Návštěvník Kamil Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Tak jsem si taky hrál s avatarem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Tak jsem si taky hrál s avatarem. Chlapi neměnte to furt...Třeba Kamila mám spojeného s Eliškou a vůbec ne s hodinkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 (upraveno) Tak jsem si taky hrál s avatarem. To jako né, jak Tě mám hned identifikovat? avatar je součástí identity, přimlouvám se za třeba "narozeninovou výměnu", ale častěji je to zbytečné Edit: na gmt by se taky dalo zvyknout Upraveno 10. září 2009 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Chlapi neměnte to furt... To byla jen zkouška. Taky mám spoustu lidí spojenou s jejich obrázkem. Už jsem to vrátil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 To byla jen zkouška. Taky mám spoustu lidí spojenou s jejich obrázkem. Už jsem to vrátil. to je fajn neb Eliška a Kamil jedno jest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 to je fajn neb Eliška a Kamil jedno jest. Akorát Kryštof už nás opustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Kolik mu bylo Kamile? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Kolik mu bylo Kamile? 14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 pěkný, škoda... náš čivavák loni na první vánoční svátek taky, a teď máme dvě slečny... ale když už jsme u těch avatarů, tak protože mě vlastně hodinky vůbec nezajímají mám tam městský znak Říma se sprofanovanou zkratkou SPQR což znamená senát a lid římský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 14 Tak to byl pozehnany vek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 (upraveno) ... ale když už jsme u těch avatarů, tak protože mě vlastně hodinky vůbec nezajímají ... Mě sice zajímají, ale přiměl jsi mě se zamyslet, proč tam mám Elišku. Asi je to mému srdci nejbližší tvor (samozřejmě po dětech - ty tam dávat nebudu), za hodinky bych ji nevyměnil. Upraveno 10. září 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 (upraveno) Kamil: ... Ani za tu slečnu z Mlýna, kterou miluješ? ...Snad ne, prdel s ní teda byla, ale ten slovník, celej tombed Upraveno 10. září 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Mě sice zajímají, ale přiměl jsi mě se zamyslet, proč tam mám Elišku. Asi je to mému srdci nejbližší tvor (samozřejmě po dětech - ty tam dávat nebudu), za hodinky bych ji nevyměnil. A to bylo cílem cvičení Kamile ...Snad ne, prdel s ní teda byla, ale ten slovník, celej tombed A s tebou si to vyřídím zítra na pivě!!! teda pokud nemluvila decentně a s noblesou jako já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Kamil: ... Ani za tu slečnu z Mlýna, kterou miluješ? ...Snad ne, prdel s ní teda byla, ale ten slovník, celej tombed Náhodou byla dobrá. Důkaz toho, že lidi jsou ještě (a doufám, že většina) lidmi. Taky si tam musí užít s některými opilci. Líbilo se mi, že našemu nejmenovanému kolegovi vrátila mým prostřednictvím peníze. Taky ráno čuměl jak puk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 nejlepčííííí avatar má X-Bob! Hned bych se do toho dal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Jako tradičně jsem změnil avatar. Zvolil jsem svého oblíbeného herce Paula Newmana , protože hulím jako komín, našel jsem si jednu pěknou s cigaretkou . Podotýkám, že avatar u mě není konečný neb si hledám už další, nový a zajímavý. Možná bude i animovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henker Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 MILUJTE SVĚT!! (alespoň tak, jako své nejméně oblíbené hodinky) http://www.vesmirnilide.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 MILUJTE SVĚT!! (alespoň tak, jako své nejméně oblíbené hodinky) tak ted uz bandi vi, kdo mu hazi reklamy do schranky tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Ahoj, dal jsem si do avataru logo firmy, k jejíž výrobkům mám podobný obdiv jako k hodinkám. Mám rád příběhy co psal život a ten o Lamborghini je můj nejoblíbenější. Ty krásný káry a hodˇky toho mají hodně společného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Ty krásný káry jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se