mengelis Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Jen tak, na chvilku, co myslíš ? to fakt ne
Quasar007 Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 2 Snow: dle mne je toto už dost mimo....
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) 2 Snow: dle mne je toto už dost mimo.... Proč, když máš špatnou náladu. to mengelis -Tvoje názory mi jsou speciálně volné. Upraveno 4. srpna 2009 uživatelem Snow
mengelis Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 to mengelis -Tvoje názory mi jsou speciálně volné. na to je tu ignore list
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) na to je tu ignore list Už jsi tam byl a co není může být. Šup . Upraveno 4. srpna 2009 uživatelem Snow
JackalJackal Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Duchaplná debata. Co říkáte na mou tvář ??
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) Duchaplná debata. Co říkáte na mou tvář ?? Duchaplný dotaz. Upraveno 4. srpna 2009 uživatelem Snow
JackalJackal Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Snow: koukám, že duchaplno nekončí ? Jen jsem chtěl rozlousknout Vaší duchaplnou konverzaci, no nepovedlo se, co se dá dělat. :-( kibi: ne, to opravdu nejsem já, ale je hezká, nebo ne, dám jinou ?? :-)
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Snow: koukám, že duchaplno nekončí ? Jen jsem chtěl rozlousknout Vaší duchaplnou konverzaci, no nepovedlo se, co se dá dělat. :-( Vůbec Ti nerozumím, Tvůj dotaz mi skutečně přišel jako totálně stupidní, jinak bych ho neglosoval, patrně jsem ho špatně pochopil. K tématu, do avataru si dej co chceš, je to Tvoje volba, já to také tak dělám.
JackalJackal Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) Snow: jestli se ti zdálo stupidní to, že jsem chtěl trošku odvést debatu od Vašich nesmyslů, co jste psali....., tak je opravdu tvoje věc, že jsi nepochopil. Stupidní byla Vaše debata a teď i moje s tebou, sorry. Edit: omlouvám se, to jsem přehnal. Upraveno 4. srpna 2009 uživatelem JackalJackal
Quasar007 Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Snow: volba avataru je skutečně každého věc a to že mi předchozí "řezničina" nesedla, je jen můj problém... Jenže já jsem taky "konzerva" a prvně se orientuji dle grafiky, pak teprve čtu dál. Musím ale říci, že tvé změny avataru často zpestří den svou neotřelostí a je škoda že se u starších příspěvků nezachovává původní verze.
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) Snow: jestli se ti zdálo stupidní to, že jsem chtěl trošku odvést debatu od Vašich nesmyslů, co jste psali....., tak je opravdu tvoje věc, že jsi nepochopil. Stupidní byla Vaše debata a teď i moje s tebou, sorry. Edit: omlouvám se, to jsem přehnal. To je v pohodě , já jsem na vzrušené diskuse, za ta léta co jsem na fóru, zvyklý. Upraveno 4. srpna 2009 uživatelem Snow
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 .......................škoda že se u starších příspěvků nezachovává původní verze............. Máš pravdu, je to škoda, protože bych se někdy rád ke svým bývalým avatarům vrátil. Spoustu jsem jich vymazal z PC, mrzí mě to obzvláště u těch animovaných.
JackalJackal Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) Mám naprosto nádherný avatar, ale ten se asi nesmí i když jste psali, že je to má věc co mám za avatar. Nebudu provokovat, nechám si ten poslední a pročtu trochu pravidla. Edit: že mi pomůžete, dal jsem smazat starý avatar a nahrál nový, ale objevuje se ten předešlý, co dělám špatně. Předtím jsem změnil v pohodě ? Upraveno 4. srpna 2009 uživatelem JackalJackal
Filipes Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 refrešnu a vidím novej, nějaká lednice asi..
grakij Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Mám naprosto nádherný avatar, ale ten se asi nesmí i když jste psali, že je to má věc co mám za avatar. Nebudu provokovat, nechám si ten poslední a pročtu trochu pravidla. Edit: že mi pomůžete, dal jsem smazat starý avatar a nahrál nový, ale objevuje se ten předešlý, co dělám špatně. Předtím jsem změnil v pohodě ? zkus ctrl+r nebo ctrl+F5 klik
JackalJackal Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) Klucí, já v nastavení nový avatar mám, ale v postech mám ten předešlý. Někde je chyba, ještě to budu zkoušet. Edit: tak ctrl+r funguje, mnohokrát děkuji. Upraveno 4. srpna 2009 uživatelem JackalJackal
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 ....................Mám naprosto nádherný avatar, ale ten se asi nesmí i když jste psali, že je to má věc co mám za avatar. Nebudu provokovat, nechám si ten poslední a pročtu trochu pravidla. Jen ho nahraj, jsem moc zvědavý, dej ho jen na chvilku, třeba projde výstupní kontrolou. Pak můžeš ubrat, neurazíš, neboj se, jen vzpomeň na mého Aliena,
JackalJackal Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Co myslíš, nepohorším tím někoho ??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se