Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi pred týždňom som našiel tento web a odvtedy sem denne chodím ako nejaký závislák, študujem príspevky a učím sa. Viac ako 15 rokov nosím quartzové hodinky a stačí pár dní navštevovať tento web a výsledok je ten, že som si dnes vydražil na ebay automat... To je hrozné :-)

No až také hrozné to nie je, lebo ma tie hodinky stáli len 42 USD s poštovným - snáď to nebude veľký shit, chcem len vyskúšať či mi budú vyhovovať nequartzové hodinky.

• po měsíci...
Odesláno

rozpoviem vam pribeh ako som sa dostal k chronomagu :)

moje prve hodinky boli prim sport f1 - detske s takou formulou na ciferniku, ktore mi dal mamin exmanzel ked som mal asi 6 rokov, bohuzial padli za obet mojej zvedavosti :(

neskor som dostal nejake cinske quartz - nepamatam znacku, po ich exitovani nasledoval "digitalny vek" az do skoncenia strednej skoly.

potom prisli mobily a moja potreba vlastnit hodinky sla bokom. pokukoval som sice po vykladoch ale v mojich koncinach

sa daju kupit maximalne quartzove tissot, co nebolo to prave lieskove, pretoze uz davnejsie ma to tahalo k mechanikam, no zdali sa mi priserne drahe.

prisla dovolenka v bulharsku a tam som uvidel faky iwc ingenieur, za "bezkonkurencnu" cenu 30eur, o tej znacke som nemal dovtedy ani potuchy (poznal som akurat breitling alebo rolex), ale pacil sa mi dizajn, tak som ich zo zvedavosti kupil. na druhy den mi z ciferniku odpadli dva indexy :lol:

po navrate domov sa mi ziadalo nejake info o mojich "iwc" a google mi ukazal toto tu, pozierac casu, penazi a rozbijac vztahov :lol:

vysledok ani nie tyzdenneho surfovania: naordinoval som si v praci nadcasy za ucelom obstarania "startovnych" aviatorov, obchadzam zalozne a sliedim po primkach, zatial bohuzial bezuspesne a frajerka si pre istou zaobstarala macku...:)

Odesláno

Hezký příběh.Předpokládám že něco podobného by mohlo napsat hodně závisláků tady.Já mám to štěstí že že mě to potkalo celkem pozdě,tak už mě to nebude stát tolik peněz než půjdu do důchodu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...