tmoris Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 (upraveno) prave jsem si precetl o ponoplayeru a tohle zni jako neco, co bych si chtel koupit, bohuzel zatim neposilaj do Evropy, takze bych musel pouzit treba shipito.. co na to mistni odbornici? edit: ted me tak napada, tohle je ale primarne o pouzivani flac formatu a ne o tom prehravaci ne? Upraveno 17. října 2014 uživatelem tmoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 Neil Young zaslouží respekt, že popularizuje myšlenku "kupujte/poslouchejte muziku v kvalitě na hony vzdálené většině toho, co má průměrný posluchač v mobilu (128 kbps atd) "Samotný přehrávač bych si nekoupil, nelíbí se mi design, kvůli tvaru to nestrčím do kapsy, a hardwarově/softwarově to nebude nic revolučního jak se kasají na webu.XLR výstup OK, budiž, pro někoho to může být důvod preferovat pono před jinými hirez-playery...Ale jak říkám, jen houšť a větší kapky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 (upraveno) Pono bude používat převodník Sabre ESS ES9018MMůj DX90 používá dva (na každý kanál jeden) převodníky Sabre ESS ES9018K2Mco bychom za ty hodnoty (THD 0,0015%, odstup signál/šum -119 dB) před lety dali že :-)http://www.ibasso.com/products-detail.php?id=182 Jo a songy koupené na ponowebu bude samozřejmě možné přehrát i na jiných strojích (žádná DRM ochrana) Upraveno 17. října 2014 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 jasny, takze pono nema extra smysl porizovat, lze cokoliv jinyho co umi flac. chci to resit uz davno a porad jsem to tak nejak odkladal a niel me ted tim svym videem tak nakopnul, ze to chci dokoncit.. poridit dx90 nebo fiio x5 nebo .. ? jaky sluchatka k tomu poridit? jaky kabel mezi ten prehravac a vstup v aute? da se to rozumne pouzivat jako prehravac do domaciho repro ozvuceni mistnosti? co k tomu za microsd kartu, je to fuk nebo tam zalezi na te rychlosti te karty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2014 FiiO X5 jsem neslyšel, ale nedávno toto dilema mezi iBasso a FiiO někdo řešil ve vedlejším vlákně a nakonec vzal X5 - určitě k plné spokojenosti Nevím už čím jezdíš, ale v Mondeu jsem si nechal starý iPod Classic, protože iBasso přes USB kabel nekomunikuje s palubním systémem. Jasně, dá se to řešit z linkového výstupu, ale nulový komfort, blbé ovládání za jízdy ... Jako zdroj do klasické sestavy to jde použít bez problémů, dělá se hafo kabelů jack / cinche,DX90 se navíc dá připojit k PC jako externí DAC karty mám obyčejné 64 GB micro SDXC, s rychlostí problém nebyl ani u hirez souborů s vysokým datovým tokem a nejlepší otázka nakonec: jaká sluchátka k tomu pořídit :-) za sebe mohu doporučit, co znám: Denon AH-D2000, NAD Viso HP50, Westone 4R, Hifiman RE400, Phonak Audeo PFE...pokud se nechceš paralyzovat výběrem z nepřeberného množství stovek modelů, mrkni na wall of fame, v každé kategorii jich je tam "jen" pět, to už ten výběr urychlí :-)))a Tyll Herstens není žádný nazdárek kecálista, i když tak možná vypadá http://www.innerfidelity.com/content/innerfidelitys-wall-fame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 u toho ibassu na webu pisou, ze tam jsou 2 mono vystupy. to jako potrebuju sluchatka se dvema jacky? co se tyka sluchatek, tak jsem nasel tebou zminovane druhe vlakno, tak napisu do nej, at netristim diskuzi.. dekuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 iBasso DX90 má dual mono konstrukci, t.j. separátní zpracování signálů v levém a pravém kanáluvýstup je samozřejmě normální stereo - dole jedna zdířka na sluchátka, druhá linkový výstup (standardní jack 3,5 mm) a nahoře je digitální koaxiální výstup, kdybys z toho chtěl krmit externí DAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 supr, mam vybrano, tak uz jen sluchadla vedle diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Jeden znamy nemohl pochopit, proc strkam penize do tlustych kabelu, velkych zesilovacu a skaredych beden (jeho slova). Pustil jsem mu Audioslave. Pochopil... http://youtu.be/UEOx8e8HueA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 ktore su tie skarede bedne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Momentalne jen totohttp://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/reprososutavy-regalove/795-kef-r300.html Snad se jednoho dne propracuju k temto mene skaredym :-)http://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/reprosoustavy-podlahove/649-kef-blade.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 su krasne!!! ja som mal este koncom 80 rokov KEF velke boxy, a aj Spendor a ine anglicke pokusy,vtedy som pocuval viac komornu akustiku, ale kedze teraz som prevazne na jazzrock az rock, tak som presiel na americke repraky ( sice nepatria do kralovskeho dvora ale?)takze Harman co. Infinity 9.2JBLAltec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 čau chlapci, dodělávám barák a chtěl bych poradit nějaký fajn systém do obyvacího prostoru... prostor je obdélník cca 35m2 televize na kratší stěně, posezení v prostoru před ní....počítám se systémem 2.1 - nechcu všude po pokoji repro.... ideálně bych chtěl něco nenápadného, ale luxusně fungujícího... takže bych chtěl poradit: repro, zesilovač, receiver, TV a gramofon... na kavárnách používám systém acoustimass od Bose a je to fajn, jen nevím co v rodinném domě no.... u toho Bose jsem koukal na Bose Lifestyle 235V, který je cca 76tis, což je také strop bez gramofonu a TV.... poradíte?? Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 ach to je pekny ukol? takze nejake male repro plus subwoofer?alebo nejake podlahove pekne stylove bedne, vhodne aj ako moderny doplnok?neviem, do akej miery si narocny na zvuk a desing, ale:to Bose je fajn a kavarne, obchode a podobne ( aj v aute sa da?), ale domov by som to neriesil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 no právě, že pořádně nevím.... ale máš pravud, že sub plus 2 repro... klidne i jako moderni doplnek, protoze prostor bude velmi malo zarizen nabytkem, dominanta pokoje je 5ti metrove okno do zahrady a krb.... jinak audiofil nejsem... v autě mám Bose a je to asi vrchol co jsem měl kdy možnost slyšet, takže cokoli nad tím, pro mě bude kvalitnější....díky... D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 btw. pokud budou pěkné podlahové - proč ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Rozpocet je 76 tisic celkem na zesilovac plus bedny nebo 76 na zesilovac plus 76 na bedny?Chces poslouchat muziku a nechces to komplikovat domacim kinem ze ne?Nevidim tam cd prehravac - to budes poslouchat jen z telky a z gramofonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Jo a jak moc je tolerantni tvoje lepsi polovicka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 no... co se týká hodinek, tak už tolerantní je co se týká uziky zatím nevím... primárně to chci na poslech muziky, ale asi by bylo OK, když si pustím TV, abych mohl pustit zvuk z TV do této soustavy... rozpočet dejme tomu 80 za zesilovač s bednama.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 A jaky mas CDplayer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se