Marfael Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Typicka ceska vec,penezenka v zadni kapse a co ja vidim,je jedno,jestli ma 10mm ,nebo 20,videt to proste jde,pokud nekdo z chlapu na tom nenosi saty:-),takze videt v kapse jde kazda penezenka.ale nosit nejakou buztasku je taky divne,batoh jeste blbejsi,tak kde to mame nosit...zenake maji kabelku a hotovo,ale v cem to ma nosit chlap...ja jeste neprisel na nic,aby to nevypadalo blbe,nebo teplousky,nebo buransky.poradte,v cem nosite penezenky a klice a tyhle veci,kdyz to nechcete mit po kapsach? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Typicka ceska vec,penezenka v zadni kapse a co ja vidim,je jedno,jestli ma 10mm ,nebo 20,videt to proste jde,pokud nekdo z chlapu na tom nenosi saty:-),takze videt v kapse jde kazda penezenka.ale nosit nejakou buztasku je taky divne,batoh jeste blbejsi,tak kde to mame nosit...zenake maji kabelku a hotovo,ale v cem to ma nosit chlap...ja jeste neprisel na nic,aby to nevypadalo blbe,nebo teplousky,nebo buransky.poradte,v cem nosite penezenky a klice a tyhle veci,kdyz to nechcete mit po kapsach? Já většinu menších věcí přesunul do organizeru od maxpeditionu. Mohu doporučit. Sice to lehce vypadá jak buzertaška, ale když jdu se ženou tak jí to vždycky dám do její kabelky a je to))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 panegde - mobil tloustka 8mm, penezenka 11mm - ani nepoznas ze mam tyhle veci u sebe. Kazdopadne pokud obcas vidim borce co ma takovou tu cisnickou srajtofli v kapse tak se musim smat - ale jak pisu, ne vzdy to musi vypadat spatne a u me teda ani nemuze no Hele, Michale, a kam to schováváš třeba u bazénu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Hele, Michale, a kam to schováváš třeba u bazénu? Napadá mě jediný místo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 tak, chlap nemá jen kalhoty, že ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 spiderer-sorry,ale narvana penezenka a mobil v kapse vypada hrozne.A treba v Praze to asi mate lepsi,ale kdyz se podivas nekde v mensim meste na chlapy,v cem lezou do mesta,tak te nemuze napadnout jinej vyraz nez burani.Konkretne ted je spica el.cigaro poveseny na krku,k tomu oranzovy,kostkovany kratasy po kotniky od vietnamcu a narvany kapsy retkama,tabakem a tlustou penezenkou:-)) ty vado - nech brouka žít....! ať si to každý nosí jak chce taky nervu všechno do kapes u kalhot, jsou i jiné kapsy, ale proč hned takové hodnocení, že je někdo buran? zajeď si např. do Londýna, nebo do Rotterdamu, jaké maškary tam chodí a nikdo nic neřeší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 ty vado - nech brouka žít....! ať si to každý nosí jak chce taky nervu všechno do kapes u kalhot, jsou i jiné kapsy, ale proč hned takové hodnocení, že je někdo buran? zajeď si např. do Londýna, nebo do Rotterdamu, jaké maškary tam chodí a nikdo nic neřeší... Moje řeč, posuzovat člověka, podle toho jak se strojí, nebo zda-li nosí peněženku narvanou na zadku, popř. ho i nazývat buranem je pěknej blábol, sorry panedge, ale musel jsem Znám hodně férových pohodových lidí, kteří vypadájí jak tutani, a taky hodně vymazlenejch nastrojenejch podvodníků a blbečků celkově" Prostě podle mě hadry nedělaj člověka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bolthorn Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 V kancelari opravdu nesedim,ani nikde jinde,jsem porad v pohybu a nuz fakt potrebuju 1x za 5 let:-).a na co ho teda kazdy den pouzivas?na to se tu celou dobu ptam,at se muzu inspirovat,ale kazdy zatim pise,ze me nechape,ze sedim v kanclu atd.,ale konlretni odpoved na co presne ho kazdy den pouzivate,to porad nevim:-).a mazani chleba a podobne veci,kdy ma kazdy nuz po ruce do toho nepocitam,takze prave chci vedet,na co ho pouzivate:-). Pro mě je nůž nezbytností.. Mimo jiných aktivit mám na starosti i správu několika bytových domů, takže každou chvilku musím někde něco řešit, a při takové práci se nůž hodí.. Např. když je potřeba něco provizorně opravit, dostat se někam k pojistkám, dotáhnout nějaký šroubek, odizolovat drátek,atd. atd. Pak sem tam dozoruji při nějaké stavební činnosti, tak to i na stavbě se takový nástroj hodí.. V běžném životě pak nůž používám na různé otevírání obalů, přeřezávání provázků,.. Dokonce občas, když si zajdu někam do OC na oběd, kde mají plastové talíře a příbory, tak si krájím maso svým nožem, protože s plastovým je to děs něco krájet.. UZI nůž nosím pořád v kapse u kalhot, a ten mám hlavně pro účely sebeobrany, sem tam mám u sebe větší obnos peněz a má tělesná schránka není vhodná k boji.. A víte jaká je dnes doba.. A vůbec, každý správný muž, má u sebe nůž :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Neposuzuju lidi podle obleceni,klidek,jen pisu co se mi nelibi a jinak ja nosim veci v tasce.I kudlu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Moje řeč, posuzovat člověka, podle toho jak se strojí, nebo zda-li nosí peněženku narvanou na zadku, popř. ho i nazývat buranem je pěknej blábol, sorry panedge, ale musel jsem Znám hodně férových pohodových lidí, kteří vypadájí jak tutani, a taky hodně vymazlenejch nastrojenejch podvodníků a blbečků celkově" Prostě podle mě hadry nedělaj člověka svět chce být klamán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 mobil v kapsičce u košile, prupisku taky, kudlu a flashky v tašce, klíče v kapse, peněženku mám momentálně vedle v kanclu v šupliku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 ....a na co ho teda kazdy den pouzivas? Takže dneska: otevírání obálky cenného psaní (ano, jde to i zubama), krájení grilovaného kuřete na oběd (ano jde to i plastovým nožem), odšroubování 4 malých křížových šroubků a jejich našroubování zpět (ano, kdybych měl já nebo někdo další u sebe šroubovák, nepotřeboval bych nůž) a sundání samolepících pečetí (ano, kdybych si nestříhal nehty, nejspíš bych to nějak seškrábl taky). Víc si toho nevzpomínám..... V kancelari opravdu nesedim,ani nikde jinde.........a mazani chleba a podobne veci,kdy ma kazdy nuz po ruce do toho nepocitam Počkej a kdybych ho neměl u sebe, tak kde se mi po té ruce vezme? Když nesedím v kanceláři, ani nikde jinde, ale jsem třeba celý den na cestách? .....ja nosim veci v tasce. Do dneška jsem nevěděl že jsem buran jako 99% čechů, dík že jsi mi otevřel oči Protože tento nosí věci v tašce, tak to nejspíš, narozdíl ode mne, žádný buran nebude už v tom mám jasno...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Takže dneska: otevírání obálky cenného psaní (ano, jde to i zubama), krájení grilovaného kuřete na oběd (ano jde to i plastovým nožem), odšroubování 4 malých křížových šroubků a jejich našroubování zpět (ano, kdybych měl já nebo někdo další u sebe šroubovák, nepotřeboval bych nůž) a sundání samolepících pečetí (ano, kdybych si nestříhal nehty, nejspíš bych to nějak seškrábl taky). Víc si toho nevzpomínám..... Počkej a kdybych ho neměl u sebe, tak kde se mi po té ruce vezme? Když nesedím v kanceláři, ani nikde jinde, ale jsem třeba celý den na cestách? Hele,proč prostě nenapíšeš,že to je hlavně záliba,která se ale občas někdy opravdu hodí:-)? Otevírání obálky--mám za 2 sekundy rukama,netřeba nože... Krájení kuřete--to obědváš kde,že tam nemáte normální příbory?:-) Šroubování--dejme tomu,ale předpokládám,že nešroubuješ každý den:-) Pečetě--nehty si stříhám skoro obden (kvůli kytaře) a nedělá mi problém odlepit i dálničku To co tím chci říct,že u většiny věcí se lze v klidu obejít bez nože,když to nemám jako zálibu,nebo něco,co se mi líbí a prostě to chci mít.Takže mám pravdu,že nože se ti prostě líbí (jako třeba hodinky,prostě fajn doplněk) a občas se ti prostě i hodí?Nebo je to pro tebe prostě nevyhnutelná pomůcka,bez které by ses prostě neobešel? A netřeba psát útočným tónem:-).Já prostě nůž nepotřebuju a zajímá mě,k čemu ho jiní potřebují,to je celé:-).Ty s sebou jistě zase netaháš párátka na zuby,panthenol atd. :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Nevím jestli je to záliba, protože mám jeden a ten samý už asi 6 let a po dalším nijak netoužím. Ale nebaví mně to dál řešit, takže samozřejmě máš ve všem pravdu a tím tady končím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Protože tento nosí věci v tašce, tak to nejspíš, narozdíl ode mne, žádný buran nebude Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co blbneš, to je frajer na druhou...má dvě tašky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 sect-tak na vytahaný kapsy u kalhot a k tomu IWC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 mobil v kapsičce u košile, prupisku taky, kudlu a flashky v tašce, klíče v kapse, peněženku mám momentálně vedle v kanclu v šupliku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. kudlu mame rovnaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) UZI nůž nosím pořád v kapse u kalhot, a ten mám hlavně pro účely sebeobrany Edit - když vás tak sleduji, tak bych se s valnou většinou opravdu nechtěl setkat, nože, pistole, revolvery, pušky, samopaly, teleskopy, bojoví psy, no potěš pánbůh. Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Edit - když vás tak sleduji, tak bych se s valnou většinou opravdu nechtěl setkat, nože, pistole, revolvery, pušky, samopaly, teleskopy, bojoví psy, no potěš pánbůh.Já nosím ńavíc často i tohle.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak nůž je na obranu asi ta nejnevhodnější věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Neposuzuju lidi podle obleceni,klidek,jen pisu co se mi nelibi a jinak ja nosim veci v tasce.I kudlu:-) Tak to pak jo, já totiž nosím taky šrajtofli na zadku Jinak se tady rozebírala kudla, vůbec si bez ní každodenní život nedokážu představit, ba naopak už nestačila ani multifunkční Švýcarka, tak jsem si musel pořídit multifunkční kleště" Jo a taky sluchátka, bez těch to prostě taky nejde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se