Dantechno Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Tak ja mam vzdy v batohu potazmo na ruce (dnes) toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 (upraveno) Upraveno 4. července 2009 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Taky dobry , ta bageta a pivo nebude asi moc dobra kombinace vzhledem k hajzlaku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 neska ještě nevím a včéra jsem měl u sebe jenom tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Ááááááá, pánové jsou pesimisti - žádnej nenosí šprcky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Ááááááá, pánové jsou pesimisti - žádnej nenosí šprcky!!! pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 (upraveno) YPO si zapomněl na Upraveno 4. července 2009 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Ááááááá, pánové jsou pesimisti - žádnej nenosí šprcky!!! Chlapi si radši (namísto práce) vypijou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 YPO si zapomněl na no joo to je oscar ty mám v garáži dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Oni ti Italští Paneraisti vlastně byli odjakživa instalatéři. Instalovali bomby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Dneska tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Červený trpaslík: Pán je staromilec, co? Dobré, dobré. Mívám podobnou výbavu, ještě k tomu ale obvykle Kevina nebo dvoupalcovou osmatřícítku....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Treo, kudlu vetsi, kudlu mensi, stipatko na nehty, nejaky doklady, par kacek, dva imbusy, hodinky, brejle, plochy nohy, kolobezku vetsi a dobrou naladu. Jo a v batohu porad nosim kartacek na zuby a nevim uz proc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 panáčci....jak koukám,prezervativ nenosíte nikdo........ To je úroveň........co kdyby náhodou.......??? :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Jojo, mám rád první republiku. Vlastně to takhle nosím jen když jdu do klubu, což je shodou okolností právě dnes. Jinak bych vyměnil brejle a cibule za modernější, respektive pohodlnější a přesnější ;o) Zbytek nosím denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Brejle, snubák, hodinky (cokoliv z podpisu), peněženka (papíry, karty, prachy), klíče (auto, byt, přívěšek Letherman Squirt), mobil (E61), kudla (Sebenza, Calypso, Gerber rescue). Občas Walther PPK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 panáčci....jak koukám,prezervativ nenosíte nikdo........ To je úroveň........co kdyby náhodou.......??? :lol2: Tak musím se přiznat že gumu nosím taky , mám ji v krabičce kde mám prášky a kapky na alergii .... teď mi to připomělo že bych mohl zkontrolovat datum spotřeby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 gumu mam v baglu... taky se podivam na expiraci... Kdyz vidim tvoji pazouru na fotkach, zacina mi dochazet proc musis nosit gumu v baglu a ne jako normalni clovek kterymu se vejde do penezenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Kdyz vidim tvoji pazouru na fotkach, zacina mi dochazet proc musis nosit gumu v baglu a ne jako normalni clovek kterymu se vejde do penezenky Ty vole :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Kdyz vidim tvoji pazouru na fotkach, zacina mi dochazet proc musis nosit gumu v baglu a ne jako normalni clovek kterymu se vejde do penezenky uplne to vidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se