Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je pravda,ze IWC fotogenicke nejsou....obednal jsem Aquatimery,aniz bych je kdy zive videl a to co prislo,bylo obrovske prekvapeni,krabickou pocinaje,antireflexem konce.Jeste jeden postreh,ktery jsem u jinych hodinek nemel.Za pul roku,pokazde kdyz je vyndam,jsou hezci a hezci.Chtel jsem je uz nekolikrat prodat-kvuli velikosti-vzdycky jsem je vyndal z krabky, nasadil na ruku a bylo po prodeji.

Odesláno

Co si myslíte o porovnání starý x nový aquatimer? Nebyl ten starý hezčí? Všechno - myšleno včetně otočné lunety - pěkně pod jedním safírem + u chronographu korunka na otáčení lunety ve spínači. To se mi děsně líbí.

Odesláno
Je pravda,ze IWC fotogenicke nejsou....obednal jsem Aquatimery,aniz bych je kdy zive videl a to co prislo,bylo obrovske prekvapeni,krabickou pocinaje,antireflexem konce.Jeste jeden postreh,ktery jsem u jinych hodinek nemel.Za pul roku,pokazde kdyz je vyndam,jsou hezci a hezci.Chtel jsem je uz nekolikrat prodat-kvuli velikosti-vzdycky jsem je vyndal z krabky, nasadil na ruku a bylo po prodeji.

V mem prispevku jsem mel samozrejme na mysli ty tvoje.... Jine jsem v pazourach nemel. Moc hezke - neprodavat.

Odesláno (upraveno)

IWC vnimam predovsetkym ako krala etamonterov. Paci sa mi na nich najviac to, ze sa im pletenie bica z hovna vo forme etamonterstva dari ovela lepsie a hlavne s ovela vacsou graciou nez konkurencii... (typicky B. ). Aj hodne stare a olezle IWC si pomerne slusne drzia cenu a su to proste hodinky ktore ti nikde hanbu neurobia a ked ta niekto zacne naburavat recami o tom ze ma vo svojich O&W za desatinu ceny tvojich IWC ten samy stroj tak vzdy mozes kontrovat recami o heavy modifikaciach (a u IWC ako u jednych z mala nebudes zase az tak moc klamat)...... IWC je pre mna taky Rolex, ovsem bez rolex strojku (co mi osobne ale zas az tak nevadi lebo mam ETY celkom rad)... jo a cca o stvrtinu lacnejsi :)

Upraveno uživatelem cali
Návštěvník YPO
Odesláno

... jediné iwc co bych chtěl, jsou tyto - bohužel nebo bohudík jsou mimo můj cenový rámec ...

Odesláno
A tak mají i svoje zajímavé kalibry.

Urcite ano to im nik neupiera ale tie su zas cenou v patricne inych vodach. IWC s inhouse ci bez je rozhodne kral etamonterov a ci je to pochvala ci urazka je uz vzdy len o guste toho ktoreho chronomaga :)

Odesláno
Co si myslíte o porovnání starý x nový aquatimer? Nebyl ten starý hezčí? Všechno - myšleno včetně otočné lunety - pěkně pod jedním safírem + u chronographu korunka na otáčení lunety ve spínači. To se mi děsně líbí.

Novou radu jem zive nevidel,ale za prednost stare bych uvedl- vnitrni lunetu s velkym safirem a skvelym antireflexem---ty hodinky jdou cele do nadherne modre barvy.IWC nosim tak tyden v mesici a odchylka je prakticky nemeritelna.Kombinace matneho pouzdra a lestenych doplnku a spinacu je take dokonala.Zkracovani a vymena tahu na kolickach je vyborny napad,vse je hotovo asi za 15 vterin a to se mi z chlastu klepou pazoury.Jedinou neprijemnost bych videl v matnem tahu,ktery se neda na vnitrni strane zapesti udrzet bez mikroskabancu-vylestit tahy umim,ale na hodinky s matovacem jsem si jeste netroufnul.Kdyby rozmer byl 47,mel bych na par let vystarano.,ale 44 Aquatimer vypada na kazdem skvele,jen na moji ruce jsou male.

Odesláno
Novou radu jem zive nevidel,ale za prednost stare bych uvedl- vnitrni lunetu s velkym safirem a skvelym antireflexem---ty hodinky jdou cele do nadherne modre barvy.IWC nosim tak tyden v mesici a odchylka je prakticky nemeritelna.Kombinace matneho pouzdra a lestenych doplnku a spinacu je take dokonala.Zkracovani a vymena tahu na kolickach je vyborny napad,vse je hotovo asi za 15 vterin a to se mi z chlastu klepou pazoury.Jedinou neprijemnost bych videl v matnem tahu,ktery se neda na vnitrni strane zapesti udrzet bez mikroskabancu-vylestit tahy umim,ale na hodinky s matovacem jsem si jeste netroufnul.Kdyby rozmer byl 47,mel bych na par let vystarano.,ale 44 Aquatimer vypada na kazdem skvele,jen na moji ruce jsou male.

Neprodávat! :) Jdi se mrknout na ty Mission Earth. Ručím za to, že Ti vyrazí dech.

Odesláno
Ingenieur je rada,kterou vetsina moc chvali.Me dost vadi ty ostre hrany na pouzdru---a take v nich nemuzu najit,jestli jsou spolecenske,oblekovky,neutralni nebo sportovni.Ale to dno je prekrasny.

Řekl bych, že podle dnešního chápání/vnímání (roz)řazení hodinek jsou uni. Všechno se to odvíjí od zvoleného řemenu/náramku. Píšu teď o těch černých. Když je vemu na kaučuku, je to jasný. Kůže je taky jasná a ten náramek je uni.

Odesláno
Řekl bych, že podle dnešního chápání/vnímání (roz)řazení hodinek jsou uni. Všechno se to odvíjí od zvoleného řemenu/náramku. Píšu teď o těch černých. Když je vemu na kaučuku, je to jasný. Kůže je taky jasná a ten náramek je uni.

Urcite mas recht.Ja se jeste tak daleko nedostal.Guma mi vydrzi na ruce tak den,kuzi nosim tak dva a stejne se vracim ke kovu.Ale nejspis je to tim,ze k mejm rozdrbanejm replayovejm hadrum sedi nejvic.Gumu si beru na sport a od te doby ,co jsem se vyprdnul na politiku,tak sako taham jen na pohrby kamosu z motorek.K mojemu kolotocarskemu stylu zivota izenyri na krokousovy proste nesedi.........a taky je jina moznost,ze tomu proste nerozumim :thumbsup_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
IWC vnimam predovsetkym ako krala etamonterov. Paci sa mi na nich najviac to, ze sa im pletenie bica z hovna vo forme etamonterstva dari ovela lepsie a hlavne s ovela vacsou graciou nez konkurencii...

Jestli mně něco na Tvých příspěvcích vadí, tak to je slovo etamontér. To mě nedá se říct vadí, to mě vysloveně sere. Beru to jako degradaci všech, kteří nejsou z té či oné příčiny schopni vyvinout vlastní kalibr. Přitom mají excelentní hodinky dotažené do posledního detailu, používají netradiční materiály pouzder anebo strojek upravují. Jako příklad uvedu BALL nebo v současné době hodně na fóru probíraný Tudor.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Myslím, že bych vůbec neměl vstupovat do diskuze, jednak jsem tady krátce a jednak jsem snad ani žádné IWC na vlastní oči neviděl. Nicméně, zatím snad opravdu nejkrásnější hodinky co jsem viděl na fotkách jsou tyto. Je na nich vidět opravdu kvalita....

post-5298-1247576760.jpg

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

to Phoenix - fyzické prouzkoumání Mission Earth Ti závidím, jaký mají číselník a dýnko, obrázky hodně zkreslují. Kde je měli ?

malý odkaz na Mission Earth

zdroj - http

://www.lacotedesmontres.com/actu/La-mo...ld-No_7110.htm

Edit - je to l.e., jen tak pro zajímavost, kolik stojí ?

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Tada
Odesláno

O používání ETA strojků v IWC jsem se bavil s prodejcem starých hodinek v Schaffhausenu (specializuje se na IWC, jak jinak :P ). Měl na ruce Portuguese a říkal něco v tom smyslu, že ty jsou dobré, protože mají IWC strojek, ale že takové Portuguese Chrono už by třeba nechtěl, protože to je ETA...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...