honza71 Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Ahoj, ještě je nemám, ale dnes jsem si je objednal a zaplatil zálohu. Tak vám to hned musím vykecat a podělit se o radost. Pořád jsem tápal a hledal a nemohl si vybrat. Těch krásných hodinek je až příliš a kriterií pro výběr taky. No a pak to přišlo ! Podobně jako u spousty z vás i u mě to bylo najednou jasný! Všechny kriteria a "podmínky" byly najednou nepodstatné. Prostě jsem uviděl chroníčka mě souzené a je hotovo !!! A které to jsou? No přece tyhle Objednáno jak s kovovým tahem tak řemenem co je na obrázku. Jsem šťastný jako blacha a nedovedu si představit tu radost až přijdou. Přeji vám všem šťastnou ruku při vašem výběru a až budou doma, hodím sem fotky. Mějte se krásně.
Baker Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Pekny vyber, predcasne gratuluju. (dopoledne jsem Ti posilal mail, dosel ?)
honza71 Odesláno 11. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2009 (upraveno) Pekny vyber, predcasne gratuluju. (dopoledne jsem Ti posilal mail, dosel ?) Díky. Promiň, ale byl jsem tento týden tak ponořený do "svého" výběru, že jsem nic jiného nestíhal. Víš přece, že chlap nemůže dělat víc věcí současně !!! Představ si to. V pondělí jsem měl na ruce IWC Ingenieur Chrono a nemohl spát. Jsou krásný, ale nemaj potvory datum a ještě jsou těsně nad můj limit. Ještě, že mě Snow nasměřoval tím jeho vláknem na Perrelet. Včera jsem je viděl a dnes objednal, tak doufám, že se konečně dobře vyspím. Jo a zapoměl jsem , mail došel. Něco ti k tomu písnu. Vydrž. Upraveno 11. června 2009 uživatelem honza71
Návštěvník Snow Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 (upraveno) Ahoj, ještě je nemám, ale dnes jsem si je objednal a zaplatil zálohu. Tak vám to hned musím vykecat a podělit se o radost. Pořád jsem tápal a hledal a nemohl si vybrat. Těch krásných hodinek je až příliš a kriterií pro výběr taky. No a pak to přišlo ! Podobně jako u spousty z vás i u mě to bylo najednou jasný! Všechny kriteria a "podmínky" byly najednou nepodstatné. Prostě jsem uviděl chroníčka mě souzené a je hotovo !!! A které to jsou? No přece tyhle Objednáno jak s kovovým tahem tak řemenem co je na obrázku. Jsem šťastný jako blacha a nedovedu si představit tu radost až přijdou. Přeji vám všem šťastnou ruku při vašem výběru a až budou doma, hodím sem fotky. Mějte se krásně. Nevidím obrázek, nemáš lepší odkaz ? Upraveno 11. června 2009 uživatelem Snow
honza71 Odesláno 11. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Edit - už nic. Ahoj, už nic co ???????????????????????????
Návštěvník Snow Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Ahoj, už nic co ??????????????????????????? Podívej se znovu, příspěvek jsem editoval.
honza71 Odesláno 11. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2009 (upraveno) Nevidím obrázek, nemáš lepší odkaz ? Je to Chronographe Grande Date ocel. Novinka roku 2008, kód A1008-7 na kůži, nebo A1008-G na oceli. Máš mě nasvědomí !!! Upraveno 11. června 2009 uživatelem honza71
lolohh Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 (upraveno) Snowe, mně ten odkaz funguje Upraveno 11. června 2009 uživatelem lolohh
Návštěvník Snow Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Snowe, mně ten odkaz funguje Poslední dobou nevidím nic .
honza71 Odesláno 11. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Koukám , že jsem vám trochu "zavařil", tak tady máte obrázek
cigi Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 (upraveno) Hopalááá ! Na perelet jsou fakt dobrý, asi nejlepší, co jsem od nich viděl, a taky pro moje gusto nejlepší z tvého výběru, cos tu postoval, pokroky se musí ocenit !! gratuluju. Myslím, že za ten tah jsou to vyhozené peníze, protože ten řemen k nim ssssekne , ale já vím, ona pak stoupá resale value..... PS: mají i rafinovanou libůstku pro moje libido - mrkněte, jak si zkazili hodinovej sčítač kvůli zdánlivě zbytečnému nápisu chronograph (to by asi jinak nikdo nepoznal, žejo), ale tím, jak je červeně vlastně dešifrují funkce ruček a ciferníků a ten hodinový sčítač je tím i strukturovaný. Takovýhle finty mám rád, už jsem přestal perrelet nesnášet. Upraveno 12. června 2009 uživatelem cigi
NIGHTinGALE Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 (upraveno) Honzo, dej sem pak foto strojku, prosím. U Perrelet je to vždy moc hezké pokoukání. Cigi, ty bys měl Perrelet milovat a ne hanět. ETU upraví výrazně více, než Prim "svůj" kalibr 73, ciferník netiskne razítkem vyřezaným z brambory na tácek od piva a dokonce má i GMT ukazatel, který by měl splnit tvé sny a touhy Upraveno 12. června 2009 uživatelem NIGHTinGALE
cigi Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 No to je právě vono - každá úprava ety znamená zhoršení vybroušeného originálu, že :D . A brambory k potisku nepoužívá prim, ale prý někdo jiný, kdo mu ciferníky vyrábí. Slyšel jsem drb, že onen jiný nejmenovaný je dělá (tím bramborem asi) i pro IWC :D jako melouch.
NIGHTinGALE Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 (upraveno) No to je právě vono - každá úprava ety znamená zhoršení vybroušeného originálu, že :D . A brambory k potisku nepoužívá prim, ale prý někdo jiný, kdo mu ciferníky vyrábí. Slyšel jsem drb, že onen jiný nejmenovaný je dělá (tím bramborem asi) i pro IWC :D jako melouch. No vidíš, Cigi, já zase někde četl, že si Prim dělá všechno sám (tedy i číselníky). Takže nám zase lhali U Perrelet (nejen z fotky Honzy) se mi líbí, jak zasahuje řemínek až k pouzdru. To až tak často k vidění není. Navíc bývají otvory pro stěžejky umístěny hodně blízko hrany pouzdra, což je taky super. Hodinky pak sedí o dost lépe na ruce. Upraveno 12. června 2009 uživatelem NIGHTinGALE
honza71 Odesláno 12. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Hopalááá ! Na perelet jsou fakt dobrý, asi nejlepší, co jsem od nich viděl, a taky pro moje gusto nejlepší z tvého výběru, cos tu postoval, pokroky se musí ocenit !! gratuluju. Myslím, že za ten tah jsou to vyhozené peníze, protože ten řemen k nim ssssekne , ale já vím, ona pak stoupá resale value..... PS: mají i rafinovanou libůstku pro moje libido - mrkněte, jak si zkazili hodinovej sčítač kvůli zdánlivě zbytečnému nápisu chronograph (to by asi jinak nikdo nepoznal, žejo), ale tím, jak je červeně vlastně dešifrují funkce ruček a ciferníků a ten hodinový sčítač je tím i strukturovaný. Takovýhle finty mám rád, už jsem přestal perrelet nesnášet. ahoj, ten výběr byl fakt těžkej. Nevím jak vy "magůrci", ale já to prožíval hrozně intenzivně. Kupuji si hodinky na příštích cca 10 let a jsem rád, že to byl výběr "srdcem" a ne kompromis "rozumem". Mě se líbí moc a ta historie firmy mi to jen umocňuje. Co na tom, že dneska je vlastní španěl co mu patří i Festina Group !!! To je holt dnešní doba. A že předělávaj seriový strojky? No to taky skoro každý v mé cenové relaci. Buď jak buď je to manufaktura s 200 zaměstnanci, z toho je 120 hodinářů. Vyrobí jen asi 15 tisíc hodinek ročně (cca 60 denně), tak je nepotkám každý den dvacetkrát. Těžko se může líbit všechno všem, to by byla nuda, ale jestli si Ti líbí alespoň trochu, tak fajn, potěší to.
kajmid Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Achich ach, ty hodinky jsou úplně boží. Gratulace od srdce a zároveň i upřímná závist. Až dojdou, hoď sem fotky. Ať se taky pokocháme reálem.
lib Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 .................... Kupuji si hodinky na příštích cca 10 let ................ :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
honza71 Odesláno 18. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2009 (upraveno) :lol2: :lol2: No já vím, že už koukám po "dovolenkovejch", ale když jsem to psal, myslel jsem to smrtelně vážně. Mluvil jsem o těch "opravdových" co jsem si objednal. Nemám na to,abych mohl "ujíždět" na hodinkách jako někteří členové fóra. A kupovat a pak po třech měsících prodávat a zase kupovat a prodávat a ........ , tak to mi je cizí. Sorry. Upraveno 18. června 2009 uživatelem honza71
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se