Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Všimnul jsem si, že si místní členové občas i něco přečtou. Nedávno jsem zaregistroval, že Městská knihovna v Praze, ve splopráci s několika dalšími institucemi, zveřejnila kompletní dílo Karla Čapka. Docela mě to potěšilo, protože Karla Čapka si rád přečtu, tak jsem se rozhodl, že vás na to touto cestou upozorním, třeba si na něj taky najdete čas.

ODKAZ TU

Moje nejoblíbenější: Krakatit, Věc Makropulos, Bílá nemoc

Odesláno
Všimnul jsem si, že si místní členové občas i něco přečtou. Nedávno jsem zaregistroval, že Městská knihovna v Praze, ve splopráci s několika dalšími institucemi, zveřejnila kompletní dílo Karla Čapka. Docela mě to potěšilo, protože Karla Čapka si rád přečtu, tak jsem se rozhodl, že vás na to touto cestou upozorním, třeba si na něj taky najdete čas.

ODKAZ TU

Moje nejoblíbenější: Krakatit, Věc Makropulos, Bílá nemoc

Vím, mám odtud staženo vše (teda spíš to byl požadavek manželky).

Odesláno

A ted navic knizne vysla znova Dasenka a to je u me srdecni zalezitost. Spolu s mou prvni knihou "Kvak a Žbluňk jsou kamarádi" bude mit v me knihovne vysostne postaveni :D

Odesláno
Je to naprosto super. Nemohl by to nekdo zjednodusit (kdo si to uz stahnul) a dat to vsechno v jednom zip nabo rar souboru nekam na rapidshare nebo nekam?

celkem to má asi 41 MB, až dorazim domů (večer), tak to můžu zabalit a hodit někam a pošlu číslo pro stažení

Odesláno

Tak jsem to tedy stahl a protoze jsem to domu zvladl asi taky driv nez Ruda, tak jsem to hodil do jednoho souboru na ten rapid sam. Ona je to docela otrava to tahat po jednom (nechal jsem to na FlashGotu).

kdyby se to tedy nekomu hodilo, je to tady. zabalil jsem to rarem a archiv obsahuje adresare se vsemi typy souboru:

kcapek.jpg

1 rar soubor na RapidShare.com (83.5MB, komplet)

kdyby to bylo casem smazane, tak mi jenom dejte echo pres SZ. to by se ale stat nemelo, mam Premium ucet.

Odesláno
celkem to má asi 41 MB, až dorazim domů (večer), tak to můžu zabalit a hodit někam a pošlu číslo pro stažení

Dorazil jsem domů před chvílí a jak tak vidím, tak už nic balit nemusím :worried_anim:

Odesláno

little_w díky za zabalení a upnutí na rapid

kdybys to mohl hodit ještě např. na uložto.cz bylo by to úplně dokonalé, já totiž mám společnou IP adresu s nějakým permanentním stahovačem dat a jelikož nemám na rapidu placený účet, tak si ani neškrtnu. Nebo znáte nějaký způsob jak to obejít ?

Odesláno
little_w díky za zabalení a upnutí na rapid

kdybys to mohl hodit ještě např. na uložto.cz bylo by to úplně dokonalé, já totiž mám společnou IP adresu s nějakým permanentním stahovačem dat a jelikož nemám na rapidu placený účet, tak si ani neškrtnu. Nebo znáte nějaký způsob jak to obejít ?

neznam. a pres osobni odpor k ulozto (protoze se mi odtamtud jeste nikdy nic nepodarilo stahnout... ale treba je to dano nejakym omezenim pro stahovani ze zahranici) jsem ti to tam hodil:

Karel Capek, 1 rar soubor

je to nastesti volne k dispozici, takze zadny copyright se, doufam, neporusuje ;-) uzij si cetbu!

Odesláno
neznam. a pres osobni odpor k ulozto (protoze se mi odtamtud jeste nikdy nic nepodarilo stahnout...

díky, že jsi překonal odpor, bez problému ztaženo

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...