jardab Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Ahoj všem, dovoluju si Vám představit své první opravdové hodinky.Ještě nedávno jsem byl rozhodnut,že nemůžu mít nic jiného než seamastery,ale postupem času se mi čím dál víc začli líbit fortisy.Nemusím snad ani dodávat,že jsem momentálně nejštastnější člověk na světě tady je pár fotek,sorry za kvalitu,nejsem moc fotograf ps:hodinky sem zakoupil včera v Brně v citywatch s velmi pěknou slevou
PhoeniX Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Kdysi to byly mé vysněné hodinky. Koukám, že jsou pořád pěkný a GRATULUJI.
RadekB Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Taky jsem je tam zkoušel, měli je tam vystavené i se slevou hezkejch pár týdnů. Sleva byla fakt dobrá . Na mou ruku byly moc malé, jinak bych je asi bral. Hodinky jsou to pěkný, ať dělaj stále stejnou radost :-)
jardab Odesláno 11. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Díky pánove,má radost je stále stejná,né-li větší
Kubiznusus Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Naprosto senzační hodinky! Na letecký chronograf jeden z nejstřízlivějších designů - asi proto mě opakovaně tak uchvacují!
Pavel K. Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Tak to je přesně to, k čemu bych se chtěl časem dopracovat. Gratuluju, jsou nádherný
Peta-Biker Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Gratulace: Fortisky jsou fakt moooc fajn hodinky
profik Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 jardab napsal: Ahoj všem, dovoluju si Vám představit své první opravdové hodinky.Ještě nedávno jsem byl rozhodnut,že nemůžu mít nic jiného než seamastery,ale postupem času se mi čím dál víc začli líbit fortisy.Nemusím snad ani dodávat,že jsem momentálně nejštastnější člověk na světě tady je pár fotek,sorry za kvalitu,nejsem moc fotograf ps:hodinky sem zakoupil včera v Brně v citywatch s velmi pěknou slevou Hodně pěkné hodinky. Dobrý výběr!
kajmid Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 pokukuju po nich taky. Jsou fakt pěkný.
lib Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Jardab: Super! I těch 40mm při průměru skla 34 bohatě stačí. Už sis všiml, jak parádně ta oranžová sekundovka pluje po tom ciferníku? Ten kontrast je lepší než u jiných. Pořád pouštět stopky ale bohužel není pro strojek moc dobrý. Takže budeš proto brzy potřebovat třeba tohle:
Bison Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Gratuluju, fakt pěkný hodinky. Tak ať dobře slouží.
jardab Odesláno 21. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2009 lib:nejdřív mám v plánu koupit kovotah,ale musím přiznat,že už pokukuju po dalších (samozřejmě fortisech).
jardab Odesláno 23. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Zdravím Pánové,tak jsem si konečně pořídil kovotah,tak se musím pochlubit.Tady je pár rychlofotek (kvalita nic moc).Pokusím se vyfotit za denního světla.
Benne Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 parada,viac sa mi pacia na tahu
Messiah Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Asi se mi vic libi tah z rady B42 :-). Kazdopádně to jsou naprosto exkluzivně vyhlížející cibule takže obrovská gratulace!
Petr4271 Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 PhoeniX napsal: Kdysi to byly mé vysněné hodinky. Koukám, že jsou pořád pěkný a GRATULUJI. Tak přemýšlím jestli existuje jiný design těchto hodinek. Mám na mysli jak vypadaly fortisy před 30 lety a dnes ? Stejně ...
vojt Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2010 V 22. 8. 2010 v 8:37, 'tomi33' napsal: Pěkný moc pěkný.. Z kterýho jseš vesmíru?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se