Přejít na obsah

V hlavnej ulohe: hodinky

Kasper

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Taky me ty Schmitzerovky zaujaly, taky jsem si chvili myslel, ze to jsou Igeny, ale pak jsem to zavrhnul, nejak moc se blyskaly.

Bourne mel vzdycky Tag Heuery.

Tákže Jirka Schmitzer měl v Chalupářích na ruce Igeny, stejně jako pan Kemr.

post-953-1252006730.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mely by to byt TAG Heuer Link Chronograph

přesně tak, quartz, 7mi ručkový model, stopky 1/10s a vydrží fakt dost..

Ale není to tak jednoznačné, CT1111.BA0550 označuje dva modely ciferníku;) přikládám foto toho "nepravého" a navíc v modré barvě - CT1110.BA0550

post-3210-1252009522.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
Ja myslim ze tam ne...nezna ho nekdo, ze bychom se zeptali? :D

Už byste se mohli smířit s tím, že Jirka Schmitzer a černé igeny jsou nerozlučná dvojka, samozřejmě i v "Marečku, podejte mi pero!"

post-953-1252269083.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
The Da Vinci Code. V zaveru filmu se na platne objevi na chvili boutique Chopard (+ ve filmu hraji jeste zlaty Daytony v prubehu filmu na ruce nocniho reditele banky).

Viděl jsem asi 10minut a koukal, že ten policajt je nechtěl koupit ani za 30 dolarů (nebo tak nějak) :) (zdály se mi z oceli, tak možná proto je nechtěl..)

Odkaz ke komentáři

Viděl jsem asi 10minut a koukal, že ten policajt je nechtěl koupit ani za 30 dolarů (nebo tak nějak) :) (zdály se mi z oceli, tak možná proto je nechtěl..)

Nekoupil je, protože ten ředitel mu řekl, že to jsou fake po dotazu poldy, jestli všichni řidiči banky mají tak drahé hodinky. Ten polda to měl koupit :)

Odkaz ke komentáři

V poslednej dobe som videl zopar starsich aj novsich filmov v ktorych "hrali" vacsiu alebo mensiu ulohu naramkove hodinky z tzv. vysokej hodinarciny. Mojmu kamaratovi dokonca takyto film trocha "pomohol" pri rozhodovani o kupe. Presnejsie islo o film Frekvence a hodinky Omega Speedmaster Professional. Medzi dalsie zaujimave kusky ktore som videl patria Afera Thomasa Crowna s JLC Reverso a Kurier 2 s Panerai Luminor Daylight. Samozrejme su notoricky zname Apollo 13 s Omega Speedmaster Professional a James Bond s Omega Seamaster Diver 300M. Skuste pridat zopar filmov zo zaujimavymi hodinkami...

Tak James Bond nosí samozřejmě Omegy,ale jeho protivníci dostali jako dárek od Swatch neskutečné příšernosti - v každém filmu jedny.

Odkaz ke komentáři

V poslednej dobe som videl zopar starsich aj novsich filmov v ktorych "hrali" vacsiu alebo mensiu ulohu naramkove hodinky z tzv. vysokej hodinarciny. Mojmu kamaratovi dokonca takyto film trocha "pomohol" pri rozhodovani o kupe. Presnejsie islo o film Frekvence a hodinky Omega Speedmaster Professional. Medzi dalsie zaujimave kusky ktore som videl patria Afera Thomasa Crowna s JLC Reverso a Kurier 2 s Panerai Luminor Daylight. Samozrejme su notoricky zname Apollo 13 s Omega Speedmaster Professional a James Bond s Omega Seamaster Diver 300M. Skuste pridat zopar filmov zo zaujimavymi hodinkami...

A ještě jsem si vzpomněl -Keanu Reeves měl Oris Classic ve filmu Constantine.

Odkaz ke komentáři

Tak James Bond nosí samozřejmě Omegy,ale jeho protivníci dostali jako dárek od Swatch neskutečné příšernosti - v každém filmu jedny.

?? :suicide_anim:

a do roku 83 (první Swatchky) holt nedostávali nic?

To, že existuje limitka Swath Bond Villaint, ještě neznamená, že je nosili jeho protivníci.. M.j. James Bond nosil samozřejmě Rolexky do té doby, než zaplatila Omega za marketing;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Igeny na 16mm řemínku a ta první fotka se mi jeví jako nějaké chronografy.

Já teď koukal na Nebeské jezdce a tam jsou krásně vidět jednotlačítková chrona na ruce jednoho z členů posádky :)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...