Leviathan Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 (upraveno) Narazil som na tieto hodinky a ani za svet neviem zisit co su valstne zac. Ak ste sa dakto s nimi stretol...uvitam kazdy komentar. Vystupuje pod nazvom RXW. npr. PLASMIR MILGRAPH. Mam silne podozrenie na podobne miesto narodenia ako Marina Militare. tu je jeden z exemplarov: http://cgi.ebay.com/Brand-New-RXW-PLASMIR-...93%3A1|294%3A50 Upraveno 20. června 2009 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alt Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 The "real" RXW (made by RockXwatch in Japan) has been discontinued years ago after a Japanese court decision that the watch is a fake Panerai. The RXW watches usually seen on ebay (until recently) are actualy fakes of the Japanese RXW. Aparently Panerai successfully sued against these sellers in late 2008 as they disappeared within days from ebay. a dal zde: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=238918 Je v nich zrejme strojek Sea-Gull ST1901. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 že to oživuji... na fóru TZ-UK jsou považovány za docela slušné hodinky. oficiální informace tvrdí, že je v chronografech je strojek ETA, nikoli seagull. fotky z TZ-UK: ale nemám je, tak nemůžu soudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raiderkilo Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Plná špecifikácia http://www.plasmirmilgraph.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 už ten název je v tom fontu super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rud111 Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Plná špecifikácia http://www.plasmirmilgraph.com/ swiss designed movement - to je prima obrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 není to ETA, je to čína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 jo... co je to za vychytanej zub na tý hodinový ručce? (na fotkách od little_w) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 jo... co je to za vychytanej zub na tý hodinový ručce? (na fotkách od little_w) To bude stín zakončení vteřinovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 jasně, nenapdlo mě to, protože ta vteřinovka je kvůli trubičkám o metr výš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 Ten strojek je čínská verze Venus 175, ale to jistě vite. Strojek je dobrý, měl jsem s ním velmi dobrou zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2009 To bude stín zakončení vteřinovky. to nebude stín zakončení vteřinovky. je tam vidět "G" z ANTIMAGNETIC, se mi zdá... takže to fakt vypadá na zub. to jsem si nevšiml. zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Taky se přidám k žádosti o identifikaci. Mám jenom obrázek, nic dalšího nevím. Doufám, že jsem se trefil správně do Číny. Na druhou stranu, mi příjde, že nevypadají zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Vzadu je napsané Tourbillon 1801..to je rok kdy Abraham Louis Breguet patentoval tourbillon...nic jiného tam není, takže předpokládám, že to může být TOTO . Zde v bílém: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Vzadu je napsané Tourbillon 1801..to je rok kdy Abraham Louis Breguet patentoval tourbillon...nic jiného tam není, takže předpokládám, že to může být TOTO . Zde v bílém: Ja myslel, ze je to nejaka cinska dekoracni "obloz"... Vazne to muze byt fungujici tourbillon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Ja myslel, ze je to nejaka cinska dekoracni "obloz"... Vazne to muze byt fungujici tourbillon? Tak tady to máš: Liaoning-tourbillon Ale jestli regulérně funguje..těžko říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Tak tady to máš: Liaoning-tourbillon Ale jestli regulérně funguje..těžko říct Tak, to teda cucim... stejne mi ale prijde, ze to za ty prachy (kolem 1000 USD) nemuze fungovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Tak, to teda cucim... stejne mi ale prijde, ze to za ty prachy (kolem 1000 USD) nemuze fungovat... Proc? Minimalne o jednech na foru vim, v prepoctu vysly na neco pres deset tisic a funguji jak maji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Tak, to teda cucim... stejne mi ale prijde, ze to za ty prachy (kolem 1000 USD) nemuze fungovat... Když se mrkneš třeba na chrono24.com tak tam začínají konkrétně ty Breguety s tourbillonem na nějakých 27.000 ? a když tam frkneš do hledání tourbillon tak jsou tam i za 500 ? .. číňanci jsou kluci šikovní a hlavně levní..nicméně, když se koukneš tady na fórum, tak hodně členů čínské hodinky odsuzuje, část jim fandí...no prostě jako všude jinde, sto hlav, sto názorů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Proc? Minimalne o jednech na foru vim, v prepoctu vysly na neco pres deset tisic a funguji jak maji.. Ja mel pocit, ze tourbillon patri do "vysoke hodinariny", ze je to spis takova vecicka pro fajnsmekry, ktere se vyrobi par kusu, slozite se to vyrabi a je s tim spousta prace apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se