Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 119
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

OT, Baker: když fazer má světlo a stíny v tý tmě takový "komixový". Do toho ta luminiscence, úplný Sin City. Všichni se strašně lepšej, jen na mě visej furt moje dětičky kam se hnu :-(

ty wolle.....na mně taky.....cokoliv jsem teď fotil,tak vyjma jedné jediné fotky mi asistovali moji kluci a radili......:) Dnes mi končí dovolená,celej červenec jsem hlídal kluky,protože přítelkyně dovču nedostala......takže jsem celej červenec byl MATEC(klon matky a otce) a všechno dělal s dětma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bandi - to jsou vymluvy nic jinyho ;) Pokud mas aspon trochu rozumnej fotak tak to chce chvilku aranzovani, trosku trpelivosti a chut ;) Moje fotky taky stojej za ho*no, navic me beztak porota vylouci, protoze zrnitost bude asi tristni, ale nemam techniku na lepsi a vzhledem k tomu jak casto v posledni dobe fotim se ani na novou nechystam i kdyz choutky obcas prijdou ;)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

ještě jsem si dovolil jeden OT:

jak sem Baker dával tuhle nádhernou fotku, hned jsem si jí mrsknul na plochu a jak jsem tak na ní koukal, zdálo se mně, že jí nějak chybí hloubka - jako by byl malinko vybledlej černej plát :) Tak jsem ji trošku upravil. Je to samozřejmě věc vkusu, ale mně se přece jen víc líbí takhle...

post-1975-1249905979.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Zdravim.Po mesici a kousek,kdy Becka jsou moje,bych rad zdelil par postrehu.Velke a leskle hodinky,bylo to,co jsem patrne potreboval.Ostatni hodinky nebyly za dobu,co mam B vyndany ze suplete a nijak se k tomu nechystam.pohled na vyborne zpracovany cifernik me neomrzel a stale je v nem mozno,hledat neco noveho.I pri velkem zvetseni fotek,se jen tezko hleda ve zpracovani sebemensi problem.V jinych vlaknech --i mnou--zavrhovana luneta vypada vyborne a hodinkam slusi.Osklivou kulicku na dvanactce jem pootocil ,k podle meho osklive korunce a hodinkam to prospelo.Sroubovani tohoto modelu korunky neni prave jednoduche a mym gramlavym prstum ,to da dost prace.Na aretaci u ovladacu chrona jsem si zvykl a povazuji tento system za velice dobrou zalezitost.Siroky tah se nosi prijemne,netaha a povazuji ho ,za jeden z nejlepsich.Spona je klasika.Spolehlive pracuje presne jak ma,pouze v tomto vysokem lesku,vyzaduje obcasne prelesteni,coz nevidim jako problem.Vyzdvihl bych antireflex a predevsim luminiscenci,ktera je doslova dokonala.Pri prechodu ze sluce do sera je lumi prekrasna.Jak jsem jiz jednou psal,rotor uvnitr nema klasicky dlouhy dobeh jako Eta a proto s hodinkami na ruce neclouma.Spousteni a nulovani chrona je jemnejsi a staci mensi stisk nez u 7750.Posun scitace minut na chronu neni skakavy,ale plynuly,coz je prijemne.Nejsem velky meric odchylek,ale u tehto hodinek se za dobu co je mam nezmenila ....plus dve vteriny za den a pri spustenem chronu..minus jedna vterina za den.Rezervu natahu jsem pomeril dvakrat...jednou 54 hodin a podruhe 52....mereno o vikendech,kdy jsem na masine a drasi hodinky sebou netaham z duvodu opilosti a pripadne ztraty.K 70 hodinam o kterych pisou ve fabrice,je to daleko,ale nepoznam jak byly hodinky natazene........Celkovy dojem je takovy-leslkle a velke hodinky se k memu rozervanemu stylu oblekani hodi lepe,nez jine znacky.Nejsou a nebudou to oblekovky.Sako od Kleina jim nesedi a porad lezou z kosile ven a udivujou se,proc nejsou videt.Chteji,aby byly videt a chteji byt obdivovany.Polozite-li je vedle Superoceanu,budou vedle sebe dvoje nadherne hodinky,oboje patricne hrde,ale kazde uplne jinak.Kazde rano,kdyz je beru na ruku,mam porad radost,ze jsem je poridil....a za vsechno asi svedci veta me manzelky.....KONECNE SI SE STREFIL a vypadas spokojene...................ted me napadlo,co ja tady datluju za hova...y,kdyz se vsichni uvidime i s hodinkama v PATEK :cheers: :cheers: :cheers: NA SRAZU

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...