Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 222
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Ááááááá, pánové jsou pesimisti - žádnej nenosí šprcky!!! :D

pozdě :)

Odesláno (upraveno)

YPO si zapomněl na :)

post-94-1246690391.jpg

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno

Oni ti Italští Paneraisti vlastně byli odjakživa instalatéři. Instalovali bomby.

Odesláno

Červený trpaslík: Pán je staromilec, co? Dobré, dobré. Mívám podobnou výbavu, ještě k tomu ale obvykle Kevina nebo dvoupalcovou osmatřícítku.......

Odesláno

Treo, kudlu vetsi, kudlu mensi, stipatko na nehty, nejaky doklady, par kacek, dva imbusy, hodinky, brejle, plochy nohy, kolobezku vetsi a dobrou naladu.

Jo a v batohu porad nosim kartacek na zuby a nevim uz proc.

Odesláno

Jojo, mám rád první republiku. Vlastně to takhle nosím jen když jdu do klubu, což je shodou okolností právě dnes. Jinak bych vyměnil brejle a cibule za modernější, respektive pohodlnější a přesnější ;o) Zbytek nosím denně.

Odesláno

Brejle, snubák, hodinky (cokoliv z podpisu), peněženka (papíry, karty, prachy), klíče (auto, byt, přívěšek Letherman Squirt), mobil (E61), kudla (Sebenza, Calypso, Gerber rescue). Občas Walther PPK.

Odesláno
panáčci....jak koukám,prezervativ nenosíte nikdo........:(

To je úroveň........co kdyby náhodou.......???

:lol2::lol2:

Tak musím se přiznat že gumu nosím taky , mám ji v krabičce kde mám prášky a kapky na alergii .... teď mi to připomělo že bych mohl zkontrolovat datum spotřeby :D

Odesláno
gumu mam v baglu... taky se podivam na expiraci... :D

Kdyz vidim tvoji pazouru na fotkach, zacina mi dochazet proc musis nosit gumu v baglu a ne jako normalni clovek kterymu se vejde do penezenky :lol:

Odesláno
Kdyz vidim tvoji pazouru na fotkach, zacina mi dochazet proc musis nosit gumu v baglu a ne jako normalni clovek kterymu se vejde do penezenky :lol:

:gora:

uplne to vidim GiantCondom.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...