Přejít na obsah

Co vlastně máte v avataru

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

Tahle otázka mě napadla v momentu, když jsem dnes zahlédl obrázek Festíka a protože neumím anglicky, hrozně by mě zajímalo, co má v avataru farářskej. U některých kolegů to je jasné na první pohled a nebo to časem vyplynulo z příspěvků jako například u Conrada. U 911 a třeba NIGHTinGALE vidím hodinky, o kterých asi sní. Proč má czech-joker přílbu z plakátu filmu Full Metall Jacket, mi jasné opravdu není.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tahle otázka mě napadla v momentu, když jsem dnes zahlédl obrázek Festíka a protože neumím anglicky, hrozně by mě zajímalo, co má v avataru farářskej. U některých kolegů to je jasné na první pohled a nebo to časem vyplynulo z příspěvků jako například u Conrada. U 911 a třeba NIGHTinGALE vidím hodinky, o kterých asi sní. Proč má czech-joker přílbu z plakátu filmu Full Metall Jacket, mi jasné opravdu není.

no ja to mam spis podle nalady. ale pak sem si rekl, ze misto meneni avataru, budu naladu vyjadrovat mensim obrazkem v podpisu. protoze sem si na avatary ostatnich zvykl a lehce je identifikuju. kdyz se to casto meni, mam v tom bordel :) neco jako to delas ty. kdyz je zima, hodis francouzskyho kohouta fr. lyzarskyho svazu, kdyz je wimbledon hodis tenis atd.

Odkaz ke komentáři

U mě jde o symbol dnes již neexistující cyklistické značky FatChance, která vyráběla rámy kol v malé zapadlé garáži u Mt.Tamalpais v USA, kde vzniklo to čemu se později začalo říkat horské kolo. Zakladatel značky Chris Chance byl jedním z prvních, kdo tato kola začal i "sériově" vyrábět. V roce 1996 jsem si jeden rám od něj nechal postavit za tehdy nekřesťanských 40.000,-. Kolo pak prošlo recenzemi všech v té době vycházejících cyklistických periodik, protože jsem ho měl v česku jako první a vlastně i poslední ... už jsem ho prodal (shodou okolností trenérovi Nikoly Sudové, který na něm dodnes jezdí), ale stále na něj vzpomínám jako na kolo, které mi přinášelo největší radost. Tak asi tak.

sken staré fotky ... FatChance Yo Eddy !

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
no ja to mam spis podle nalady. ale pak sem si rekl, ze misto meneni avataru, budu naladu vyjadrovat mensim obrazkem v podpisu. protoze sem si na avatary ostatnich zvykl a lehce je identifikuju. kdyz se to casto meni, mam v tom bordel :) neco jako to delas ty. kdyz je zima, hodis francouzskyho kohouta fr. lyzarskyho svazu, kdyz je wimbledon hodis tenis atd.

Už se polepším, stejně mám nejradši Avatar a ten, to musíš uznat, mám skoro pořád a už strašně dlouho. Kdybys viděl, co jsem dělal před dvěma lety, ranila by Tě mrtvice. To jsem se vyžíval v animovaných avatarech a měnil jsem je skoro každý den, pamětníci potvrdí.

Teď mám Johna McEnroe a ten se na vás teď bude mračit, vyjadřuje mou současnou náladu.

Odkaz ke komentáři

Už se polepším, stejně mám nejradši Avatar a ten, to musíš uznat, mám skoro pořád a už strašně dlouho. Kdybys viděl, co jsem dělal před dvěma lety, ranila by Tě mrtvice. To jsem se vyžíval v animovaných avatarech a měnil jsem je skoro každý den, pamětníci potvrdí.

Teď mám Johna McEnroe a ten se na vás teď bude mračit, vyjadřuje mou současnou náladu.

u tebe i kdyz to zmenis, tak to poznam. v pohode. men to podle libosti. ja to menim podle nalady taky. ted na to jen nebyl cas :) jen to zase men, vtipnych avataru je potreba, nekdy je to sranda prichazet na to, co to je :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Já mám v avataru tak trochu hádanku, alespoň doufám. :) Občas to i vyjadřuje moji náladu :D Jestli pak to někdo pozná, či ví?

Snowe, na té tvé fotce se spíš usmívá, jak ho znám.

Mám spoustu času a tak jsem hodně Tvůj avatar zkoumal a nic jsem nepřišel, je to černá díra ?

Fotek McEnroa moc nemám, tak nevím, myslel jsem si, že má náladu pod psa. Doposud jsem zkoumal hodinky, teď jsem se výrazně přeorientoval, však víš. Sestavuji si novou SZ, mohu ? Teď jsem otravoval Jaretta.

Já tam mám svojí fotku :D .

Která to je Ty Narcisi :D .

Odkaz ke komentáři

Já mám v avataru tak trochu hádanku, alespoň doufám. :) Občas to i vyjadřuje moji náladu :D Jestli pak to někdo pozná, či ví?

Já ten obrázek znám, určitě jsem ho už viděl, ale už je to starší záležitost, ne? Nemůžu si vzpomenout, co to bylo.

Odkaz ke komentáři

Snowe, na té tvé fotce se spíš usmívá, jak ho znám.

Několik ms po výbuchu jaderné bomby? Kdysi jsem hledal informace o jaderných bombách a tam jsem na to narazil. Už nevím, která to byla.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...