Přejít na obsah

Co vlastně máte v avataru

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Tak jsem si taky hrál s avatarem.:)

To jako né, jak Tě mám hned identifikovat?

avatar je součástí identity, přimlouvám se za třeba "narozeninovou výměnu", ale častěji je to zbytečné :(

Edit: na gmt by se taky dalo zvyknout :speak_cool:

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

post-3584-1252607670.jpg

pěkný, škoda... náš čivavák loni na první vánoční svátek taky, a teď máme dvě slečny...

ale když už jsme u těch avatarů, tak protože mě vlastně hodinky vůbec nezajímají mám tam městský znak Říma se

sprofanovanou zkratkou SPQR což znamená senát a lid římský

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
... ale když už jsme u těch avatarů, tak protože mě vlastně hodinky vůbec nezajímají ...

Mě sice zajímají, ale přiměl jsi mě se zamyslet, proč tam mám Elišku. Asi je to mému srdci nejbližší tvor (samozřejmě po dětech - ty tam dávat nebudu), za hodinky bych ji nevyměnil. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

Mě sice zajímají, ale přiměl jsi mě se zamyslet, proč tam mám Elišku. Asi je to mému srdci nejbližší tvor (samozřejmě po dětech - ty tam dávat nebudu), za hodinky bych ji nevyměnil. :thumbsup_anim:

A to bylo cílem cvičení Kamile :smile_anim:

...Snad ne, prdel s ní teda byla, ale ten slovník, celej tombed :D

A s tebou si to vyřídím zítra na pivě!!! :D teda pokud nemluvila decentně a s noblesou jako já...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Kamil: ... Ani za tu slečnu z Mlýna, kterou miluješ? :D ...Snad ne, prdel s ní teda byla, ale ten slovník, celej tombed :D

Náhodou byla dobrá. Důkaz toho, že lidi jsou ještě (a doufám, že většina) lidmi. Taky si tam musí užít s některými opilci. Líbilo se mi, že našemu nejmenovanému kolegovi vrátila mým prostřednictvím peníze. Taky ráno čuměl jak puk. :lol2:

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Návštěvník Snow

Jako tradičně jsem změnil avatar. Zvolil jsem svého oblíbeného herce Paula Newmana 51410095.gif, protože hulím jako komín, našel jsem si jednu pěknou s cigaretkou 51410095.gif . Podotýkám, že avatar u mě není konečný neb si hledám už další, nový a zajímavý. Možná bude i animovaný.

Odkaz ke komentáři

Ahoj,

dal jsem si do avataru logo firmy, k jejíž výrobkům mám podobný obdiv jako k hodinkám.

Mám rád příběhy co psal život a ten o Lamborghini je můj nejoblíbenější.

Ty krásný káry a hodˇky toho mají hodně společného. :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...