Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proč máš dvě zavírací kudly? Každá umí něco jiného..?

Mikov je o 1cm kratší a má navíc malý nožíček a hlavně je to pracant na horší práce, Vinox nechci tolik ničit..
  • Odpovědi 222
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tahle otázka mě vždycky pobaví " na co máš nůž". Nůž slouží k řezání... Například provázku, papíru, svačiny, zlomený nehet a k spoustě jiných praktických čiností. Já u sebe většinou nosím jeden až tři různé nože.

Odesláno (upraveno)

Koukám že nožička od brýlí by potřebovala už trochu srovnat. Posted Image

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Edit: nosím to v buzitašce přes rameno nebo v tašce s laptopem.

Edit2: nůž je na otvírání obalů, abych je nemusel rvát zubama, šroubování šroubků, odřezávání cedulek z oblečení a další činnosti u kterých bych si mohl zlomit nehet nebo si jinak ublížít Posted Image

Upraveno uživatelem Dee
Odesláno

Šmarja,na co máte všichni ty nože???A ještě by mě zajímalo,v čem tohle všechno přenášíte?Batohy,brašny,aktovky?To je možná na další téma:-))

Já si s ním třeba dost často krájím pomeranč. Mám ho v kapse, ale někdy mě štvě, že mě táhne gatě dolů. Ale tři nože a ještě multikleště, to je hardcore. Já myslel, že je to co máš u sebe po kapsách a ne v nůši.
Odesláno

Mám pořád u sebe koženou brašnu... V kalhotách mám jeden nůž a v brašně zbytek.. Jinak není problém je mít na opasku v pouzdře.. A taky mužu říct, že to není zbytečnost, už kolikrát mi to pomohlo v nehezkých situacích (alá MacGyver)...

Odesláno

Já vám to neberu,pro mě za mě si noste i bazuku,ale já teda nůž celých 31 let nepotřeboval a když ano,vždy jsem si poradil jinak,ale když jsem ho potřeboval,tak to bylo jen vyjímečně.

Odesláno

Já vám to neberu,pro mě za mě si noste i bazuku,ale já teda nůž celých 31 let nepotřeboval a když ano,vždy jsem si poradil jinak,ale když jsem ho potřeboval,tak to bylo jen vyjímečně.

Však nám neber, že máme kudlu, my ti zas neberem, že máš hafany. To je fér ne?
Odesláno

Však nám neber, že máme kudlu, my ti zas neberem, že máš hafany. To je fér ne?

V podstate by se dalo rict,ze to je velikym obloukem to same,ale budiz a hlavne,ja to nemyslel nijak zle,nebo vysmesne,protoze u sebe nosim taky spoustu veci,ktere by vam prisli treba k nicemu.ale me opravdu zajimalo,na co ty noze pouzivate,protoze ja potrebuju nuz (kdyz jsem v situaci kde neni po ruce) tak 1x za 5 let.jinak nuz pouzivam bezne,ale tam,kde je bezne po ruce.takze moje otazka byla myslena ve vsi pocestnosti a se zajmem,na co presne se takovy nuz muze hodit...a na pomerance a jine bezne veci mam ja osobne vzdy bezne po ruce bezne noze.takze k otazce vlastne i patri,jestli se opravdu tak casto dostavate do prekernich situaci,nebo je to hlavne takova zaliba,na ktere neni samozrejme nic spatneho.

ja u sebe porad treba nosim paratka na zuby,klesticky na nehty,sluchatka,klice,mobil,penezenku atd.

Odesláno (upraveno)

Jestli tyhle krámy taháte po kapsách,tak teda potěš,to musí bejt pohled

co povídáš - peněženku a mobil a klíče má snad každý... a sem tam nějaký ten nůž a zapalovač, to už není zase tolik, co říkáš ...?

:rolleyes:

(Edit: opět opravy překlepů)

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno

Tahle otázka mě vždycky pobaví " na co máš nůž". Nůž slouží k řezání... Například provázku, papíru, svačiny, zlomený nehet a k spoustě jiných praktických čiností. Já u sebe většinou nosím jeden až tři různé nože.

já bych se spíš zeptal každého, kdo nemá nůž, "kde máš nůž" - ale 3 nože, no nevím nevím

B)

Odesláno

Pokud sedis cely den nekde v kancelari, tak ho nejspis fakt nepotrebujes. Ja ho treba vyuzivam nekolikrat denne, protoze od rana do vecera jsem "venku".
Odesláno

Pokud sedis cely den nekde v kancelari, tak ho nejspis fakt nepotrebujes. Ja ho treba vyuzivam nekolikrat denne, protoze od rana do vecera jsem "venku".

V kancelari opravdu nesedim,ani nikde jinde,jsem porad v pohybu a nuz fakt potrebuju 1x za 5 let:-).a na co ho teda kazdy den pouzivas?na to se tu celou dobu ptam,at se muzu inspirovat,ale kazdy zatim pise,ze me nechape,ze sedim v kanclu atd.,ale konlretni odpoved na co presne ho kazdy den pouzivate,to porad nevim:-).a mazani chleba a podobne veci,kdy ma kazdy nuz po ruce do toho nepocitam,takze prave chci vedet,na co ho pouzivate:-).

Odesláno

co povídáš - peněženku a mobil a klíče má snad každý... a sem tam nějaký ten nůž a zapalovač, to už není zase tolik, co říkáš ...?

:rolleyes:

No to asi ma,nicmene narvany v kapse u kalhot to je tragedie,ostatne jako 99% ceskych buranu

(Edit: opět opravy překlepů)

Odesláno

spiderer-sorry,ale narvana penezenka a mobil v kapse vypada hrozne.A treba v Praze to asi mate lepsi,ale kdyz se podivas nekde v mensim meste na chlapy,v cem lezou do mesta,tak te nemuze napadnout jinej vyraz nez burani.Konkretne ted je spica el.cigaro poveseny na krku,k tomu oranzovy,kostkovany kratasy po kotniky od vietnamcu a narvany kapsy retkama,tabakem a tlustou penezenkou:-))

Odesláno

panegde - mobil tloustka 8mm, penezenka 11mm - ani nepoznas ze mam tyhle veci u sebe. Kazdopadne pokud obcas vidim borce co ma takovou tu cisnickou srajtofli v kapse tak se musim smat - ale jak pisu, ne vzdy to musi vypadat spatne a u me teda ani nemuze no :D

Odesláno

Tak pokud člověk nosí ty gay upnutý kalhoty co jsou ted v módě tak to blbě vypadá. Pokud nosíš normální kaťata tak o tom ani nevíš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...