cody Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Je to fakt pekny... tech barev je skoda
Gilius Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 tak trošinku změna......v Avataru mám Hanka..... http://www.newgrounds.com/collection/madness mimochodem,pokud by někoho Hank zaujal,tak epizody s ním jsou tady: http://www.madness.estranky.cz/clanky/epis...ess.estranky.cz Hank sice není bůh,ale už si to s ním rozdal.....
Filipes Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 Už se polepším, stejně mám nejradši Avatar a ten, to musíš uznat, mám skoro pořád a už strašně dlouho. Kdybys viděl, co jsem dělal před dvěma lety, ranila by Tě mrtvice. To jsem se vyžíval v animovaných avatarech a měnil jsem je skoro každý den, pamětníci potvrdí. Teď mám Johna McEnroe a ten se na vás teď bude mračit, vyjadřuje mou současnou náladu.
Návštěvník Snow Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 Náladu mám pořád horší a horší :-(.
911 Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 Náladu mám pořád horší a horší :-(. no to vidim. sem zvedavy co prijde priste. tohle je torchu masakr
Návštěvník Snow Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 no to vidim. sem zvedavy co prijde priste. tohle je torchu masakr Snad se mi nálada zlepší a nastoupí John. Kdyby ale došlo k prohloubení frustrace, mám už preventivně připravený další avatar.
Návštěvník Snow Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 Proto jsem si zvolil univerzální. Jo, výbuch atomové bomby , takhle na tom ještě nejsem.
911 Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 (upraveno) Jo, výbuch atomové bomby , takhle na tom ještě nejsem. nejsi. protoze ses uz na sracky ted sem se fakt zasmal tohle je snad tvuj vrcholnej avatar. Upraveno 3. srpna 2009 uživatelem 911
Návštěvník Snow Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 nejsi. protoze ses uz na sracky ted sem se fakt zasmal tohle je snad tvuj vrcholnej avatar. Náhodou, je to hold filmu Alien.
911 Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Náhodou, je to hold filmu Alien. aha . uz to vidim. no hezky
Návštěvník Snow Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Asi jsem to přepálil, nálady už vyjadřovat nebudu.
911 Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Asi jsem to přepálil, nálady už vyjadřovat nebudu. proc? ja to resim obrazkem v podpisu nekdo v avataru nekoho to nechava uplne chladnym. ale je to jedno. nebo ti nekdo napsal ze je to moc drsny?
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 proc? ja to resim obrazkem v podpisu nekdo v avataru nekoho to nechava uplne chladnym. ale je to jedno. nebo ti nekdo napsal ze je to moc drsny? Ne nikdo se neozval, asi to nikomu nevadilo nebo si nikdo nevšiml. Vím o pár lidech, kteří mají vypnuté podpisy a nemám ani zdání, kolik kolegů vypnulo avatary. Možná je vypnutých avatarů hodně, ale stejně si myslím, že jsem to přehnal, na scény z Alienu se nikdo s radostí dívat nebude.
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 me se alieni avatary libily... Máš na mysli i ten můj včerejší ;-) ?
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 ten zvlast! No vida, že bych ho vrátil ? Náladu mám ještě o chlup horší než včera.
Filipes Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 mně se tvoje avatary taky líbí (většinou), ale asi mi něco uteklo? ta krasavice s lakovanejma nehtama je z Aliena??
mengelis Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 je třeba dát najevo loajalitu skutečnému vládci republiky
JackalJackal Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Mám rád pěkný holky, tak jsem stáhnul hodinky a dal jsem krásnou face. :-)
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 mně se tvoje avatary taky líbí (většinou), ale asi mi něco uteklo? ta krasavice s lakovanejma nehtama je z Aliena?? Jen tak, na chvilku, co myslíš ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se