Kalifx Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 (upraveno) fazere, doufam, ze se nebudes zlobit, kdyz sem postnu jednu megafotku. Naprosto parádní fotka! Už ji mám na ploše... Upraveno 30. července 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 Naprosto parádní fotka! Už ji mám na ploše... Myslel jsem si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 30. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 (upraveno) Tak to je paradicka,diky Bakere...................ted me napadlo-hergot YPO jak ty vis co mam za fotak.Nejsi ty nejakej muj bratranek Upraveno 30. července 2009 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 Tak to je paradicka,diky Bakere...................ted me napadlo-hergot YPO jak ty vis co mam za fotak.Nejsi ty nejakej muj bratranek da se to precit z tve fotky. je to tzv. exif kde je nazev fotaku, a dalsi detily fotky jako ohniskova vzdalenost, blesk, rychlost atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 Ty vole fejzre, to je nářez. Tim si definitivně pohřbil moje kalendářní ambice. Tohle nedoženu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 Ty vole fejzre, to je nářez. Tim si definitivně pohřbil moje kalendářní ambice. Tohle nedoženu. Aspon to zkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 Viktore, odkud je ta velka fotka? Kdo ji delal..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 OT, Baker: když fazer má světlo a stíny v tý tmě takový "komixový". Do toho ta luminiscence, úplný Sin City. Všichni se strašně lepšej, jen na mě visej furt moje dětičky kam se hnu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 Viktore, odkud je ta velka fotka? Kdo ji delal..... Leon Breitling Fakt uz nevim, mel jsem ji na disku a dneska pri hledani neceho jineho jsem ji nasel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 Leon Breitling Fakt uz nevim, mel jsem ji na disku a dneska pri hledani neceho jineho jsem ji nasel. ..ja si rikal ze to uz je moc profi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 OT, Baker: když fazer má světlo a stíny v tý tmě takový "komixový". Do toho ta luminiscence, úplný Sin City. Všichni se strašně lepšej, jen na mě visej furt moje dětičky kam se hnu :-( ty wolle.....na mně taky.....cokoliv jsem teď fotil,tak vyjma jedné jediné fotky mi asistovali moji kluci a radili...... Dnes mi končí dovolená,celej červenec jsem hlídal kluky,protože přítelkyně dovču nedostala......takže jsem celej červenec byl MATEC(klon matky a otce) a všechno dělal s dětma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2009 bandi - to jsou vymluvy nic jinyho Pokud mas aspon trochu rozumnej fotak tak to chce chvilku aranzovani, trosku trpelivosti a chut Moje fotky taky stojej za ho*no, navic me beztak porota vylouci, protoze zrnitost bude asi tristni, ale nemam techniku na lepsi a vzhledem k tomu jak casto v posledni dobe fotim se ani na novou nechystam i kdyz choutky obcas prijdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 ještě jsem si dovolil jeden OT: jak sem Baker dával tuhle nádhernou fotku, hned jsem si jí mrsknul na plochu a jak jsem tak na ní koukal, zdálo se mně, že jí nějak chybí hloubka - jako by byl malinko vybledlej černej plát Tak jsem ji trošku upravil. Je to samozřejmě věc vkusu, ale mně se přece jen víc líbí takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 10. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2009 Na ty profi fotce jsou moc placaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 18. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2009 Jen dve fotky...nudim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Zdravim.Po mesici a kousek,kdy Becka jsou moje,bych rad zdelil par postrehu.Velke a leskle hodinky,bylo to,co jsem patrne potreboval.Ostatni hodinky nebyly za dobu,co mam B vyndany ze suplete a nijak se k tomu nechystam.pohled na vyborne zpracovany cifernik me neomrzel a stale je v nem mozno,hledat neco noveho.I pri velkem zvetseni fotek,se jen tezko hleda ve zpracovani sebemensi problem.V jinych vlaknech --i mnou--zavrhovana luneta vypada vyborne a hodinkam slusi.Osklivou kulicku na dvanactce jem pootocil ,k podle meho osklive korunce a hodinkam to prospelo.Sroubovani tohoto modelu korunky neni prave jednoduche a mym gramlavym prstum ,to da dost prace.Na aretaci u ovladacu chrona jsem si zvykl a povazuji tento system za velice dobrou zalezitost.Siroky tah se nosi prijemne,netaha a povazuji ho ,za jeden z nejlepsich.Spona je klasika.Spolehlive pracuje presne jak ma,pouze v tomto vysokem lesku,vyzaduje obcasne prelesteni,coz nevidim jako problem.Vyzdvihl bych antireflex a predevsim luminiscenci,ktera je doslova dokonala.Pri prechodu ze sluce do sera je lumi prekrasna.Jak jsem jiz jednou psal,rotor uvnitr nema klasicky dlouhy dobeh jako Eta a proto s hodinkami na ruce neclouma.Spousteni a nulovani chrona je jemnejsi a staci mensi stisk nez u 7750.Posun scitace minut na chronu neni skakavy,ale plynuly,coz je prijemne.Nejsem velky meric odchylek,ale u tehto hodinek se za dobu co je mam nezmenila ....plus dve vteriny za den a pri spustenem chronu..minus jedna vterina za den.Rezervu natahu jsem pomeril dvakrat...jednou 54 hodin a podruhe 52....mereno o vikendech,kdy jsem na masine a drasi hodinky sebou netaham z duvodu opilosti a pripadne ztraty.K 70 hodinam o kterych pisou ve fabrice,je to daleko,ale nepoznam jak byly hodinky natazene........Celkovy dojem je takovy-leslkle a velke hodinky se k memu rozervanemu stylu oblekani hodi lepe,nez jine znacky.Nejsou a nebudou to oblekovky.Sako od Kleina jim nesedi a porad lezou z kosile ven a udivujou se,proc nejsou videt.Chteji,aby byly videt a chteji byt obdivovany.Polozite-li je vedle Superoceanu,budou vedle sebe dvoje nadherne hodinky,oboje patricne hrde,ale kazde uplne jinak.Kazde rano,kdyz je beru na ruku,mam porad radost,ze jsem je poridil....a za vsechno asi svedci veta me manzelky.....KONECNE SI SE STREFIL a vypadas spokojene...................ted me napadlo,co ja tady datluju za hova...y,kdyz se vsichni uvidime i s hodinkama v PATEK :cheers: NA SRAZU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Hodne se foti,tak jsem zkusil detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Pekne napsano Dane, fotky jsou vyborny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2009 Hodne se foti,tak jsem zkusil detail Tu druhou bych chtěl v příštím kalendáři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2009 4 Fazer...hele...tím avatarem se snažíš naznačit,že jsi na chlapečky s hustým obočím,bo co????? Fotky moc gut.......!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se