Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 119
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow

to xxxxxfazerxxxxx - Ty jsi fakt velký frajer :notworthy: . Takhle popojet za pouhé dva dny, no, k neuvěření :clap: :clap: :clap: . Jestli alespoň jednu fotku nedá odborná komise do kalendáře, tak jsou u mě, každý si dosaďte sám.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky panove za pochvalu,zacal jsem se tak nafukovat,ze se do me vejde o tri maly piva vic----------------------postrehy jsou takove,ze Becka jsem koupil na zkousku,ale jsou hezci a hezci,takze mi zatim zustanou.Zpracovani,jak vidite na fotkach je ,oproti jinym firmam spickove a stroj behem prvniho tydne dela plus tri vteriny za den------moderatori sorry ,spletl jsem si slozku a vrazil jsem tam takovy plachty

post-4087-1248802728.jpg

post-4087-1248802761.jpg

post-4087-1248802793.jpg

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Diky panove za pochvalu,zacal jsem se tak nafukovat,ze se do me vejde o tri maly piva vic----------------------

ty první dvě fotky sou celkem fajnový - vypadají trochu mimozemsky a jsou i stejně mimozemský rozjetý :) - kdyby si zahodil ten Canon PowerShot A95 a koupil něco lepčího tak z tebe něco bude ;)

Odkaz ke komentáři

Gratulace k novým hodinkám. Když jsem je viděl úplně poprvé na fotkách, tak se mi moc nelíbily, ale když jsem měl možnost je vidět naživo, tak jsem změnil názor. Je tam sice pár detailů, které mi trochu vadí (leštěné pouzdro, luneta...), ale pozitiva převládají. Hlavně se mi líbí skvěle propracovaný ciferník, i když někomu může připadat přeplácaný. Fotky super!!!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...