Hugo14 Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Musím se i já představovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Několik ms po výbuchu jaderné bomby? Kdysi jsem hledal informace o jaderných bombách a tam jsem na to narazil. Už nevím, která to byla. Bingo. Vyfoceno 1ms po výbuchu. Tahle fotka mě kdysi opravdu dostala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Bingo. Vyfoceno 1ms po výbuchu. Tahle fotka mě kdysi opravdu dostala. http://simplethinking.com/home/images/tsspike.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Mám rád své hračky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Mám rád své hračky Nápodobně ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Vendy,vlastně podle papíru Arleta,Velký vendeéský hrubosrstý basset,bezva kámoš. A jináč John je můj nejoblíbenější tenista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Přezdívka už z vojny.. 85-87 Lišák Š....a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Právě mám nějaké temné období.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Robert (Bob) Gray vulgo tančící klaun Pennywise... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Já tam mám svojí fotku . Ja v zasade taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Bingo. Vyfoceno 1ms po výbuchu. Tahle fotka mě kdysi opravdu dostala. Mě podobné fotky dostávají stále... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 prase Kdepak, prase s brejlema. Řek bych, že prase z 80 tejch let, podle brejlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Já mám v avataru tak trochu hádanku, alespoň doufám. Občas to i vyjadřuje moji náladu Jestli pak to někdo pozná, či ví? Snowe, na té tvé fotce se spíš usmívá, jak ho znám. to je hřib, který vysereš po tom, co si dáš plechovku fazolí se zelím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 to sem já 1. 6. 1989 po propuštění z dětské ozdravovny, která byla spíše takovým malým gulagem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Možná se budete smát , ale tento animovaný seriál jsme fakticky nikdy nesledoval a přesto mi ta fotka učarovala. Normálně je 3D. Je to ,ale takový pohodář, hajzlík, sprosťák, hulvát, a všechny ostatní zápory zastupující figurka, že jsem musel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 Kdepak, prase s brejlema. Řek bych, že prase z 80 tejch let, podle brejlí. no taky se to dá pojmout jako vepřová hlava, ale ty brejle, to jsi asi trefil... btw prase z 80. let to jsem zcela určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2009 u mne je to fotka mých oblíbených hodinek. Zajímavostí této fotky je to, že vznikla před rokem na Ovčárně na Pradědu v Jeseníkách. Byli jsme tam na letní dovolené a dcerce byl zrovna jeden rok. Pokoj, který jsme obývali měl pouze jednu ložnici a jednu koupelnu. Dětská postýlka se tam nechtěla vejít, tak jsme ji umístili tak, že pokoj nešlo opustit , proto jsme s manželkou trávili tyto večery potichu a s Myslivcem Poté co manželka a dcera usnula, jsem pod vlivem 0,5l Myslivce fotil svá Monstra a výsledek je můj avatar Dnes se tomu směju a rád na to vzpomínám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 Možná se budete smát , ale tento animovaný seriál jsme fakticky nikdy nesledoval a přesto mi ta fotka učarovala. Normálně je 3D. Je to ,ale takový pohodář, hajzlík, sprosťák, hulvát, a všechny ostatní zápory zastupující figurka, že jsem musel. Cekal bych tam spis nejakej tvuj monster ulovek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2009 No rock´n´roll je pro mě vším, takže jsem si do avataru hodil tyhle dva dědky superblázny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se