boo-beek Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Predpokladam, ze u me je to jasne Pokud nekomu neni, tak napovedou budiz muj podpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Film mi už několikrát utekl, naposledy před 14 dny, mám litovat ? Mám si ho pořádně pohlídat ? Určitě Big Lebowski doporučuju! Mám objednávku v Bontonlandu, do týdne má dorazit v CZ/ENG verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Určitě Big Lebowski doporučuju! Mám objednávku v Bontonlandu, do týdne má dorazit v CZ/ENG verzi. Jakým způsobem jsi udělal objednávku, po netu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Jakým způsobem jsi udělal objednávku, po netu ? Osobně - byl jsem překvapen, že vyšlo Sedm a ptal jsem se na Big Lebowksi, protože mi taky chybí. Objednali ho a do týdne mi zavolají, až bude na prodejně. Navíc cena je super - 199,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Osobně - byl jsem překvapen, že vyšlo Sedm a ptal jsem se na Big Lebowksi, protože mi taky chybí. Objednali ho a do týdne mi zavolají, až bude na prodejně. Navíc cena je super - 199,- Kč. Vzal by jsi mi také ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Vzal by jsi mi také ? Pokud bude víc kousků, tak určitě. Když ne, objednám další a pošlu ti svůj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Pokud bude víc kousků, tak určitě. Když ne, objednám další a pošlu ti svůj. DÍKY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 ja tam mam svoj vlastny vytvor To me zajima:-) Nechces to trosku objasnit? Co to je? Z ceho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 To me zajima:-) Nechces to trosku objasnit? Co to je? Z ceho? Abych rekl taky jsem nad tim premyslel , ale stydel jsem se zeptat.... Co to tedy je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Big Lebowski není špatnej film ,ale ani není tak moc dobrej. Kdyby nebyl americkej, tak bych myslel, že je českej. Ale jsou tam správný hefty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Big Lebowski není špatnej film ,ale ani není tak moc dobrej. Kdyby nebyl americkej, tak bych myslel, že je českej. Ale jsou tam správný hefty. Tak to pro ten film není zase tak špatná vizitka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 (upraveno) Jediná dáma, kterou mi moje paní toleruje.... Nataša Gollová Tu fotku z avataru s jejím vlastnoručním podpisem jsem nevyhrál v aukci na aukru. Je to už nějakej pátek, ale furt mě to hrozmě mrzí Upraveno 20. července 2009 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Jediná dáma, kterou mi moje paní toleruje.... Nataša Gollová Tu fotku z avataru s jejím vlastnoručním podpisem jsem nevyhrál v aukci na aukru. Je to už nějakej pátek, ale furt mě to hrozmě mrzí jsi Aleš Cibulka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 jsi Aleš Cibulka! mno, to je trošku sok v lásce Nejsem pohledná, kultivovaná, příjemná a brilantní češtinou mluvící Cibulka. Ale fandím mu. Jeho zápal pro pamětnický film je obdivuhodný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 A ja tám mám svůj G-bod. Schválně, jestli to někdo pozná, co to je za logo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 To já takhle jednou jedu do práce a fotím pro vlákno o Pinkgoldech, v práci pak místo práce vyrábím avatar. Pak samozřejmě nestíhám, co mám stíhat a dělám i doma. Není to ale pořád to pravý, musím vymyslet něco lepšího. Ještě to zkrátka není usazený .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 přišel čas na změnu avataru a podpisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 přišel čas na změnu avataru a podpisu co ty mas spolecny s Gordonem? ten se k tobe vylozene hodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 U mě je to myslím celkem jednoduché. Schválně, kdo všechno tu má rád oranžový míč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 co ty mas spolecny s Gordonem? ten se k tobe vylozene hodi kdybych byl z desetiny takový hajzl jak Gordon, tak se mám jak prase v žitě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se