Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

dovoluju si Vám představit své první opravdové hodinky.Ještě nedávno jsem byl rozhodnut,že nemůžu mít nic jiného než seamastery,ale postupem času se mi čím dál víc začli líbit fortisy.Nemusím snad ani dodávat,že jsem momentálně nejštastnější člověk na světě :thumbsup_anim: tady je pár fotek,sorry za kvalitu,nejsem moc fotograf

ps:hodinky sem zakoupil včera v Brně v citywatch s velmi pěknou slevou :thumbsup_anim:

Odesláno

Taky jsem je tam zkoušel, měli je tam vystavené i se slevou hezkejch pár týdnů. Sleva byla fakt dobrá ;) . Na mou ruku byly moc malé, jinak bych je asi bral. Hodinky jsou to pěkný, ať dělaj stále stejnou radost :-)

Odesláno
  jardab napsal:
Ahoj všem,

dovoluju si Vám představit své první opravdové hodinky.Ještě nedávno jsem byl rozhodnut,že nemůžu mít nic jiného než seamastery,ale postupem času se mi čím dál víc začli líbit fortisy.Nemusím snad ani dodávat,že jsem momentálně nejštastnější člověk na světě :thumbsup_anim: tady je pár fotek,sorry za kvalitu,nejsem moc fotograf

ps:hodinky sem zakoupil včera v Brně v citywatch s velmi pěknou slevou :thumbsup_anim:

Hodně pěkné hodinky. Dobrý výběr!

Odesláno

Jardab: Super! I těch 40mm při průměru skla 34 bohatě stačí.

Už sis všiml, jak parádně ta oranžová sekundovka pluje po tom ciferníku? Ten kontrast je lepší než u jiných. Pořád pouštět stopky ale bohužel není pro strojek moc dobrý. Takže budeš proto brzy potřebovat třeba tohle:

post-1893-1245262163.jpg

• po měsících...
Odesláno

Asi se mi vic libi tah z rady B42 :-). Kazdopádně to jsou naprosto exkluzivně vyhlížející cibule takže obrovská gratulace!

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Kdysi to byly mé vysněné hodinky. Koukám, že jsou pořád pěkný a GRATULUJI.

Tak přemýšlím jestli existuje jiný design těchto hodinek. Mám na mysli jak vypadaly fortisy před 30 lety a dnes ? Stejně ...

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...