Berbatow Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Kolega chce koupit klukovi nějaý herní notebook.Tedy z kategorie "pseudo herních NTB" nééé např. Alienware. Neměl by stát více než 25 000 s DPH.Max 17", ale menší má přednost klidně i 15,4. Co např. Lenovo SL500,Acer 5935g,HP dv5 -1110el,MSI G něco. Po několika návštevách kamenných obchodů jsem byl překvapen, že pokud je solidní NTB za slušné peníze tak máš smůlu, prostě NĚNI a pane asi nebude!!!
hciq Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 (upraveno) Kolega chce koupit klukovi nějaý herní notebook.Tedy z kategorie "pseudo herních NTB" nééé např. Alienware. Neměl by stát více než 25 000 s DPH.Max 17", ale menší má přednost klidně i 15,4. Co např. Lenovo SL500,Acer 5935g,HP dv5 -1110el,MSI G něco. Po několika návštevách kamenných obchodů jsem byl překvapen, že pokud je solidní NTB za slušné peníze tak máš smůlu, prostě NĚNI a pane asi nebude!!! pro mobilní pařany, cad a vizualizace super. Nic pro sběratele značek. klik edit: můžu jen doporučit, dlouholetá zkušenost (sz) Upraveno 2. července 2009 uživatelem hciq
cali Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 No ona otazka je co si predstavujes pod pojmom herny..... mne slova herny a NTB nikdy spolu moc nepasovali.... ono totiz poriadne chrastitko na gejmenie vyzaduje predovsetkym dobru grafiku a dobra herna grafika je sama tak velka ako taky mensi NTB cize v NTB bude grafika (nech uz akakolvek) vzdy trochu osulena a cim menej bude osulena tym vacsi priamotop to bude (o vydrzi na baterku ani nehovoriac) Ak je mlademu 10 a hry su az na prvom mieste tak za 25K bude celkom slusny herny stolny komp.... pokial tie hry zas az tak dolezite nie su a mlady pojde za chvilu na vysoku tak nejake bezne HPcko Core 2 Duo 2G, 2G ram a integrovany intel za 10K ho plne uspokoji.... bez tak s nim cestou vo vlaku skor ci neskor niekde treskne a bude sa kupovat novy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xlaque Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Som za MSI G něco, jednoznčny pomer cena/vykon, väčšinou su už vybavene dvojicou Intel/nVidia, takže už je to poriadne železo. Acer rozhodne nie, pri tejto značke nie je jeden kus z tisica zly, ale naopak dobry, Lenovo je priliš predražene, Toshiba by mohla byť dobra voľba, ale ja mam akusi neobjektivnu averziu voči tejto značke.
Berbatow Odesláno 2. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Som za MSI G něco, jednoznčny pomer cena/vykon, väčšinou su už vybavene dvojicou Intel/nVidia, takže už je to poriadne železo. Acer rozhodne nie, pri tejto značke nie je jeden kus z tisica zly, ale naopak dobry, Lenovo je priliš predražene, Toshiba by mohla byť dobra voľba, ale ja mam akusi neobjektivnu averziu voči tejto značke. Dnes mi jeden prodavač řekl MSI nebrat!! Prý se hóóóódně kazí. Taky se mi líbí nějaká G 620,630 720.Ani to HP dv5 1110el není špatné. Problém je ten, že ty MSI nikde nejsou a podle prodejců nebudou. A na to já nemám nervy.
nAscA Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Kdyz jsem si kupoval prvni notebook, mel jsem predem jasno, ze MSI ani ACER to nebude. Cetl jsem tolik negativnich zkusenosti, ze jsem nechtel zbytecne riskovat. Ale nejaky cas uplnynul, Acer se hodne zlepsil..... a asi pred rokem jsem si poridil netbook MSI WInd. Cim jsem dodnes mile prekvapen je kvalita zpracovani. Nevim, jestli je to tak jen u tohoto netbooku, ale soude podle nej, bych se jich uz tolik nebal.
paolous Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Doporucuji mrknout se sem http://notebooky-forum.notebook.cz/viewfor...7da63d6b1d79f77 Tam se podobny veci resi kazdy den a jsou tam i zasveceni, kteri poradi. Osobne si myslim, ze "herni" notebook oproti stolnimu PC bude vzdy zbytecne drahej a nikdy nebude tak vykonej s prip. moznosti upgradu HW.
cali Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 (upraveno) No ak uz to musi byt notebook tak by som sa vyhol Aceru, Asusu, Msi, F-S..... vlastna skusenost ... jedno vacsi kram ako druhe (ak by som musel hlasovat tak asi najlepsi z kramov bol predsa len F-S) .... dlhodobo dobry pomer cena/parametre-kvalita si pdola mna drzi HP (hlavne od kedy vyzrali to dobre od IBM) aj tie 10tisicove modely vydrzia celkom dost (vlastne jedine co by som HP vytkol je odflaknuta pasta na chladicoch ktora casom vysycha.... alebo, ako to nazvat) .... naopak stabilne sa zhorsuje Lenovo (od kedy tie dobre veci z IBM pustili HPcku su to cim dalej viac a viac lacne cinske plastaky) s toshibou som osobne nemal tu cest takze nesudim..... o triedu vyssie nez vyssie menovane je podla mna SONY to myslim skoro znesie porovnanie s Jablkom ale za 25 to od Sony este ziadna velka parada nebude. kocky sa potom daju balit jedine na Jablko (myslim ze je to taky rolex medzi NTB), ale to je cenami samozrejme niekde inde a podla mna cim dalej menej a menej opravnene moja rada je HP je to vacsinou docela dost muziky za slusny peniaz, design nic moc na machrovanie ale pozerat sa na ne da a ani lacnejsie modely mechanickym vyhotovenim neurazia edit: jo a zabudli by sme na DELL.... tam mam skusenosti rozporuplne jednak su pre jednotlivca dost drahe (ale ak si vacsia ryba tak zlava 30-35% je bezna) a dalej podaria sa model od modelu... videl som zapnute delly kotulat sa dolu schodmi takmer bez ujmy a videl som take co neprezili prve otvorenie veka.... ale v praci ich aktualne mame asi 10 a uz drzia vyse roka bez problemu Upraveno 2. července 2009 uživatelem cali
utrejch Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 (upraveno) Ja bych sel do toshiby, nebo HP ... Upraveno 2. července 2009 uživatelem utrejch
Berbatow Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Takže asi to bude tento: http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/55900-...dv5-1110el.html
xlaque Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Potom napiš referencie, ja si od nich chcem zobrať toto leto takisto HP, len nie notebook, ale desktop
Trňák Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 (upraveno) Proboha u gigacomputeru ne! Jsou to počítače z předváděček a za servis ti ručí gigacomputer a ne HP! Jsou s nimi jen problémy. A vůbec pavilliony nebrat mají měkké šasi a servis pro ně je až v Polsku (a rády se přehřívají, což je většinou společný jev multimediálních notebooků), což znamená spolehlivé čerpání 30 dnů na opravu. Vyber nějaký ThinkPad (R500...) nebo HP Compaq, i když Acer TravelMate by byl vůbec nejlepší volbou, tělo má z odolných slitin a má spoustu konfigurací, které jsou výkonné, navíc si k němu můžeš dokoupit NBD záruku (a acery už nejsou takové křápy co bývaly). Upraveno 3. července 2009 uživatelem Trňák
Berbatow Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2009 Proboha u gigacomputeru ne! Jsou to počítače z předváděček a za servis ti ručí gigacomputer a ne HP! Jsou s nimi jen problémy. A vůbec pavilliony nebrat mají měkké šasi a servis pro ně je až v Polsku (a rády se přehřívají, což je většinou společný jev multimediálních notebooků), což znamená spolehlivé čerpání 30 dnů na opravu. Vyber nějaký ThinkPad (R500...) nebo HP Compaq, i když Acer TravelMate by byl vůbec nejlepší volbou, tělo má z odolných slitin a má spoustu konfigurací, které jsou výkonné, navíc si k němu můžeš dokoupit NBD záruku (a acery už nejsou takové křápy co bývaly). Trňáku díky za rady.Jsem z toho k...t! Ještě mi napadl Vaio FW41E.Trochu přes limit, ale asi tutovka.
Trňák Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 To Vaio by nemuselo být špatnou volbou. Tady se to řeší odkaz. Další věcí je zda jde taky trochu o vzhled, protože to Vaio sice už nějaké výztuhy má, ale pořád se to nemůže rovnat co do pevnosti business notebookům jako jsou Compaq,ThinkPad řady R a T, Toshiba Tecra nebo Acer TravelMate. Což by u notebooku mělo být to nejdůležitější, protože zaručeně přijde den kdy spadne na zem nebo o něco třískne. Dokonce samotné přenášení notebookům se slabším šasi může ublížit (konec mentorování). Ber to Vaio, v konkurenci Pavillionu je to nejlepší volba se solidním výkonem.
netvor Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Odesláno 3. července 2009 no ja by som vylozene na hry urcite bral desktop... za 25 mas pomerne slusne delo oproti ntb
Trňák Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 no,ale to se dostáváme v diskuzi tam, kde jsme stále na notebook.cz. Napsal, že chce notebook ne desktop. I když k herním účelům by byl nepochybně lepší.
Berbatow Odesláno 4. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2009 no,ale to se dostáváme v diskuzi tam, kde jsme stále na notebook.cz. Napsal, že chce notebook ne desktop. I když k herním účelům by byl nepochybně lepší. Po mnoha hodinách pročítání různých fór padla volba na to Vaio. Tedy je dražší, ale bepochyby nejlepší možná volba.
Adam99 Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Tak pokud už má Berbatow vybráno, poprosil bych taky o radu. Kolegyně plánuje koupit něco dobře přenositelného (netbook), tak do 12.000,- Bude hlavně na netu, občas upraví fotky, pustí si hudbu, žádné hry. Co by jste prosím doporučili? Na základě Hciqova odkazu jsem mrknul i na produkci VBI a docela mě zaujal model VBI Walk nebo VBI Tiny 320 Co na ně říkáte, případně prosím, doporučte něco. Díky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se