Jump to content

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Recommended Posts

TO NIGHinGALE:

taková sbírka cd je úctyhodná, já se ted ráda vracím právě k černým deskám, ta kvalita zvuku se nedá s cédéčkem srovnat. Trochu mne mrzí, že se dost obchodníků snaží na na mode vinylu vydělat

To by těch Alin muselo bejt pěkná řádka, aby sis tu hračku pořídil :).

Kuzma je vynikající, tangenciální ramínko je velká paráda, jsem si právě dneska dělali doma srandu, jaká by byla nádhera bydlet pod mostem s takovým gramofonem.....

Ty starý gramofony HIS MASTER´S jsou opravdu jen na dekoraci do pěknýho bytu, mít na tom jednu desku s Radeckýho pochodem a semtam to pustit návštěvě. a neustále leš-***, aby na tom prach neležel....

Edited by Alina

Někdy v roce 2000 jsem dostal starel gramec Dual - poloautomat a trochu ho upravil, mechaniku vyhodil, trafo odrušil, přidal šutr do ložiska, a nakonec starou Shurku vyhodil a Ortofonem ho oblažil. Ve Stereu vyšla docela pěkná knížečka na seřízení gramce a byla docela sranda to poštelovat, nakonec mě to laborování bavilo víc než poslech. Pak přišla etapa Nakamichiho.

Já mám základní model gramofonu Pro-ject Debut III a hraje to super. Hlásím se do klubu ;) .

Si myslím, že to hraje krásně, Pro-ject je opravdu seriózní výrobce, kterej myslí i na člověka, kterej nechce investovat desetitisíce a jde mu o kvalitu.

Když se sežene dobrá přenoska, slušnej předzesilovač, zesilovač, je to za pár peněz muziky...... až hanba :)

Nejkrásnější gramofon je stejně něco na způsob "his master´s voice". Až potkám v bazaru zachovalý, koupím si ho jako dekoraci do obýváku.

Tady máš jeden, ale bez trouby - http://aukro.cz/item685911878_stary_gramof...er_s_voice.html

A k němu rovnou album desek - http://aukro.cz/item684203186_his_master_voice.html

Tady máš jeden, ale bez trouby

ten troubu nepotřebuje - vyluzuje zvuky dveřma :)

taky tu jeden mám - poslouchám na něm Hurvínka (jedna jehla na jednu desku) :D

To vypadá, jak malá psí rakvička :)

Je to docela dekorativní, ale bez trouby se návštěvy budou ptát, co to máš v obýváku za mauzoleum

taky se "hlásím do klubu"

gramo NAD "made in Litovel" s přenoskou Ortofon - velmi velmi velmi málo hraný :-( nejsou lidi

Nemáš desky nebo čas, Nebo obojí?

Edited by Alina