Návštěvník Gint Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Hojda. Nejsem tak zapaleny do hodinek jako snad kazdy tady, takze vas prosím o radu. Chtel bych hodinky (muze byt plast i ocel) které by byly vodotěsné (min 100 M) ručičkové, spíše sportovní. Cena by měla být cca do 5k. Díky Gint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Gint napsal: Hojda. Nejsem tak zapaleny do hodinek jako snad kazdy tady, takze vas prosím o radu. Chtel bych hodinky (muze byt plast i ocel) které by byly vodotěsné (min 100 M) ručičkové, spíše sportovní. Cena by měla být cca do 5k. Díky Gint A nebo se podívej sem, případně sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Gint Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 momentalne se divam na tyto, Poměr cena/funkce se mi zdá velice dobrý, co vy na ně říkáte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 2 Gint: Měl jsem je, a momentálně je nosí syn. Kvalitní celokovové zpracování, dobrý pocit "že mám něco na ruce" díky jejich váze, díky LED podsvícení mají dobrou čitelnost, korunka je šroubovací a na NATO nebo Bond strapu nemají chybu. Navíc cena byla natolik lákavá, že jsem tenkrát neodolal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Gint Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Quasar007 napsal: 2 Gint: Měl jsem je, a momentálně je nosí syn. Kvalitní celokovové zpracování, dobrý pocit "že mám něco na ruce" díky jejich váze, díky LED podsvícení mají dobrou čitelnost, korunka je šroubovací a na NATO nebo Bond strapu nemají chybu. Navíc cena byla natolik lákavá, že jsem tenkrát neodolal. díky, btw. jeste se dívám na monstra, ty mě lákají ješte víc : http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...-Orange-Monster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Gint napsal: momentalne se divam na tyto, Poměr cena/funkce se mi zdá velice dobrý, co vy na ně říkáte ? Ahoj, na techto strankach musi mit nakup minimalni hodnotu 50 dolaru coz tvoje hodinky nesplnuji. A doporucuji prostudovat vsechny poplatky okolo, aby se to vubec vyplatilo...... Gint napsal: díky, btw. jeste se dívám na monstra, ty mě lákají ješte víc : http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-S...-Orange-Monster Kubson je momentalne nema, ale videl jsem asi dvoje na aukru za slusnou cenu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Gint Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 a ty monstra jsou natahovací :-O ? ja jsme myslel ze automat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 (upraveno) něco z Ch. Osobně jsem s q verzí spokojen. Když oranžové, tak v mechanice http://www.hodinky-koscom.cz/Swiss-Militar...079-I17900.html v quartzu http://www.hodinky-koscom.cz/Swiss-Militar...079-I17936.html, namasivním tahu asi o 800,- dražší nebo http://www.hodinky-koscom.cz/Swiss-Militar...007-I18157.html levnější verze příp.model Expedition, je v různých barvách http://www.hodinky-koscom.cz/Swiss-Militar...003-I18070.html web výrobce: http://www.hanowa.ch/ Upraveno 1. července 2009 uživatelem New X-Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Gint napsal: a ty monstra jsou natahovací :-O ? ja jsme myslel ze automat ! Je to automaticky natah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Gint Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Baker napsal: Je to automaticky natah. aha, a jak to bude s přesností ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Gint napsal: aha, a jak to bude s přesností ? U mechanik necekej presnost jako u quartzovych hodinek, konkretne u tech Seiko bych to videl na +/-10s /24h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Gint Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 a neporadil bys nejake quartzove hodinky na styl noster ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 "Bohužel" i tato možnost existuje a to ZDE (různé barevné varianty) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Gint Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 k čemu slouží otočná luneta ? Už jsem ji měl na Jaguárkách, ale porad nevím, k čemu to je, ví to někdo ? Ted jsme nasel hodinky které bych bral hne, ale je tam otočná luneta, která mi zkazila celkový dojem . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Co ti vadi na mechanikach? Myslim ze ta presnost je obstojna.... A byt tebou vezmu monstra ( urcite neprohloupis - sam je mam ) a nebo kdyz quartz tak zkus tady na fóru vychvalovane Trasery.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matino Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Gint napsal: k čemu slouží otočná luneta ? Už jsem ji měl na Jaguárkách, ale porad nevím, k čemu to je, ví to někdo ? Ted jsme nasel hodinky které bych bral hne, ale je tam otočná luneta, která mi zkazila celkový dojem . . . je to povodne urcene pre potapanie, aby si vedel kolko casu ti zostava nez ti dojde kyslik...ale moze sa to vyuzivat na hrube stopovanie casu...sipku si nastavis tam kde akurat ukazuje minutova rucicka, a potom vies kolko minut od vtedy ubehlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Gint Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 tak jo, beru monstra, zitra si pro ne zajedu :-) Díky všem za rady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Gint napsal: tak jo, beru monstra, zitra si pro ne zajedu :-) Díky všem za rady :-) A kam , muzu-li se zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Gint Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 v brně takové super hodinářství, tam by je snad mohli mít :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Gint napsal: v brně takové super hodinářství, tam by je snad mohli mít :-) Aha. No nevim , na to nespolehej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se