Přejít na obsah

ORIS Divers Date

romco

Doporučené příspěvky

Návštěvník cecil

jsou velmi pěkné, moc se mi líbí tah hodinek, ale na moji ruku jak jsem si je asi před rokem zkoušel mi připadaji poněkud malé je to tím kompaktním designem..jinak ale výborné hodinky dobrá recenze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes mi prisla literatura tak som urobil este zopar obrazkov B)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Aby bolo jasno ja som tu totis dakde cital ze titan sa lahko poskriabe ...????Mne sa prave tie s cervenou stvrdhodinkou na lunete pacia o kusok viacej.

Moja pravde podobne nie posledna otazka je,kde si si ich pred kupou vyskusal,ja som z BA a mam pocit ze tu u nas ich nikto nepredava oprav ma ak sa milim.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 5 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Moc hezkej clanek dlouho o nich uvazuji jen jsem trochu konzerva a internetovej a nejsem v nem moc kovanej muzete mi poradit kde teda nejlepe v kamenenm kramu pro me nejlelepe mesta Viden Londyn Berlin Ljublana dekuji

Pokud by se nasel nekdo z Prahy kterej by mel trpelivost eventuelne mi poradit z internetovym nakupem budu rad dekuji

J.M muj tel. 608040450

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Díky za tuhle recenzi a fotky,které jsou nádherné,,tyhle hodinky si chci taky pořídit,,,líbi se mi jak značka,tak pouzdro,tak váha hodinek,barevné provedení,červený rotor,,nemůžu se na ně přestat dívat :speak_cool: Podle mě nejhezčí diversky-)

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po měsících...

..sice neskoro som sa dostal ku tejto recenzii, ale predsa. Fakt pekne diverky a zaujimave citanie a balenie super napad. Pekne fotky. Celkom ma to dostalo, gratulujem, uzi si ich. Keby som ich tu videl niekoho predavat asi by som isiel do toho. Modru ja mozem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...