KFL Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 K těmhle hodinkám mám citový vztah, protože to byly první Béčka, který jsem kdy držel v pazouře. Takže jsem nakonec neodolal, když Cyber (kterému tímto děkuji za fajn transakci a trpělivost) aktualizoval inzerát. Po všech peripetiích s nefunkčními platbami v Raiffce a shodou různých náhod všechno dopadlo a stal jsem se majitelem quartzových Béček. Mám je teď týden a musím říct, že mě velmi, velmi baví. Mají z mého pohledu asi tři mikrokosmetické nedostatky, které vyřeším servisem někdy na podzim . Fotky jsem si vypůjčil z původního prodejního vlákna. Lepší bych stejně neudělal.. Plus jedna bonusová z dovolené, kam jsem je hned vzal s sebou . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak mám zase na určitou dobu pokoj .
Gilius Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 gratulace veliká...parádní kousek!!!!! Ana/Digi od velkého B....to je paráda.......
KFL Odesláno 10. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2009 na tom NATO strapu vypadaji naprosto namkove... Na fotkách ano, těšil jsem se na něj, ale v reálu to není ono. Koupil jsem k tomu rovnou i gumu, ta vypadá líp .
Jakubisko Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Nejlepsi jsou na gume! Gratuluju Ti k novym Bckum a doufam, ze se nikdy nedostanes do situace, abys potreboval tu nouzovku
Kubiznusus Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Vypadají výborně, včetně první fotky na kovovém tahu. Asi bych je na ruce snesl, takže tiše závidím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se