Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) Co myslíš, nepohorším tím někoho ?? Vůbec, kde je ? Edit - už ho vidím, nechci Ti do toho mluvit, protože jsem sám možná několik členů urazil, ale s tímhle asi neprojdeš ;-) :-(. Upraveno 4. srpna 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 nene, je to naprosto normální, organický avatar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackalJackal Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) Ty ho nevidíš ?? Edit: OK, rád si ho nechám. Upraveno 4. srpna 2009 uživatelem JackalJackal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) Dobře, zdá se, že se líbí, ale máš malý rozměr, mělo by to být 90x90, zvěč ho ;-). Edit - co říkáš na můj ? Upraveno 4. srpna 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackalJackal Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 Snow: by máš naprosto nádherný kaktus, ale já ten svůj radši stáhnu i když nerad. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 Přitvrdím, nálada blbá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackalJackal Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) Já tě v tom nenechám. Má pracovní název " broskvička " Upraveno 4. srpna 2009 uživatelem JackalJackal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 co to je za hnusnou řiť? to Bobův řízek, to je nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackalJackal Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 Jóóó, ten řízek je k sežrání !! :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) Vzkaz pro 911 - dnes jsi o hodně přišel, avatary jen létaly. Hele Jackale, tenhle je speciálně pro Tebe. Zdalipak víš, kdo to je ? Upraveno 4. srpna 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 Vzkaz pro 911 - dnes jsi o hodně přišel, avatary jen létaly. Hele Jackale, tenhle je speciálně pro Tebe. Zdalipak víš, kdo to je ? Sím sím, já toho pána znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 Vzkaz pro 911 - dnes jsi o hodně přišel, avatary jen létaly. neco jsem zahledl jak jse to tu menili. hezky. asi budu muset taky inovovat az bude mene prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 Sím sím, já toho pána znám Tak povídej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 Tak povídej. To je ten co střílel na pana De Gaulla ve filmu "The Day of The Jackal" Podle knížky od Forsytha - jedna z mých oblíbených. Ta fotka pochází ze scény, kde si v Ardenách testuje zakázkově vyrobenou pušku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 To je ten co střílel na pana De Gaulla ve filmu "The Day of The Jackal" Podle knížky od Forsytha - jedna z mých oblíbených. Ta fotka pochází ze scény, kde si v Ardenách testuje zakázkově vyrobenou pušku Výborně, je to Edward Fox. Francouzsko/anglický film z roku 1973 je perfektní a patří k mým nejoblíbenějším. Americký odvar s Brucem Willisem a Richardem Gere si k originálu nemohl ani přivonět, byla to hrůza :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 je videt panove, ze mate vkus. ten s tim Brucem byla tragedie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 Já hlavně žeru tu knížku Chtěl jsem si od Forsytha přečíst ještě Žoldáky, ale nestihl jsem to - nechal jsem je rozečtené 700km od domova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackalJackal Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 Snow: Jsem zpět. nebyl jsem tu pár hodin, ale první co mě napadlo, jestli myslíš co je tvůj avatar, tak mě napadlo Pulp Fiction, jak si dáma pudruje noc u Zajíčka na toaletě. Teď čtu, že to byla chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 Já hlavně žeru tu knížku Chtěl jsem si od Forsytha přečíst ještě Žoldáky...... Žoldáky mám, vlastním i jiné knihy Forsytha, moje sbírka knih je rozsáhlá. Mám dvě místnosti, kde jsou převážně knihy, literaturu nesbírám jen tak bez ladu a skladu, mám tématické bloky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2009 Žoldáky mám, vlastním i jiné knihy Forsytha, moje sbírka knih je rozsáhlá. Mám dvě místnosti, kde jsou převážně knihy, literaturu nesbírám jen tak bez ladu a skladu, mám tématické bloky. Já se před rokem a kousek stěhoval a spoustu knížek jsem ještě ani nevybalil - mám svých tak 15knížek, které tak nějak čtu pořád dokola, k novým přistupuji se značnou nedůvěrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se