Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsechny tady ve foru a predem dekuji za rady ktere mi date.

Chci si koupit hodinky budou me prvni nejake slusne nikdy jsem si na ne nepotrpel.Ale jak jde cas rikam si ze bych mel nejake mit.

Tudiz bych chtel nejake pekne reprezentativni ,kvalitni.Vubec se v tom nevyznam tak Vas prosim o pomoc.

Libi se mi hodinky ve stylu co dela Rado nebo Raymond Weil ale takove penize kolik stoji neni v mojich silach za ne dat.Takze timto vas prosim o pomoc.

Radte Radte Radte

Odesláno
no tak budes muset dat rozpocet nebo se nepohneme z mista :)

omlouvam se nejak mi to vypadlo.

v momentalni situaci bych tak max 5000 pokud je to realne.

jeste jen pro upresneni nemusi to bejt tady v cechach klidne zahranici a kdyz by byly nejake zanovni v super stavu za super cenu taky bych premejslel.

Odesláno (upraveno)

Obávám se, že Tě tady brzo někdo pořádně sejme - ne za rozpočet, ale kvůli tomu, že je nejdřív potřeba udělat domácí úkoly :-)))))

Chceš oblekové, pilotní, nebo potápěčské hodinky? Na každodenní nošení nebo jen na občas? Chceš obyč hodinky nebo chronograf (stopky)? Chceš quartz nebo mechanický strojek?

Hledání odpovědí na tyhle otázky je dobré zahájit tady:

http://www.chronomag.cz/clanek/2004-12-02/strojky.html

http://www.chronomag.cz/clanek/2004-12-06/materialy.html

A vůbec v celé rubrice Začínajícím.

Upraveno uživatelem jjj
Odesláno

Forum jsem prosel,

članky tak nejak taky ale moc moudrej z toho nejsem,protoze se v tom opravdu nevyznam, v tomhle sem jak zenska co ma koupit nejakou elktroniku.

Vim ze bych chtel čiste hodinky nic umet nemusi,chci aby se hodily jak k obleku,tak na bezne noseni,jestli autmoty,nebo mechanicke?nevim,v tomto smeru si neumim udelat obrazek co je pro mne lepsi.

Nevim ani jakou znacku volit,protoze znam tak max Seiko,Casio,Citizen a takove ty klasicke provarene znacky (prim,adidas,diesel.....atak podobne)

ale tech znacek,a urcite kvalitnich co se neprodavaji u nas je urcite hodne.Proto se obracim na toto forum s prosbou o pomoc protze jsem totalni LAMA v tomto.

Kdybych si mel vybrat telefon tak v tom mam uplne jasno,nebo tv,nebo notebook,ale toto je pro me spaneslka vesnice.

tak se prosim nezlobte

Odesláno
Forum jsem prosel,

članky tak nejak taky ale moc moudrej z toho nejsem,protoze se v tom opravdu nevyznam, v tomhle sem jak zenska co ma koupit nejakou elktroniku.

Vim ze bych chtel čiste hodinky nic umet nemusi,chci aby se hodily jak k obleku,tak na bezne noseni,jestli autmoty,nebo mechanicke?nevim,v tomto smeru si neumim udelat obrazek co je pro mne lepsi.

Nevim ani jakou znacku volit,protoze znam tak max Seiko,Casio,Citizen a takove ty klasicke provarene znacky (prim,adidas,diesel.....atak podobne)

ale tech znacek,a urcite kvalitnich co se neprodavaji u nas je urcite hodne.Proto se obracim na toto forum s prosbou o pomoc protze jsem totalni LAMA v tomto.

Kdybych si mel vybrat telefon tak v tom mam uplne jasno,nebo tv,nebo notebook,ale toto je pro me spaneslka vesnice.

tak se prosim nezlobte

Rozumím, prostě potřebuješ cenově dostupné univerzální hodinky. Pak jednoznačně doporučuju SpeedBird III

Prodej http://www.timefactors.com

Recenze: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=17025

Přpadně Seiko Spirit, nebo Seiko Alpinist

Odesláno

Moc jsi svoje požadavky neupřesnil proto doporučím něco co si myslím že by tě mohlo uspokojit.

Certina DS Podium Big Size

Průměr pouzda: 40mm

Výška pouzdra: 9,5mm

Šířka pásku: 20mm

Hmotnost: 75,6g

Sklo: Safírové

BARVA CIFERNÍKU: Černá

DATUM: Ano

FUNKCE: Fluorescenční vrstva

PÁSEK/TAH: kožený

POHON: Baterie(quartz)

POUZDRO/PLÁŠŤ: Nerezová Ocel

VODOTĚSNOST: 100M

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
jeste jen doplnim nemusi mit klasicky tvar mohou byt i hranate,ci jine

Hodinek jsou tisíce, projdi to tu nebo net , vyber pár modelů co se ti líbí , hoď je do tohoto vlákna a někdo se k nim určitě vyjádří případně doporučí podobné.

Odesláno

Když ono tohle fórum je zaměřené hlavně na klasické hodinky, většina členů se tady tak nějak motá v kruhu a tak je docela obtížné v sobě potlačit to vnitřní přesvědčení a "snížit se" k nějakým levným, spíš módním hodinkám. Nejspíš ti tady bude nabízeno něco jiného, než hledáš.

Zkus nespěchat a v klidu vybírat. Uvidíš, že s přibývajícími informacemi se bude tvůj výběr měnit.

Odesláno
Jak jsou na tom hodinky Police?

hodně se mi libi tyto

http://ceasuridemana.ro/pictures/police-wa...sb-02_12287.jpg

No nevím, tohle se mě teda vůbec nelíbí. Nehledě na to, že Police je jen módní značka. Zkus se mrknout třeba na nějaké Certiny, nebo Tissoty v quartzu. V quartzu se dají sehnat i nějaké pěkné švýcary Zodiac. Pokud chceš mechanické tak třeba Seika či nějaké ruské. Těžko se dá takto radit. Musíš si vybrat podle toho co se líbí tobě. Nosit je budeš ty ;)

Odesláno
No nevím, tohle se mě teda vůbec nelíbí. Nehledě na to, že Police je jen módní značka. Zkus se mrknout třeba na nějaké Certiny, nebo Tissoty v quartzu. V quartzu se dají sehnat i nějaké pěkné švýcary Zodiac. Pokud chceš mechanické tak třeba Seika či nějaké ruské. Těžko se dá takto radit. Musíš si vybrat podle toho co se líbí tobě. Nosit je budeš ty ;)

Quartzove Certiny jsem mu nabizel hned na zacatku a asi mu nejsou po chuti :( A pritom me se libi :D

Odesláno
Quartzove Certiny jsem mu nabizel hned na zacatku a asi mu nejsou po chuti :( A pritom me se libi :D

Ja jsem se jen k tem Certinam nevyjadril ,,,docela mne zaujali.Koukam jeste po dalsich hodinkach.Kazdopadne hazte klidne dalsi navrhy ,,,,hodne si jich cenim,protoze kazda rada dobra

Ty Festiny co jsou v Bazaru se mi moc nezamlouvaj,,

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...