmě poštovné zaplatím......
farářskej Odesláno 29. září 2008 Nahlásit Odesláno 29. září 2008 Pro Jaema a Bobra: pokud zájem trvá, ozvěte se mi na SZ a vyřešíme předání. Jestli má zájem ještě někdo, mám tu dva poslední kousky...
Gilius Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 Naprostá bomba....dnes mi to došlo(tímto mnohokrát děkuji ) a je to super!!!!! Hodinky jsou to parádní,koupit se již také nechají.... http://www.swatch.com/gb_en//villain/villain_watches.html
bandicoot Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 (upraveno) Tak to je špica... pro fandy, kteří ty lumpy nemají tak zmáklé se mi líbí funkcionalitka What's your evil nature. Upraveno 1. října 2008 uživatelem bandicoot
Gilius Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 bandicoot napsal: Tak to je špica... pro fandy, kteří ty lumpy nemají tak zmáklé se mi líbí funkcionalitka What's your evil nature. jj....však říkám,paráda......mezi náma....píchnu do vosího hnízda......ehm.....kam se hrabou Omegy.....
bandicoot Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 Zejtra jedu do Vídně, takže místo obvyklého očumování Radiomirů na Kärntner Strasse skočím na kukačku za roh na Graben do Swatch Store.
Gilius Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 bandicoot napsal: Zejtra jedu do Vídně, takže místo obvyklého očumování Radiomirů na Kärntner Strasse skočím na kukačku za roh na Graben do Swatch Store. Bereš ssebou hodně peněz?????...mimochodem...kdo Ti vyšel v testu???
bandicoot Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 Peníze neberu limit karty jsem radši odčerpal už teď. Vyšel mi na 66% Wint & Kidd, ale víc se mi líbí Blofeld a Orlov.
Gilius Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 bandicoot napsal: Peníze neberu limit karty jsem radši odčerpal už teď. Vyšel mi na 66% Wint & Kidd, ale víc se mi líbí Blofeld a Orlov. Hmm...chápu(to odčerpání karty).... Líbí jako padouši,nebo hodinky???.....mimochodem,mně vyšel 67% Blofeld......
bandicoot Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 hodinky... z padouchů se mi líbí Xenia a Elektra (jak jinak že...).
Gilius Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 :lol2:.....no jasně...fyzicky jo...já myslel jako padouši.....
Gilius Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 Jaem napsal: Mne vysla Elektra King, na 68%... až tak????
Gilius Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 mimochodem,na Ebayi se nechá koupit velký katalog: http://cgi.ebay.com/SWATCH-007-JAMES-BOND-...id=p3286.c0.m14
Gilius Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 afrikab napsal: Kdo pozna tyto na ruce Jamese Camerona? Nedelalo podobne Casio? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...mes_Cameron.jpg Seiko Arnold,ne?!
afrikab Odesláno 1. října 2008 Nahlásit Odesláno 1. října 2008 Gilius napsal: Seiko Arnold,ne?! No jo, mas pravdu, sedi jak korunka, tak i displej nahore.
Jaem Odesláno 4. října 2008 Nahlásit Odesláno 4. října 2008 Vo filme Righteous kills mali Pani herci nasledovne: Robet DeNiro mal omegy Al Pacino - Tutima F2 chrono A este sa tam objavil nejaky raper? s niecim hodne trblietavym
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se