Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trvalo mi dlouho, než jsem se k nim dostal, ale tady jsou!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
tož gratulace......:)

Za tohle opravdu díky, měly dost šílenou minulost. Koupil jsem je z klenotnicví v L´Aquille, kde, pravděpodobně víte, že bylo zemětřesení, ležely několik týdnů v trezoru zříceného klenotnictví v kaluži vody. Po celkové kontrole v autorizovaném servisu mi byly prodány jako prvoprodej s plnou zárukou, cenovým bonusem a novým řemenem, který to samozřejmě odnesl. Jsem rád, že jsem je vytáhl na světlo světa (myslím obrazně) a umožnil jejich nový život.

Odesláno
Hezke, alespon trochu odusevnele oproti obycejne cerne variante. Lisi se jeste v necem, krom plasticke lunety a jinych napisu?

Řek bych, že ne, kromě toho, že se blbě scháněj. Rozměry mají stejný jako klasický SM 40,5mm, 20mm řemínek, vodotěsnost 300m, šroubovací korunky, He ventil. Opravdu budou víceméně stejné.

Odesláno
Hezke, alespon trochu odusevnele oproti obycejne cerne variante. Lisi se jeste v necem, krom plasticke lunety a jinych napisu?

Vložka lunety se liší nejen tím, že je plastická. Je z bílého zlata.

Odesláno
Ty tedy letos jedeš!!!! A to jsme sotva za polovinou.

Gratulace! Ta luneta je ta z bílého zlata? Který je tam řemen? Můžeš hodit fotku i s řemenem a na ruce?

Dík!

Řemen je z pogumované kůže, přihodím ještě jednu večerní a na ruce. Mimochodem řemen na hodinkách je stále ten co se válel ve vodě a je takřka obstojný.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Řek bych, že ne, kromě toho, že se blbě scháněj.

Zajímavý příběh, takovým se asi jen tak nějaké hodinky pochlubit nemohou. S tím, že se špatně schání nemohu až zase tak souhlasit, na ebay jsem je viděl už několikrát a to po nich netoužím, když už jsme u toho, tady jedny máš (KLIK), jo a tady máš druhé (KLIK).

Off topic - jak jsi daleko s IWC l.e. Boesch ? Vzpomínám si, že jsi psal, že je budeš mít.

Edit - obrázek a úprava formátu

zdroj http://acejewelers.wordpress.com/2008/07/0...et-amstel-2008/

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

Tady jsou na ruce a v přítmí. Vím, že s tímhle fotoaparátem toho moc nenakouzlím, ale snaha byla maximální! Navíc jsem byl na pivu (několika). Co se týče té chlupaté ruky, tak pro estéty poukazuji na to, že metrosexuál (to je ten, co se nejen holí, kde se dá) je stoprocentní g*y s heterosexuálními sklony.

Co se týče IWC Boesch tak na nich taky pracuju, ale ještě neuzrály.

Upraveno uživatelem vlastik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...