Návštěvník cecil Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 jsou velmi pěkné, moc se mi líbí tah hodinek, ale na moji ruku jak jsem si je asi před rokem zkoušel mi připadaji poněkud malé je to tím kompaktním designem..jinak ale výborné hodinky dobrá recenze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romco Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Dnes mi prisla literatura tak som urobil este zopar obrazkov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 romco: třetí fotka se žralokem, který je jak živej, vypadá fakt suprově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RB1300 Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Aby bolo jasno ja som tu totis dakde cital ze titan sa lahko poskriabe ...????Mne sa prave tie s cervenou stvrdhodinkou na lunete pacia o kusok viacej. Moja pravde podobne nie posledna otazka je,kde si si ich pred kupou vyskusal,ja som z BA a mam pocit ze tu u nas ich nikto nepredava oprav ma ak sa milim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romco Odesláno 28. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 titanu by som sa nebal, ak ti vyhovuju jeho vlastnosti.. na nete je milion diskusii SS vs. Ti tak skus pozret.. na slovensku ORIS zastupenie nema cize najblizsie mas Brno.. ja ked som tam bol mali SS aj Ti takze sa dalo porovnat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ls8ls8 Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 Krasny hodinky, a ta pixla je taky super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RB1300 Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 A sakra Brno ,to by ma nenapadlo respektive som si nevsimol,no ja idem cez vikend do wiedne tak asi pozrem tam akurat som zvedavi ako sa dohovorim .SS vs Ti pozrem. D(dik) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 romco: třetí fotka se žralokem, který je jak živej, vypadá fakt suprově. Souhlasim, ta by mohla jit do kalendare, romco mas ji ve velkem rozliseni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romco Odesláno 28. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 dik, to ale potom skusim este trochu pofotit, nejsom s tymito uplne stotozneny.. myslis ze neni problem ze sa ako pozadie pouziva kniha, resp. fotky? myslim kvoli nakym pravam alebo tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 myslis ze neni problem ze sa ako pozadie pouziva kniha, resp. fotky? myslim kvoli nakym pravam alebo tak.. Abych rekl pravdu tak to nevim, ale prilis bych to neresil, kalendar delame pro nas, nikde jej nebudeme prodavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 Já bych na kalendář viděl spíš tu druhou fotku z příspěvku 44. Tu s půleným vlnováním ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 Ta 3ti a 4ta fotka jsou fakt vyborny! Urcite je a nebo nejake dalsi Bakerovi posli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocco Prenka Odesláno 25. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2009 moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2009 Chci se jen zeptat na bližší informace ohledně toho strojku Sellita. Třeba kvalitativní srovnání s Etou? Spolehlivost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2009 Moc hezke fotky. Sem jsem nemel chodit To jsou fakt paradni hodinky. Musel jsem je jit omrknout do kramu a vypadaji uzasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 14. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2009 Moc hezkej clanek dlouho o nich uvazuji jen jsem trochu konzerva a internetovej a nejsem v nem moc kovanej muzete mi poradit kde teda nejlepe v kamenenm kramu pro me nejlelepe mesta Viden Londyn Berlin Ljublana dekuji Pokud by se nasel nekdo z Prahy kterej by mel trpelivost eventuelne mi poradit z internetovym nakupem budu rad dekuji J.M muj tel. 608040450 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Colisa Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 Díky za tuhle recenzi a fotky,které jsou nádherné,,tyhle hodinky si chci taky pořídit,,,líbi se mi jak značka,tak pouzdro,tak váha hodinek,barevné provedení,červený rotor,,nemůžu se na ně přestat dívat Podle mě nejhezčí diversky-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusmir Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Hmm, tak už vím na co střádat :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Colisa Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Hmm, tak už vím na co střádat :-D Já už taky střádám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter2 Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2010 ..sice neskoro som sa dostal ku tejto recenzii, ale predsa. Fakt pekne diverky a zaujimave citanie a balenie super napad. Pekne fotky. Celkom ma to dostalo, gratulujem, uzi si ich. Keby som ich tu videl niekoho predavat asi by som isiel do toho. Modru ja mozem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se