Přejít na obsah

Čínská značka Alpha

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 378
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Kamil
Odesláno
  Foundryman napsal:
Luneta připomíná svícny v krematoriu - tekovej rakvovej design :)

Přesně! Ještě k tomu mít nabalzamovanýho kmotra a truchlící sicilskou rodinu.:)

• po měsíci...
Odesláno

Díky za tip, já jsem si taky jedny vybral a objednal. Číňan mi obratem napsal, že ČR je pro něj vysoce riziková země a jestli mi to nemá raději poslat EMS než běžnou poštou. Prý se v Česku skoro všechny zásilky ztratí. Jak to přišlo vám? Doporučeně poštou nebo nebo EMS-kou?

Odesláno
  dubraro napsal:
Díky za tip, já jsem si taky jedny vybral a objednal. Číňan mi obratem napsal, že ČR je pro něj vysoce riziková země a jestli mi to nemá raději poslat EMS než běžnou poštou. Prý se v Česku skoro všechny zásilky ztratí. Jak to přišlo vám? Doporučeně poštou nebo nebo EMS-kou?

Kdyt to jde, tak si veci nechavam posilat EMS. Zas tak drazsi to neni a treba z Japonska mi jde zasilka 3 dny.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Takže hodinky přišly v pořádku normální poštou. Vypadají líp než jsem čekal a mají více funkcí než je popisováno na webu. Viz vlákno "Pochlubte se novými přírůstky".

• po měsíci...
Odesláno

Většina jich má bohužel docela pouťový design... Nebránil bych se jim (přece jenom zkušenosti s kvalitou jsou dobré), ale ten design... ten design... ale chápu to, jsou určené pro čínský trh a tam asi mají takový vkus.

• po 2 týdnech...
Odesláno

dubraro napsal:
  ErikR napsal:
Niektoré vyzerajú celkom fajn,ale nevidím tam ten známy nápis MADE IN CHINA?

Asi už pochopili, že ten jim zákazníky nezíská.

Číňani se rychle učí.

Některý Alphy jsou střízlivý,ale bral bych je jen s tím- Made in China

Odesláno

Ono by to možná ani nebylo úplně přesné. Alpha je firma z Hong-Kongu. Přesto, že se Hong-Kong stal oficiálně součástí Číny, tak označení Made in China (neřku-li Made in R.O.C.) tamní výrobci nepoužívají.

• po měsících...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...