Návštěvník Snow Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Tahle otázka mě napadla v momentu, když jsem dnes zahlédl obrázek Festíka a protože neumím anglicky, hrozně by mě zajímalo, co má v avataru farářskej. U některých kolegů to je jasné na první pohled a nebo to časem vyplynulo z příspěvků jako například u Conrada. U 911 a třeba NIGHTinGALE vidím hodinky, o kterých asi sní. Proč má czech-joker přílbu z plakátu filmu Full Metall Jacket, mi jasné opravdu není. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Proč má czech-joker přílbu z plakátu filmu Full Metall Jacket, mi jasné opravdu není. Private Joker 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Tahle otázka mě napadla v momentu, když jsem dnes zahlédl obrázek Festíka a protože neumím anglicky, hrozně by mě zajímalo, co má v avataru farářskej. U některých kolegů to je jasné na první pohled a nebo to časem vyplynulo z příspěvků jako například u Conrada. U 911 a třeba NIGHTinGALE vidím hodinky, o kterých asi sní. Proč má czech-joker přílbu z plakátu filmu Full Metall Jacket, mi jasné opravdu není. no ja to mam spis podle nalady. ale pak sem si rekl, ze misto meneni avataru, budu naladu vyjadrovat mensim obrazkem v podpisu. protoze sem si na avatary ostatnich zvykl a lehce je identifikuju. kdyz se to casto meni, mam v tom bordel neco jako to delas ty. kdyz je zima, hodis francouzskyho kohouta fr. lyzarskyho svazu, kdyz je wimbledon hodis tenis atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 myslím,že já jsem jasnej,ne???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 No, co tam mám já je jasné - minutový sčítač mých vintage chronografů focený přes hodinářskou lupu Ale v nejbližší době to budu měnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 U mě jde o symbol dnes již neexistující cyklistické značky FatChance, která vyráběla rámy kol v malé zapadlé garáži u Mt.Tamalpais v USA, kde vzniklo to čemu se později začalo říkat horské kolo. Zakladatel značky Chris Chance byl jedním z prvních, kdo tato kola začal i "sériově" vyrábět. V roce 1996 jsem si jeden rám od něj nechal postavit za tehdy nekřesťanských 40.000,-. Kolo pak prošlo recenzemi všech v té době vycházejících cyklistických periodik, protože jsem ho měl v česku jako první a vlastně i poslední ... už jsem ho prodal (shodou okolností trenérovi Nikoly Sudové, který na něm dodnes jezdí), ale stále na něj vzpomínám jako na kolo, které mi přinášelo největší radost. Tak asi tak. sken staré fotky ... FatChance Yo Eddy ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 no ja to mam spis podle nalady. ale pak sem si rekl, ze misto meneni avataru, budu naladu vyjadrovat mensim obrazkem v podpisu. protoze sem si na avatary ostatnich zvykl a lehce je identifikuju. kdyz se to casto meni, mam v tom bordel neco jako to delas ty. kdyz je zima, hodis francouzskyho kohouta fr. lyzarskyho svazu, kdyz je wimbledon hodis tenis atd. Už se polepším, stejně mám nejradši Avatar a ten, to musíš uznat, mám skoro pořád a už strašně dlouho. Kdybys viděl, co jsem dělal před dvěma lety, ranila by Tě mrtvice. To jsem se vyžíval v animovaných avatarech a měnil jsem je skoro každý den, pamětníci potvrdí. Teď mám Johna McEnroe a ten se na vás teď bude mračit, vyjadřuje mou současnou náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Už se polepším, stejně mám nejradši Avatar a ten, to musíš uznat, mám skoro pořád a už strašně dlouho. Kdybys viděl, co jsem dělal před dvěma lety, ranila by Tě mrtvice. To jsem se vyžíval v animovaných avatarech a měnil jsem je skoro každý den, pamětníci potvrdí. Teď mám Johna McEnroe a ten se na vás teď bude mračit, vyjadřuje mou současnou náladu. u tebe i kdyz to zmenis, tak to poznam. v pohode. men to podle libosti. ja to menim podle nalady taky. ted na to jen nebyl cas jen to zase men, vtipnych avataru je potreba, nekdy je to sranda prichazet na to, co to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 v avataru je můj pes - teda jeho pravá podoba - normálně v reálu se maskuje za pudla, ale je to krvelačná bestie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Já mám v avataru tak trochu hádanku, alespoň doufám. Občas to i vyjadřuje moji náladu Jestli pak to někdo pozná, či ví? Snowe, na té tvé fotce se spíš usmívá, jak ho znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Výstřel z Big ******* Gun ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Já tam mám svojí fotku . A když ne, tak Barneyho Stinsona (z geniálního sitcomu How I Met Your Mother) anebo Jeremyho Clarksona (mýho oblíbence). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Já mám v avataru tak trochu hádanku, alespoň doufám. Občas to i vyjadřuje moji náladu Jestli pak to někdo pozná, či ví? Snowe, na té tvé fotce se spíš usmívá, jak ho znám. Mám spoustu času a tak jsem hodně Tvůj avatar zkoumal a nic jsem nepřišel, je to černá díra ? Fotek McEnroa moc nemám, tak nevím, myslel jsem si, že má náladu pod psa. Doposud jsem zkoumal hodinky, teď jsem se výrazně přeorientoval, však víš. Sestavuji si novou SZ, mohu ? Teď jsem otravoval Jaretta. Já tam mám svojí fotku . Která to je Ty Narcisi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Já mám v avataru tak trochu hádanku, alespoň doufám. Občas to i vyjadřuje moji náladu Jestli pak to někdo pozná, či ví? Já ten obrázek znám, určitě jsem ho už viděl, ale už je to starší záležitost, ne? Nemůžu si vzpomenout, co to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Která to je Ty Narcisi . Sssss .. jsem si říkal, že když už tu fotku mám, tak proč jí nepoužívat. Já za to nemůžu, že jsem krásnej a prudce inteligentní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Já mám v avataru tak trochu hádanku, alespoň doufám. Občas to i vyjadřuje moji náladu Jestli pak to někdo pozná, či ví? Mě to nějak připomíná makrofotografii hlavy mouchy nebo vosy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Já ten obrázek znám, určitě jsem ho už viděl, ale už je to starší záležitost, ne? Nemůžu si vzpomenout, co to bylo. Je to krapet starší fotka, kolem roku 1945. Zdroj datum vzniku neuvádí. Snowe, už se těším na další SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Já mám v avataru tak trochu hádanku, alespoň doufám. Občas to i vyjadřuje moji náladu Jestli pak to někdo pozná, či ví? Snowe, na té tvé fotce se spíš usmívá, jak ho znám. Několik ms po výbuchu jaderné bomby? Kdysi jsem hledal informace o jaderných bombách a tam jsem na to narazil. Už nevím, která to byla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 je tu určitě nukleární výbuch. Já mám v avataru českou klasiku, kterou miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Sir Desmond Glazebrook ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se