Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Vás, prosím poraďte mi, jsem trochu jelen.

KOUpila jsme si hodinky SICURA v nálezovým stavu, moc mi líbily. Jen potřebují zrenovovat ako sůl.

Poradili byste mi, za kým v Praze jít?Nebo jestli to má vůbec cenu řešit? Popravdě, nechci žádné velké úpravy, ta patina se mi zamlouvá.

Máte představu jak jsou staré? Já to nejsem schopná odhadnout.

Děkuju za případný příspěvky...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Pokud ti nevadí ta patina tak stačí akorát přeleš*** sklíčko o moc víc práce na nich nevidím, tedy jsou-li funkční...

Pana Frýdla můžu jen doporučit :)

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno

Díky za tip, pánové....přemejšlím jen o novým sklíčku a vyčištění....tenhle vintage vzhled sice není do kanclu vhodnej, ale člověk si nepomůže :angel: . Jak se vám vlastně líběj?

Návštěvník Tada
Odesláno
Díky za tip, pánové....přemejšlím jen o novým sklíčku a vyčištění....tenhle vintage vzhled sice není do kanclu vhodnej, ale člověk si nepomůže :angel: . Jak se vám vlastně líběj?

Ale jo, pěkné diversky, o značce Sicura se tu před časem distkutovalo, dělaly vzhledově zajíavé hodinky :)

Odesláno
Pokud ti nevadí ta patina tak stačí akorát přeleš*** sklíčko o moc víc práce na nich nevidím, tedy jsou-li funkční...

Pana Frýdla můžu jen doporučit :)

jdou zatím bez problémů......

Odesláno
Ale jo, pěkné diversky, o značce Sicura se tu před časem distkutovalo, dělaly vzhledově zajíavé hodinky :)

mně se to právě taky líbilo,tu diskusi zkusím dohledat. jak jsou starý, myslíš?

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Stáří bych odhadoval někdy konec 60tých let (spodní hranice) nebo léta sedmdesátá:)

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno
Dík za to....

se mi zdá, že mám dost starej kousek, mají ještě jiný logo....jsou to hezký hodinky, trochu extravagance, ale není to kolotočářskej dyzajn.

Stáří bych odhadoval někdy konec 60tých let (spodní hranice) nebo léta sedmdesátá:)

ty sedmdesátky nemyslím, to už se mi zdá jiná designerská linka, ale kulový vím, vid?

Odesláno

budou chtít pořádnej řemen, ten pan Šíma děla krásný věci....

Odesláno
budou chtít pořádnej řemen, ten pan Šíma děla krásný věci....

Když od Šímy tak diversky jedině na rybu!

Odesláno
Jestli se nepletu tak ty byly na aukru. Na kolik tě přišly ?

nakonec necelých 1600, ani málo ani moc, nebo?

Nebo žábu :)

a pštrosa ne?

zas nechci dát za řemeň víc než za hodinky :)

Odesláno
nakonec necelých 1600, ani málo ani moc, nebo?

a pštrosa ne?

zas nechci dát za řemeň víc než za hodinky :)

taková žraločí kůže se musí nosit!!

Pštros snad plave?

měl by :)

Odesláno
žralok není ryba ale paryba, to takovej wolfish

wolf%20fish.gif

tak pán je odborník :). MÁM DOJEM, ŽE KDYBYCH MĚLA ŘEMEN Z KAPRA, MNOZÍ EFEKTOVÉ.........

Odesláno (upraveno)

Hodinky jsou to designově hodně povedené, Sicura dělala hezké kousky.

Nevýhoda obecně - snad všechny Sicura, co jsem viděl, byly pouze pochromované (ne nerezové) a tvoje nejsou vyjímkou.

Nevýhoda tvých - datum na půl žerdi. Překlápí v pohodě? Ve čtyři hodiny už by mělo být překlopené zcela, ne?

Výhoda - ač pár desítek let staré, zřejmě budou ještě sví***. Ten nános luminiscenční vrstvy byl docela silný.

Ohledně dotazu na renovaci - chrom není ošoupaný... ciferník je v pohodě... takže bych pouze přeleštil/vyměnil sklíčko.

P.S.: Týýý jo, co já bych dal za kolegyni, která by do kanceláře nosila podobný vintage kousek :santa:

Edit: Teď koukám, že na ručkách a indexech je dokonce tritium. Paráda.

Jedny jsou teď v hezkém stavu na ebay. 2 dny do konce, zatím 37 EUR.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...